Igen nyílván minden felszerelés vásárlása anyagi kérdés is, nem is kicsit. Csak azt akarom hangsúlyozni, hogy nem midig a legdrágább a legjobb. Konkrét példákkal: köztudott, hogy az ARAI a legdrágább, de nekem olyan formájú a fejem, hogy bármelyiket is próbáltam fel eddig, olyan érzés volt, mintha a fejem két oldalán egy-egy satupofa szorítaná a fejemet. Mondjuk anélkül, hogy mindezt említettem volna az IMET-ben a srác mondta, hogy szerinte nekem nem lesz jó az ARAI mert van két púp a fejem két oldalán. A másik tény pedig, hogy a legolcsóbb kategóriájú Shoei lett végül a megfelelő a speed mellé. Nyílván azt rontják el sokan, hogy jasszkarizásból pályasisakban motoroznak az utcán, aztán csodálkoznak ha hangos.
Azért nem neveztem, mert autóval voltunk. Előtte kb 1 hétig ilyen idő volt Ausztriában, mint ma nálunk. Még a hadsereget is bevetették a katasztrófaelhárításban. Szóval esélytelen lett volna motorral kimenni. Persze az odafelé uton alig pár csepp esőt láttunk, bosszankodtunk is, de a hazafelé úton már nagyon kemény özönvíz volt. Autóval is elég volt túlélni.
Biztos nem rossz a Tiger, az idén az az eladási sláger, már 4-t adtak el belőle a Frontosaban. Csak valahogy nekem olyan se hús se hal maga a kategória. Nyílván a magas motorosoknak nagyon praktikus lehet. Én csak 181 vagyok, úgyhogy nekem gyakorlatilag minden jó :)