esotherica Creative Commons License 2010.05.04 0 0 38

Na, jó, hogy mondod - ezt a hegedűs a háztetőnt már én is megkívántam azok alapján, amit hallottam róla. Akkor megnézem. :)

Habár én a Víg-Pesti Színházakat nem igen szeretem. Egyszer kombinált bérletem volt ezekbe, és igen kevés jót láttam. Node akkoriban is csak Kaszás Attila miatt jártam a Vígbe - most már sajnos sehova nem járhatok miatta. :(

És ha már élmények... kétszer láttam Kaszás Attilával a Holdbeli csónakost, ami lehet, hogy mese, de én imádtam. Ahogy a csillogó teflonruhájában leeresztették fentről, ahh! :) Nekem ő volt A Hang, mindig lúdbőrőztem, ha hallottam, és mindegy volt, hogy énekelt vagy beszélt. Emlékszem, pár éve tán Vivendi (?) reklámhang volt, akkoriban sok kereskedelmi rádiót hallgattam vizsgaidőszakok mián, és miatta nem utáltam a reklámblokkot.

Egy dolog miatt haragszom magamra: III. Richárdról eljöttünk a tesómmal az első felvonás után a Nemzetiből, annyira rémes volt - zéró díszlet, zéró jelmez (mindenki öltönyben és kiskosztümben), ámde eredeti szöveggel. Egy fél hangot nem értettünk belőle, így leléptünk. Kaszás is játszott benne - ez volt az utolsó (fél)darab, amiben láttam. :(

És a Padlást sem láttam vele. :(

http://www.youtube.com/watch?v=3rAjhi-XunM
Előzmény: Tiger205A (13)