Valentint még csak-csak megértem, ő már az Astanafans interjúban is panaszkodott, hogy bizony neki ilyenben még nem nagyon volt része az elmúlt napok pedig nem arról voltak híresek, hogy mennyire könnyűek, ez a mai pedig aztán tényleg brutális volt, nem véletlen, hogy ma voltak akik több, mint 40 perc hátránnyal értek be. Dyachenko is várható volt, ő sem volt igazán felkészülve erre a Girora.
Engem Gasparotto aggaszt. Benne volt valami bizodalmam, hogy hosszú távon lehet ott Vino előtt. Ennyi emberrel viszont tényleg nem tud a csapatára támaszkodni. Ilyen szempontból jó, hogy nem őrajta van a rózsaszín, viszont ez a hátrány eléggé aggasztó. Nem tudom, hogy Vinot mennyire töri meg a mai nap, ez ugyanúgy igaz Evansre is. Ők ketten kb ugyanabban a cipőben járnak, és azt gondolom, hogy mostantól, ha ha akarnak valamit akkor megpróbálnak együttműködni. Nem könnyű dolog az egyik legfőbb ellenféllel, de muszáj, különben nem lesz eredmény.
Nem tudom mit lehet várni a Giro második felétől, de nagyon bízom abban, hogy a legjobb fog kisülni belőle (itt most már egy dobogós helyre célzok).