Nekem nem az árral volt bajom, és nem is személy szerint veled, mivel nem is ismerlek.
Szóval ne vedd magadra kérlek!
Engem egyszerűen az a stílus zavart ahogy azokról írtál akik nem tudják megvenni.
Én örülök, hogy van ilyen magyar rendőrautó, nagyon szép és nagyon ötletes, és gratulálok ahhoz, hogy így összehoztátok. Nekem ez az autó nem pálya, és nem az ára miatt, egy hónapban több tízezret is elköltök modellekre ha találok olyanokat amelyek tetszenek és a gyűjteménybe illenek. Régi autókat gyűjtök, 40-es évektől a 70-es évekig gyártott autók modelljeit, de leginkább az 50-60-as éveket. Szóval ez így nem nagyon illik bele, de nagyon szépen sikerült! Mondjuk ha egy gömbölyű Wartburgos rendőrautó lenne akkor talán elgondolkodnék :-)
Mindazonáltal az a véleményem, hogy aki az Auchanban kapható 490 Ft-os Hot Wheelseket gyűjti az is gyűjtő, és ne szóljuk már le azért mert esetleg nincsen többre pénze. Ugyanúgy örül egy ritka Hot Wheelsnek mint más a 35 ezer forintos Kyosho-nak. És ha tudok neki segíteni, hogy meglegyen egy ritkább kis HW-e, akkor segítek neki és együtt örülök vele. :-)