takos2006
2010.05.15
|
|
0 0
510
|
Kösz az infókat Qstagi!
Azt még megkérdezhetem, hogy mióta nyúzod a vakut? Ma volt szerencsém kézbe venni egy Tumax vmi386-ot -vagy vmi hasonló nevű példányt- ami merőben hasonlít erre a Cullmannra és még mindig a felfogatással szemben vagyok egy kicsit szkeptikus. Bár a műanyag nem tűnik gagyinak, de csak műanyag és ha letörik a rögzítő pöcök (gondolom ez is a hivatalos neve :)) akkor vége, mert nem tud megmaradni a gépen a vaku. Hasonlóan jártam a régi SonyEricssonom fülesével is, ami szintén ilyen béna műanyagos rögzítéssel volt megoldva és az természetesen el is tört cirka 1 év után és akkor mondtam, hogy ezután csak szabvány jack dugós telefon. Bár az tény hogy azt napi szinten ki-be dugtam a vakut pedig ennyiszer én biztos nem fogom használni, de mégis ne egy pótolhatatlan kis műanyag darbka miatt kelljen kidobni vmit. Ezért szeretném olyan véleményét kikérni aki már legalább 1 éve nagy intenzitással használja a vakut (tartóssági teszt:))
A Tumax és a Cullmann pedig szerintem egy gyátósorról kerülnek le csak a végén más nevet nyomnak rájuk.
Ja, igen és egy leírást (angol vagy magyar) át tudna küldeni vki?
Üdv, Ákos |
Előzmény: Qstagi (507)
|
|