Én inkább úgy gondolom, hogy lassanként el fog válni a szar a májtól és ettől igen sokan rettegnek.
Az első fecske meglátásom szerint Körösényi volt, aki nem túl határozottan ugyan, de kibaszta Fircz Tamást és Szalait az MTA-PTI-ből. Mégpedig éppen pont arra az elvárásra hivatkozva, amit én is számtalanszor szóvá tettem itten: ha nem tudja egy értelmiségi azt az elvárást hozni, ami az aktuálisan betöltött funkciójához hozzátartozna, akkor az menjen máshova dolgozni.
Én teljesen egyetértek vele és támogatom, de aggódok, hogy a középszar fel fogja falni szegényt ozsonnyára.
Tudod, az a középszar, amelyik most még azt hiszi magáról, hogy ő a komolyan veendő értelmiségi mérvadó, mert a MaNemben a neve mögött az áll, hogy elöl-hátul doktor, tanszékvezető, főlófaszfelelős. Hát, most ez úgy néz ki, hogy picinykét megbolygatódik. Fricz z első, de remélem nem az utolsó. És ebben az a legfaszányosabb, hogy jó eséllyel éppen pont az általatok olyannyira agyonszopott fidesz fogja ezt veletek megcsinálni.
És ugye te azt várnád el, hogy én ezen egy csöppet se örömködjek, ugye? :)