Ez egy nagy blődség, mert ezek LELJÁRT!!!! vízórák, konkrétan az én lakásomban 1997-es és 2003-as órák vannak!!!
Beszéltem az Vízművekkel, be sem adom átírásra, mert nem fogják átírni, Hexa sem fog kijönni hitelesíteni, mert ezek lejárt szavatosságú vízórák,amiket fel sem lehetne szerelni.
A számlázási törvény 1991. évi 45 sz. mérésügyi rendelete is kimondja, hogy 6 évnél régebbi órákra nem lehet számlázni, nem hiteles órák!
Én konkrétan a mérőórák cserejét kérem az építtetőtől, mert nekem egy többszörösen lejárt leselejtezett, ki tudja honnan előkerült órákat ne szereljenek fel az ÚJ! építésű lakásomba!
Ez felháborító, mert én nem egy nyóckeres lepusztult 100 éves koszlott lakást vettem meg!
Én személy szerit Szalai úrral nem tárgyalok, mert nem állunk jogviszonyban, a társasház meg sem alakult tudtommal.
By the way, felmerült téma, hogy miért kerül ennyibe a közös költség.
soft infoból megtudtam, vélelmezhetően a költségek nem 362 lakásra vannak leosztva (ahány lakás van az épületben), hanem azoknak, akik beköltöztek.
Kmmm.... ez koránt sem jogos, mert minden lakásnak van tulajdonos ha más nem a GB, aki közvetlenül kiadogatja a lakásokat... azok nem fizetnek közös költséget????? én egy fillért sem fogok ennek a cégnek fizetni, hiába ők vannak kijelölve a társasház kezelésére, ami egyébként meg sem alakult!!
Szerintem nagyon drágák, új társasházkezelő céget kell keresni, akiket a lakók kérnek fel és nem az építtető ültet a nyakunkba.