T3N4GLIA Creative Commons License 2010.05.19 0 0 11615
...hat ma sem volt nekik egyszerubb, de nekem se!
Ma is elhuztatok, mar kezdtem leirni a meccset... de aztan Joba segitett hogy erdekes legyen a meccs, azaz kiegyenlitettunk.
Na jottek a hires closer dobok... mariano-nak ma sem ment (hermida 2RUN Double) ... 7-5 szoval ....2 run elony ma (faradtan) csak eleg lesz papelbon-nak.
Elsonek Alex ... scutaro error..BUMMM..... , majd fel is lopja magat a masodikra, szoval ponszerzo helyen alex... [kezdek aggodni]...
Aztan Cano dupla, alex hazaer... mar csak 1 az elony. (no out!)..[vernyomasom emelkedik. .... mondja nekem ezek utan valaki hogy egy unalmas sport a baseball]
Cervelli tokeletes buntot csinal, cano a harmadikon (1out) [ ergo a kovetkezonek majdnem barmilyen utes (nem HIT) barmerre eleg h cano hazajojjon, nem beszelve h Cano gyors. Thames walk [ mar nagyon kemenyen fent van a pulzusom, csak azt mondogatom magamban hogy ezt nem erdemelnenk meg, de esely nagyon kicsi]
..es jon Miranda, aki ugye meguti a ground out-ot, ezzel semmi baj, de papelbon kezeben landol, cano nem indulhat meg, marad kidobni az elsot (2 Out) [ kezdek homalyosan latni, meg gondolkozni h hosszutavon megeri -e ez nekem, es csak arra gondolok hogy mar csak egy beleutes nem eleg nekik, itt HIT KELL !]
Utana az a 8db dobas amit Winn-nek adott papelbon, egy eletrevalosag volt (SO!)
SIKRULT az amit tegnap kellett volna megkapni....gyoztunk!!!

Komolyan mondom mind2 csapatnal el kell gondolkozni a dobokrol kezdokrol, bullpenrol egyarant.... mert a rajak megle'pnek, raadasul ti holnap veluk nyomjatok, mi meg a Twins-el ...hat mit is mondhatnek.

Előzmény: szegab (11613)