szeptima Creative Commons License 2010.05.05 0 0 2813
Kedves BadBoy65!én csak a véleményemet,észrevételeimet írtam le,minden hátsó szándék nélkül,ez EGY a sok közül,nem akartam nagyon belefolyni a vitába,gondolom, majd Ti okosok,régi IPB -résztvevők megvitatjátok, megoldjátok ami még problémás.

Válaszaim:
-Esetleg könnyebb ellenfelet kaptam volna.:-)

-Kizárás,pontlevonás:ha ebben a formában marad a Bajnokság,jobb ötletem nincs,de ezt akkor is igazságtalannak érzem,különösen akkor amikor amúgy is kevesebb játékos van a csoportban.

-Szerinted az egyenlő feltétel, ha mi a Zöld csoportban 2 játékossal kevesebben vagyunk?/ az elején kilépett kulagép, majd vdirop kizárására került sor./5 társammal együtt 4-el kevesebb pontunk lett a levonás miatt,s ki tudja ha Kulagép bent marad,milyen pontszámok lehettek volna.
Ne értsd félre nem a keserűség szól belőlem,tudom vannak jobb játékosok nálam, /bár Syb-t megvertem a Kupában,minden relatív:) / ,hanem az ELV ,ez a nem egyenlő feltétel.

-Meccsbeírás:idézet a szabályzatból:
"11. A mérkőzés előtt a topikba előre be kell írni, hogy KI, MIKOR játssza le a mérkőzését, utána pedig az eredményt.
A beírások egységes formátumban kerüljenek be a topikba, a következők szerint:stb.stb....."
Egy szóval nincs megemlítve,hogy programozás miatt kell így írni,ezt később tudtam meg a fórumból,mint ahogy már írtam.

-H-U:ez valóban könnyebb megoldás, csak hosszú,némelykor unalmas, az első alkalommal résztvevőknek pedig nehéz ismeretlenekkel játszani./nekem az volt,az első meccseken szinte szabályos lámpalázam volt,ideges voltam kivel-hogyan fogok játszani,amely a játékom rovására is ment ,de ez az én gondom/
A most lezajlott Kihívásos Bajnokság úgy érzem nem az újaknak szólt,nem tudom mit szóltak volna hozzá?!?,de ha lesz legközelebb benevezek,sokkal egyszerűbb ,igazságosabb!

Előzmény: BadBoy65 (2791)