Ezt a véleményedet jelezted a közös képviselő felé? Mert szerintem érdemes lenne vele megbeszélned a konkrét problémákat, ugyanis ha nem tud róluk, nem is fog rájuk megoldást keresni. Én eddig akármivel fordultam hozzá, mindig intézkedett.
A közös költséget nem ő emelte fel, hanem MI, a tulajdonosok közössége, a közös képviselő által előterjesztett javaslat alapján. Én nem gondolom egyébként, hogy kiugróan magas lenne.
A kert állapota engem is nagyon zavar (mondhatjuk, hogy bánt, főleg, hogy mi minden nap le is megyünk), volt is egy felvetésem ezzel kapcsolatban, de senki nem reagált rá érdemben. A férjemmel mi elkezdtük a gazolást, de megmondom őszintén, hogy nem fogjuk tudni az egész kertet rendbetenni.
Én egyébként úgy tudom - a közös képviselőtől -, hogy vesz a ház saját fűnyírót, és az egyik lakó vállalta a fűnyírást. Mondjuk addig is, amíg ez megvalósul, én szívesen vállalok egy részt, ha esetleg egy tetőkerttel rendelkező lakó kölcsönadja a fűnyíróját.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy a kertészt - idén legalábbis - nem tudja kigazdálkodni a ház.