derekbell Creative Commons License 2010.05.09 0 0 905

Szóval nem is annyira "kifogástalan" a gép a javítás óta.......

Az elmosódottság most is jelentkezik, ha nem is annyira penetránsan, mint azelőtt...

És ami érdekes. A géppel nyomban gondtalanul fotózni kezdtem, ám az otthoni computerbe bejátszva a képeket, nem találtam azokat. Nem a mai dátumot írta rá a képekre...

mivel valami titokzatos "unit"-ot cseréltek a lelkecskéjében, hamar rájöttem, hogybizony feltehetően újból be kellett volna állítani a dátumot...

Csakhogy nagy gépben sehol nem voltak a képek, még az "időszámítás előtti" időpontnál sem....

Aztán ahogy a TZ-t a kezembe vettem, hogy újból állítsam a dátumot, akkor vettem észre, hogy a gép valamilyen rejtélyes okból 2009 január 11.-től dátumozta a "szervíz utáni" fotókat...

Ebből én arra a primitív következtetésre jutottam, hogy valamai régebbi, más, beteg gépből 2009 januárja után kibányászott, használt és akkor sem túl frankó unit-ot rakta kbeaz én gépembe........

Kezd egyre érdekesebb lenni a történet.... A mai képeket összehasonlítva a "megbolondulása előtti" idők képeivel, még a nagyon laikus nejem is érzi a különbséget .- a mostaniak kárára......

Előzmény: derekbell (899)