BigoZ Creative Commons License 2010.05.10 0 0 1280

Sziasztok skacok nagyon király a forum, rengeteg sok segítséget kaptam tölletek a műfajt illetően, "egyre jobban nyilik ki a csipám" e tekintetben, NAGYON KÖSZÖNÖM királyok vagytok. Hamarason szeretném megvenni első gypsy jazz gitáromat, és ebben szeretnék egy kis segítséget kérni tölletek. Ithon ugye nem nagyon kapni, ilyen gitárt vagy ha kapni is a stageshopban túl dága. De találtam egy üzletet a neten ahol forgalmaznak, Jonhson gypsy gitárokat. Jonhson JGG-12E, vagy a JGG-10E, ajánlanátok, esetleg akinek van tapasztalata evvel a gitárral azt nagyon megköszönném ha leírná nekem. Nagyon érdekelne az is hogy milyen a gitár gyári hurláb-pickupja, mik a tapasztalatotok ezzel?

Egyszóval minden érdekelne a hangszerről. Fa, rétegelt esetleg tömör:), mert ezt nem írják csak a top-ról. A rózsafa+cédrus top variáció az nagyon jól szól, igaz egy kalszikus gitár teljesen más mint egy akusztikus, nekem egy Raimundo 130 asom van már 6 éve és azon gyakorlok most. Az is érdekelne hogy esetleg a rózsafa+fenyő top milyen hangot ad, milyen a hangszer hangtartása, hangerje... Érdemes az elektronikával ellátottat megrendelni, vagy majd a késöbbiek folyamán érdemesebb egy hangszedőt venni hozzá? Ha esetleg tudtok jobb alternatívát gitárvásárlás esetén, azt is megköszönöm. A keret rá 135-140e Ft lenne majd nyár végén gitár+tok, legalábbis így szeretném megoldani. Előre is köszönök minden vállaszt EGY új Django fanatik BigoZ:)