Ahotnyik Creative Commons License 2010.05.19 0 0 11617

A statisztikaid igazak. Viszont eleg sokszor borotvaelen tancolt save szituaciokban az iden is, amikor 2-3 runnal a Sox vezetett es Papelbon Ur 1-2 run-t odaadott a z ellenfelnek  es hajszalon multak a savejei. Ot soha nem tartottam egy igazi pitcgernek, o inkabb egy hacker. Barmennyire is utalom a Jenkiket, nekem Mariano Rivera az igazi closer, o megvalogatja a dobasait es az ellenfelhez igazitja azokat jol helyezve a strike zonaban vagy annak kozvetlen kornyeken. Papelbon meg fiatal es eros es azt hiszi, hogy a fastball-jaival mindenkit legyozhet. A splitter-je es slider-je kozel se minosegiek es kb. 10-15%-ban hasznalja oket. Aki csak jo fast ball utonek szamit az MLB-ben, az csak var es manapsag egyre gyakrabban uti a fastball-jait. Amennyiben nem boviti a dobas repertoarjat hatekonyan - marpedig nem ugy nez ki - , akkor a kozeli jovoben mas closer utan nezhet a Sox. Egyre hangosabb a Papelbon elzavarasat kovetelo korus a Nationban es nem tudom Francona meddig szavaz meg neki bizalmat. Igazad van, sajnos nem sok minosegi closer van a szabad piacon.

Előzmény: T3N4GLIA (11616)