ozjo Creative Commons License 2010.05.07 0 0 11647
Jól beszélsz Trambi!
Én ennek ellenére bolondosan csőpárti maradok, de az általam újraélesztett Solton lacika akkora k@ki lett, hogy kétszer kalapot emeltem az Elka lacinak, meghúzgáltam a csavarjait, hogy ne zörögjön, leápoltam egy kicsit, tápkondi csere és társai és mélyen elgondolkodtam a hangváltó, a mélysugárzó és az erősítő kérdésén, mivel a jó öreg Vox 100-ammal a Solton úgy szólt, mintha a mobiltelefonomat pörgettem volna a tengelyem körül. Ráadásul a dob az lassan áll le, a tölcsér azonnal. Szóval nem úsztam meg a gyorsan összedobom témát. Egy mosfetes végfokkal egyébként úgy-ahogy elfogadható. Lesz még vele munkám! Örök tanulság, akinek kevés pénze van az a pazarló. Nyilván egy eredeti kopoltyús falacival én is boldogabb lennék. Bár tegyük hozzá, az én játékomhoz az L100-Elka páros tökéletes.
Annak idején én még nyomogattam egy igazi Böhmöt, egy akkori zenekar adta kölcsön néha. olyan jó "villanyorgonás" volt, azt hiszem jófajta kalapos MP41 Ge tranyókkal némelyik időnként meg is emelte a kalapját, de nem üdvözlésként.

A seregben meg ilyen volt:
TO10 és szép piros, egy csöves Regent 60-nal.
Előzmény: trambi (11645)