Kedves Szeptima! Én is csak a véleményemet írtam le, minden hátsó szándék nélkül.
- Kupasorsolás: Izgalmas, amit írsz, csak nem értem. Miért függ a Kupa sorsolásának az időpontjától, hogy kit kapsz ellenfélként egy véletlenszerű sorsolásnál, ahol nincs kiemelés.
- Ha jobb ötleted nincs, azzal nem tudok mit kezdeni. A kevesebb játékosnak ehhez semmi köze.
- Egyrészt nem 2-vel lettek kevesebben a végén a Zöld csoportban, hanem csak 1-el. Másrészt, ha már ennyire a belemész az esélyszámokba, akkor éppen hogy a Zöld csoportban volt könnyebb az 1-3 jutni, mintsem a Kék csoportban. 3/10 ugyebár nagyobb mint a 3/11, de nyugodtan írd meg, ha Te másképp számolsz. Így ezt a továbbiakban sem értem.
- Így van, a szabályzat nem tartalmazza, hogy mi mért van, mit miért kérünk. Ez kb. olyan, mint egy törvény és a hozzá kapcsolódó APEH iránymutatás, magyarázat. Később a topikban már többször szerepelt ez is. De szerintem azokkal, akik az elején rosszul írták be, majd a "figyelmeztetést" követően már helyesen tették, velük nincs semmi gond, hanem a "homlokráncolás" a többieknek szól.
- Mindenki volt kezdő ebben a csapatban, azért vannak a meccsbejelentések például, hogyha ki akarod figyelni egy ellenfeled játékát előre , akkor megtehesd, ha időd és energiád engedi. A következő bajnokságban már ismerni a játékosok többségét.
- Kihívásos Bajnokság: akkor rosszul érezted, sehol nem volt leírva, hogy újak nem jelentkezhetnek, de ha lett volna kedved nevezni, akkor talán egy kérdést megért volna, hogy tájékozódj