Ixion77 Creative Commons License 2010.05.19 0 0 848
Úgy tűnik, a Cordia-átoktól sosem szabadulok meg... Elmentem az Elműhőz, megpróbáltam elintézni az átírást. Kiderült hogy nem lehet, mert a Cordia rosszul adta le hogy melyik lakáshoz melyik mérőóra tartozik, így az én lakásom már valaki más nevére be van jegyezve... Felhívtam az közös képviselőt, aki elhajtott hogy neki semmi köze ehhez, hagyjam békén. Felhívtam a Cordiát, akik meg azt mondták, hogy én derítsem ki hogy melyik óra kié, ők majd aláírják, aztán menjek én ez az Elműhoz rendberakni a kuplerájt amit a Cordia okozott...

Aztán beszéltem a szomszédunkkal, aki az én lakásomba van az Elműnél bejelentve. Ő mondta, hogy nem ez az egyetlen furcsaság, hanem hogy nézzem meg az órát, mert az övé érdekes módon annak ellenére jelez fogyasztást, ha üres a lakás. És valóban: nálam másfél hónap alatt 7 kWh áram fogyott el úgy, hogy a lakásban nem járt senki, és nincs benne semmi, ami fogyaszthatna! Ha valakinek van ötlete, hogy mi eszik meg egy üres lakásban 7000 W áramot, az ossza meg velem a tudást...