trambi Creative Commons License 2010.05.07 0 0 11648

Fö a kreativitás , emlösök vagyunk lételemünk a szivás /direkt nem szopást irtam az félreérthető/No hát ép most kisérletezgetem én is mint  Pavlov a diabéteszes kutyával,hogy tehát öntenek aluminiumból  nekem  a felsötölcsérbe hangterelöt, és mivel ez jóval súlyosabb mint a müanyag igy a tehetetlensége is nagyobb, igy  megállásnál  is és a felfutásnál is  Megcsinálható hogy olyan legyen  mint mint a dob rotor.  A müegyetem mechanika tanszék tmk-jában elszórakoztunk kétnapot de megvan az ideális súly /szerintem/ A gumi dörzskerék sem kopik jobban mint dobnál Gyors lassu átátlásnál "nyekken" egyet, de ezt a 147 lesli is produkálja. A kétrészes soltonból /vaterán vetted anó azt hiszem/ pedig  nagyon jó hangot  lehet kicsikarni. Szerintem az alap az hogy legyen  alsó  15 ös hangszoró melynek "lágy" felfüggesztésü tölcsére van  / már 10w-os teljesitménynél is a a tölcsér 2-3 cm -t mozogjon / ez ugy müküdik mint egy kompresszor, a felsö driveot  pedig rc elemekkel finomitani lehet hogy   ne "visitson", és a frekiváltást 800 hertz környékére levinni  / ez azért a doboz méretétól  is függ/ , Csillapitást bele ,oszt had szóljon 

Előzmény: ozjo (11647)