Sziasztok!
Ma megkaptam én is a ház pénzügyi helyzetét leíró e-mailt. Nem tudtam, hogy ennyire siralmas a helyzet. Így már érthető, miért nincs kertész: valóban nem ez a legfontosabb!
De ha jól értettem, most már jó irányba haladunk. Remélem mielőbb sikerül egyenesbe kerülnünk, és akkor ezekre is lesz pénz.
De van még egy fontos szempont: az az érdekünk, hogy a Mandarino minél hamarabb eladja a megmaradt lakásokat (ezáltal csökkenhet a közös költség is). Viszont ehhez fontos lenne, hogy a közös részeknél (lépcsőházak, lift, garázs, stb.) azt lássák a potencális vásárlók, hogy minden milyen jól néz ki. Ha azt látják, hogy a liftben nem működik a világítás, a kert elhanyagolt, a mozgásérzékelők nem működnek rendesen, ezért egyes részeket sötétben kell botorkálniuk, akkor könnyen lehet, hogy elmegy a kedvük a lakás megvásárlásától.
Látom, hogy most nem ezek a prioritások, mert tényleg nem állunk jól, de nem lehetne valahogy egyezkedni a Mandarino-val, nekik is érdekük a lakások eladása, ezért ezen részek minél szebbé tétele?