Csak azért, mert azt hittem, vmi nagy dolog történt. Beégés lényege, abból a blogból idézve:
Egyik idézet onnan:
Hát nem tom, szerintem túl van lihegve. Volt 10 másodperc kínosság, de Kárász túllendült az egészen, nem értem mit kell itt ezen pattogni. Moldova tök véletlenül betalált, az meg magára vette, aztán rájött, hogy a vendég nem úgy értette, majd folytatták. Oszt kész.
Szóra se érdemes. Csak tudnám minek járunk már majdnem 300 kommentnél ...? (sóhaj)
Másik:
Mert nem önmagában az eset annyira ciki, mint inkább a jelenség kedves barátom! A jelenség!
És nem véletlen talált be Moldova, hanem tudatosan tartott egy görbe tükröt a TV-2 elé.
Egy műsorvezető esetében (aki különböző típusú, szintű és profilú emberekkel beszélget naponta és aki ezáltal formálójává válik a közízlésnek, a közvéleménynek) minimum elvárás kéne legyen a széleskörű tájékozottság, magas IQ, általános műveltség, bölcsesség, stb.
Ezzel szemben naponta kiderül róla (is), hogy "meztelen a királynő". Ez nem az első eset volt, csupán most sikerült még önmagát is alulmúlnia.
Na ez a JELENSÉG az ami vérciki barátom! De Te lépj csak túl rajta könnyen (persze nekünk sem marad sok más választásunk, csak éppen mi nem tudunk álnaív kérdésekkel szótlanul elmenni ilyen mérhetetlen silámyság mellett).
A többi, sima gyűlölködés, ami itt is általános.
Amúgy Kárász nem kedvencem, és nem is szoktam nézni reggelente tv-t.