capricorn18
2010.05.18
|
|
0 0
2796
|
üdv Imre elnézést hogy beleszólok Tavaly náluk s volt egy hasonló eset törött tojással. Hiába is mondja a posta, hogy akkor kell kibontani mikor ott van a szállító. Nálunk a szállító mikor aláírtam a papírt már el is tűz meg se várná a kibontást akkor ebben az esetben mit lehet tenni? Na meg tegyük hozzá, hogy borzalmas sokszor ahogy ezek a "suhanc" szállítók hozzák a csomagot. Tavaly cseréltem egy illetővel 100 db tyúk tojást és 50 japit. A kapunkban estette el a csomagot a srác, anyu majdnem szívrohamot kapott. Mondta a szállítónak, hogy ne haragudjon nem gondolja, hogy nem viccnek van a dobozon feltüntetve a törékeny jelzés? Annyi volt erre a válasz, hogy " Jaj hölgyem ennyitől nem lesz baja semminek, nem kell parázni" Tény hogy nem tört össze tőle egy sem semmi baj nem volt, na de tegyük fel ha 400-500 ft-os tojást rendel az ember és sérülnek akkor is ezt monda volna, de nem lettem volna ezzel a mondattal kifizetve. Minden esetre a gondatlanság, é az hogy nem vigyáz ara ami nem a sajátja... Pár éve azért nem volt ilyen |
Előzmény: B. Imre (2794)
|
|