Szia, nézegettem, hogy miért nem írsz:D közben meg már rég írtál.
Akkor válaszolok.
1. A sportmotoron is van fórum, van amikor kicsit jobban beindul, van amikor haldoklik hónapokig, itt nem tudom mi a helyzet, ott van egy Daytona, és egy Tiger forum már kértük, hogy vonják össze de még semmi....
2-3. Igen ez a Magyar Triumph Tulajdonos Club, létezik, sztem nincs bejegyezve, de a lényeg, hogy van, 2007 ben tavasszal találkoztunk elősször személyesen akkor kb. 10 motorral voltunk Kaposváron egy motoros találkozón, majd kb. egy hónap mulva csináltunk egy Triumph napot, végülis egy lightosabb péntek estéből, és egy keményebb szombat+estéből állt, voltak fellépők, Tatán volt a Zsigmond király udvarban (remélem jól emlékszem). Ahoz képest, hogy szinte mindenki ingyen jött játszani, vagy minimális pénzért nagyon jó volt, akkor kb. 20-30 Triumph fordult meg a hétvégén, +kb. ugyanennyi másfajta motor, nappal a tatai starndon voltunk este pedig az udvarban. Aztán júni végén kimentünk Ausztriába is. Itt volt egy europai szintű Triumph találkozó: Triumph Tridays. Nagyon jó volt, 13 motorral mentünk ki, ebből 3 típusidegen:D de mindenki jól érezte magát. 2008-ban is szerveztünk Tatán ugyanott, minden ugyanúgy zajlott eléggé sokan jöttek, végülis hasonló volt a 2007-es hez, de jóval több triumphos volt, estére mondjuk csak a kemény mag maradt, 3 nap kánikula, úgyhogy nem bántuk, hogy a strandon lehettünk:D
2009-ben láétszódott a válság, meg aki szervezőknek mondhatóak a csapatból, vagy építkeztek, vagy dolgoztak, vagy tanultak. Vagy mindhárom egyszerre...úgyhogy 09-ben semmi nem volt. Most nem bánnám ha összejönne, gondolkozom azon, hogy megint ki kellene menni az osztrákokhoz, és én meg akinek még van kedve kicsit motoroznánk tovább.
Jaa, végülis nem szünt meg, az oldalt eléggé kevesen nézegették, volt rajta chet de nem úgy működött ahogy kellett volna sajnos, a srác aki fejlesztette volna az oldalt nagyon elfoglalt, nem tudott vele foglalkozni, kb. 40-50 tag volt akkor, mondjuk azóta nagyon sokan vettek triumphokat. Bármikor össze lehetne röffenteni a társoságot, telefonszámok, e-mailcímek nálam vannak, juni. 10. után több időm lesz, majd valamit összedobunk.
4. Nem természetesen nem volt új, 2006 augusztusában, hoztuk olaszból, idomsérült volt, az eleje kapott, 2007-ben papíroztuk le, tehát ez a 4 idény amikor motorozok is vele. 27.500km el vettem most már túlvan a 63.-on. Festést kapott, 3 túradobozt, tanktáska, markolatfűtés, ülésfűtés, középálvány (ez gyári ócsón), túraplexi, sport dob, gsx-r 1000 ről. Végülis kb. ennyi.. keresek egy képet is, milyen volt, milyen lett.