CaféTriple Creative Commons License 2010.05.15 0 0 344

Igen, én is ezért mentem elsősorban. A Triumph-ok miatt. Magyar motoros találozón még nem is voltam, illetve 2008-ban Alsóörsön, a Harley-n. Az nem volt különösebben "kemény".

Szerettem volna benevezni az enyémet a privát átépítettek közzé és szerintem nem is valottam vona vele szégyent. Összesen egyetlen másik csutkakormányos Speed Triple volt, de az az LSL standján, szóval nem privát. Persze az látszott, hogy a dealerek többet tudtak az átépítésekre áldozni: Marchesini felni, Öhlins elől-hátul és persze volt egy-két kifejezettem giccses darab is. Ma már sajnos újra a gyári kormánnyal megyek, de még nem biztos, hogy ez lesz a végleges.

Ma reggel tudtam végre motorozni egy kicsit. Eredetileg Velencére akartunk legurulni egy kávéra, de mivel a tudorok azt írták, hogy DNY felől jön az áldás módosítottuk az útirányt  és Észak felé mentünk, Eszetergomba. Be is jött, amíg be nem toltam a garázsba a motort egy szem esőt sem láttam. Azóta egyfolytában esik. Majdnem 2 hét kihagyás után, már nagyon jól esett ennyi is.

Belenéztem a Tiger (bár pont a Tiger van abban a kategóriában, aminek nem értem a létezését, merthogy se nem túra, se nem enduró) fórumba is. Te, szerintem ez a füldugóval való motorozás nem a legokosabbb dolog. Megfelelő sisakot kell választani a motorhoz és akkor nincs rá szükség. Elég részletesen leírtam a sisak kálváriámat. Ma mentem először az újjal és ezzel már nincs gond.

Előzmény: csibu955 (343)