Keresés

Részletes keresés

drakulinadrakula Creative Commons License 2024.12.24 0 0 19

igen a Magyar ellenzekben mindenki hulye

Előzmény: samárköhögés (-)
a jó a rossz és én Creative Commons License 2024.12.24 0 0 18
Haragossy úr Creative Commons License 2024.12.11 -3 1 16

"az egész családom ellenem van, nincs senki, totálisan magányos vagyok"

Ez szomorú, és sok mindent megmagyaráz.

Egy fasznak tartalak, de emberileg azért őszintén kívánom, hogy helyre jöjjön a kapcsolatod a családoddal.

Előzmény: Tabusított témák (15)
Tabusított témák Creative Commons License 2024.12.11 0 0 15

sose volt a messiásom NS, de téged ez nem érdekel, hiszen tudatosan hazudsz, tudatosan vagy locsogó felületes ember, vihogva...

az egész családom ellenem van, nincs senki, totálisan magányos vagyok mert még 25 évvel ezelőtt hitgyülisként is gyanús volt nekem NS...

most meg méginkább...

de te tipikus fideszes "keresztény" vagy, most a főpapod, orbánviktor épp össze van borulva némethtel.

amúgy a képen nem német van, hanem egy amcsi tévéprédikátor, akik trump nagy rajongói, és akikről németh 100%-ban lemásolta a teológiáját. és ezeket a tévéprédikátorokat másolja orbán is.. (csak nem tud róla, mert habonyon keresztül irányítják őt a papok) - és titeket is ezek irányítanak.

Előzmény: Haragossy úr (14)
Haragossy úr Creative Commons License 2024.12.11 -1 0 14

Tudom, ki ez a fehér ruhás bácsi: Németh Sándor.

Ő volt a te messiásod, gendike.

Csak aztán besértődtél rá, mert nem léptetett elő alcsicskásból főcsicskássá.

Nem véletlen, hogy egyedül te szoktad őt itt emlegetni.

Előzmény: Tabusított témák (12)
dave_dömper Creative Commons License 2024.12.11 0 0 13

A kérdés jelenleg az, hogy annak, aki dönt, mi fontos. Szerintem "látszólag" az aktuális Minisztériumban dől (dőlt) el. Valójában nem egészen így működik itt szinte semmi. Mert ugye elvileg mindenki egyenlő, de mindig akadnak egyenlőbbek. Mtndenesetre megfontolandó szempont kéne legyen az olyan döntés meghozatalakor, ami lényegében arról szól, hogy végre elindulhat - e a magyar állami vasút az európai vasutakon megszokott személy-, és áru - forgalom - lebonyolítás megszokott normáihoz, avagy tovább folytatja a minden elképzelést alulmúló mélyrepülését annak oltárán, hogy amíg a vasút fejlesztésének

éves igénye kiszolgálására 20 milliárdnyit, addig a  VIG székház létesítésére annak 12,5 - szörösét költi

a "felelős" (?)  tulajdonos.

Végül is, itt nem egyszerűen arról van szó, hogy a vasút a rendelkezésére állő anyagiakból egyszerűen képtelen a közlekedés két leg-alapvetőbb szükséges és egyben elegendő feltételét (a vasúti pályák és tartozékaik, valamint a forgalomban résztvevő járművek) biztosítani, nemcsak a pótlás céljára szolgáló

új eszközök beszerzésével, de még a meglévő - üzemeltetett eszközök rendes üzemének fenntartását lehetővé tenni szervízelés, javítás biztosításával. Ez a mostani döntés, ennek a folyamatnak talán egy

első lépését jelentheti, lett - légyan az pro, avagy kontra.

Előzmény: il folle (9)
Tabusított témák Creative Commons License 2024.12.11 0 0 12

fideszesek már érzik a "jelenlétet", a pénz jelenlétét, mint ez a fehér ruhás bácsi itt:

hungarianprosztó Creative Commons License 2024.12.11 0 0 11

Állítólag ugyanazèrt nem felel már meg a jelenlegi sylzèkház amièrt az Andrássy úti:

Tudniuk nincsen elèg parkolóhely mindenkinek benne, ès a fizetősövezet lassan utólèrte azt a környèket is 

Előzmény: dave_dömper (7)
a jó a rossz és én Creative Commons License 2024.12.11 0 1 10

A MÁV-nál?

