Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 3 napja -1 1 16
  1. “Én sem hazudtam soha az embereknek” – hangsúlyozta Orbán.

Jó, hát... azóta bepótolta. (Amúgy pedig: de, igen.)

Előzmény: pici mici a pók (11)
Qqberci Creative Commons License 4 napja 0 2 15

Viktornak akkor nagy máj adatik

Az a sok alkoholtól van...

Előzmény: nagyanyo5:0 (14)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 4 napja -2 0 14

Gazdaság rugaszkodik, brüsszeli kötél szakad vala, Viktornak akkor nagy máj adatik, 26-ra:))))

King_of_Giants Creative Commons License 4 napja 0 1 13

Zita! Nem értem miért nem a jó Gajdicstól kérdezi a jövőnket

Most hogy az EU kifizette a nekünk járó  pénzt,mikor fogja Orbán a nép közé szórni

Előzmény: Toto Titi (-)
Új Testaccio Creative Commons License 4 napja 0 1 12

Valaki hazudik?

pici mici a pók Creative Commons License 5 napja 0 2 11

"2025 csodás dolgok jönnek, fantasztikus év lesz, tele lesz meglepetésekkel. az elrugaszkodás éve lesz."

1. “Én sem hazudtam soha az embereknek” hangsúlyozta Orbán.
  2. Orbán: én nem ígérek semmit az embereknek
Qqberci Creative Commons License 5 napja 0 2 10

Az elrugaszkodás sem valami új

A pofára esés is elrugaszkodással kezdődik...

Előzmény: dave_dömper (4)
Toto Titi Creative Commons License 5 napja 0 4 9

elrugaszkodás

Új Testaccio Creative Commons License 5 napja 0 1 8

"Kanfasztikus!!!"

pici mici a pók Creative Commons License 5 napja 0 4 7
  1. csodás - fantasztikus   Orban család és Tiborcz vagyona 2 billió lesz egy ev múlva. Ingatlanban utazik a veje, építkezésben az apja stb. es mit akarnak most 1000 milliardokkal megmozgatni?
  2. meglepetés  -  Nemzetközi helyzet és Beke nem úgy lesz Trumptol sem, amit a híveknek bemagyarázott
  3. elrugaszkodás Trump vám betesz a EU gazdaságnak es Magyarorszagzag lesz KI - ize ELrugszkodas keletre az EU-bol
RealCorpus Creative Commons License 5 napja 0 2 6

"... az elrugaszkodás éve lesz."

Egy hete: "Repülőrajt januárban. Ez a siker kulcsa!"

Nem focis kifejezés, épp ezért valaki szólhatna neki, hogy az egy évig tartó nekiveselkedés kevés lesz a januári rajtnál. 

Toto Titi Creative Commons License 5 napja 0 0 5

az elrugaszkodás mondjuk lehet az hogy még nem kezdünk emelkedni, mert ügye elrugaszkodáskor az ember előbb lefelé mozdul el, hogy nagyobb lendületet tudjon adni magának XD

dave_dömper Creative Commons License 5 napja 0 1 4

Rég hallottam a mi Nagy és Bölcs Vezérünktől olyan helyzetértékelő megnyilatkozást, amelyben ennyire hemzsegtek a valóságot híven tükröző minősítések - megállapítások.

1./ Lesznek (nem kevesen, de nem is túl sokan), akik számára valóban csodás - fantasztikus lesz - lehet.

2./ Lesznek olyanok (nagyon sokan) akik számára tele lesz meglepetésekkel. Az, hogy ezek kellemesek,

vagy talán kellemetlenel lesznek, ez bátran mindnki fantáziájára bízható, de év végéig mindenképp

és mindenki számára kiderül. Lesznek olyanok is (nem jevesen), akik számára már sokkal korábban.

3./ Az elrugaszkodás sem valami új, leginkábbis, ami a valóságtól valót illeti és ez is igaz lehet, mert ez

is, habár eddig is jól érzékelhető volt, de ami most következhet ebben a spec. műfajban, az minden

eddignél méretesebb lesz - lehet és az eredmény, avagy az eredménytelelnség is az lesz - lehet.

Toto Titi Creative Commons License 6 napja -4 0 2

gonosz vagy. szerinted orbán rossz meglepire gondolt? de hát fantasztikust, elrugaszkodást és csodást is mondott. tehát logikus, hogy a meglepi is ilyen lesz!

Előzmény: Vanquard (1)
Toto Titi Creative Commons License 6 napja -4 4 0

Én a meglepire vagyok a legkíváncsibb, miközben oláh módra önnullázok!

Toto Titi Creative Commons License 6 napja -3 2 topiknyitó

Nagy nehezen sikerült belepréselnem a topikcímbe Orbán legutóbbi interjújának legfontosabb mondatát, ami így hangzott: "2025 csodás dolgok jönnek, fantasztikus év lesz, tele lesz meglepetésekkel. az elrugaszkodás éve lesz." - forrás, ha lusta vagy olvasni: https://youtu.be/PZUQXxnNYX4?t=442

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!