Csak a hülye nem látja.

Előzmény: il folle (9)
il folle Creative Commons License 2024.12.11 -2 0 9

az, hogy mi a fontos, ki dönti el? 

Előzmény: a jó a rossz és én (8)
a jó a rossz és én Creative Commons License 2024.12.11 0 1 8

A 255 milliárd se a végső ár lesz. Lásd bmilyen hasonló beruházás.

Vélhetően ismét a szokásos körből lesz vki a kivitelező, tehát lesz (f)osztogatás gazdagon.

Ahhoz viszont igen vastag bőr kell lennie a pofákon, hogy ezt az összeget ne a valójában fontos dolgokra költsék 

Előzmény: dave_dömper (7)
dave_dömper Creative Commons License 2024.12.11 0 3 7

A MÁV vezérkarát már régestég elköltöztették a régesrégi, Andrássy-úti műemlék irodaházból a Könyves Kálmán körút Népligettel szemközti oldalán álló meglehetősen új irodaépületbe - igaz talán átmenetileg.

Eszerint, vagy nem felel meg nekik a hely, vagy az épület tulajdonosának nem felel meg a MÁV vezetés.

Mindenesetre az elmondható, hogy éppen itt lenne az ideje annak eldöntésére, mi a fontosabb ? A vasót rendbehozatala, elsősorban is a közlekedők és a fuvaroztatók jogos igényének megfelelően, vagyis ezt a megjelölt, horror összeget sokkal inkább az itt megjelölt célokra fordítani és amikor az utazói - szállíttatói igények mai, európai szinvonalon ki vannak elégítve, jöhet új vezérigazgatósági építmény. Az előzőekben megjelölt összeg kábé 50 - szeresét fordítja pl. a következő év folyamán Csehország, egyébként a MÁV -énál sokkalta jobb karban, állapotban lévő vasútja fejlesztésére - fenntartására - üzemeltetésére. És ez

még abban az esetben is igaz, ha a jelenlegi sokkszerű üzemi állapot nem csupán a jelenlegi kormányzat áldásos tevékenységének, de már kb, az elmúlt 100 - 110 év folyamatos mulasztásának következménye. Mert ez is igaz, mrmint az, hogy a MÁV éppen e 110 év alatt, előbb a Monarchia, majd a Magyar Állam, amelynek, eszerinz, már a puszta neve szerint is tulajdona, talán az egyik leg-mostohább gyermeke volt.

Előzmény: Qqberci (3)
Battle for Darino Creative Commons License 2024.12.11 0 1 6

Itt mindenki hülye?

Itt?

Mindenki.

https://www.youtube.com/watch?v=_axvIddxc6Y

Andrássy út Creative Commons License 2024.12.11 -2 0 5

Tárt karokkal várom 😜

a jó a rossz és én Creative Commons License 2024.12.11 0 2 4

Ezekben az esetekben nincs háborús helyzet!

Ezek felülírják a z0rbáni hablatyolást.

Ilyenkor löllö és a vőgyerök pályazatírói dörzsölik a tenyerüket.

No, és persze a fődakota svájci, kínai, orosz bszámlája is vastagszik kicsit a visszaosztásból!!

Qqberci Creative Commons License 2024.12.11 0 4 3

valamint új szálloda létesülhet az Andrássy úton...

Ilyen az, amikor kleptomániás a ministránselnök...

Előzmény: Qqberci (2)
Qqberci Creative Commons License 2024.12.11 0 5 2

Vagy majd a Nemzeth Veje...

Előzmény: narancsültetvényes (0)
samárköhögés Creative Commons License 2024.12.11 0 3 1

Mint egy falat kenyér ...

Közben 2025-re felújításokra 20 (húsz) milliárd a terv!

Előzmény: narancsültetvényes (0)
narancsültetvényes Creative Commons License 2024.12.11 0 4 0

G0nd0l0m löllö pr0jekt lesz. 

samárköhögés Creative Commons License 2024.12.11 0 4 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!