Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.08 0 0 33

https://orulunkvincent.blog.hu/ujra_lesujtott_az_orban-atok

ORBAN ÁTOK lesújtott 3 napon belül ) újra!   :-(((

A vegyifegveres népirtó 1 nap alatt megbukott/meghalt az Orbani találkozó után, a Papa meg elesik ami 88  éveseknél mar életveszélyes

Ferenc pápa elesett, beverte a fejét

- msz - követés 2024.12.08. 09:35

Egy nagy zúzódással az állán vezette Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában azt a szertartást, amelyet a 21 új katolikus bíboros beiktatására rendeztek. A Vatikán szerint egy előző reggeli kisebb esés következtében keletkezett a lila folt. Ferenc pápa, aki ebben a hónapban tölti be 88. életévét

Janulusz Creative Commons License 2024.12.07 0 0 32

Megmagyarázta Zsóti a pápa le marházását!

"Tehát ki van adva az itiner, mert én nyolc évvel ezelőtt demens vénembernek neveztem a migrációban vagy a migrációs helyzettel kapcsolatos állásfoglalása miatt. Bánom én ezt már. Nem is mentségül mondom, de akkor én még protestáns, egész pontosan evangélikus voltam. Mint katolicizmuson kívüli, mondjuk ennyiben volt fölmentésem, hogy mondhattam. Én azóta katolizáltam" - fejtegette Bayer Zsolt. "

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/bayer-zsolt-ferenc-papa-venember-megbanta/cl6gsd9&ved=2ahUKEwjHus3qoZSKAxWtKxAIHSLKHB0QFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw1JonxPuxv4NHJ9sqihFeAs

Előzmény: Jaka46 (31)
Jaka46 Creative Commons License 2024.12.06 0 0 31

Remélem Bayer üzenetét nem vitték el a pápának.

Előzmény: pici mici a pók (26)
Janulusz Creative Commons License 2024.12.06 0 0 30

Oszt a Vatikánban volt térdre imához csuhások ?

Trükkök százai Creative Commons License 2024.12.06 -1 0 29

Vergődjetek, elvtársak !

Amikor a "pápa bírálta Magyarországot" topik is nyílt róla, mindannyian megtértetek az igaz hithez és  lucskosra élveztétek a bugyitokat két bérmálkozás között !!!

Nem a Z Creative Commons License 2024.12.06 -1 0 28

pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.06 0 0 27
Előzmény: questt (24)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.06 0 0 26

Felemelő látni,  ahogy ba ballib vergődik az ilyen híreken!

https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/bayer-zsolt-szerint-ferenc-papa-egy-argentin-libsi-egy-marha-egy-migrans-hatteru-ember-105318/

Bayer Zsolt szerint a pápa “hiába ismételgeti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait kretén módon”, ettől „migráns marad, mert Argentínában szinte mindenki az”.

"A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, gender-ben hívő marha"

- gyalázta az egyházfőt Bayer, és Ferenc pápa twitterezési szokásairól is értekezett egy sort

Előzmény: Máma már nem hasad tovább (21)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.06 0 1 25

fel kellet oldoznia a bűnöst!

• Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed."

mondta külföldi diplomaták előtt Orbán Viktor 2007-ben.

https://pestibulvar.hu/2022/03/10/putyini-szinjatek-a-fideszes-beke-kiderult-orban-a-rivalisai-megoleserol-beszelt/

Előzmény: questt (24)
questt Creative Commons License 2024.12.05 0 0 24

PÁPA

Ferenc pápa a Vatikánban fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt: évenkénti találkozások

December 4-én, szerdán reggel fogadta Ferenc pápa a Vatikánban Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét.

A harmincöt percen át tartó kihallgatást követően a Szentatya és a miniszterelnök kölcsönösen átnyújtották egymásnak ajándékaikat.

Orbán Viktor a Szentatyával tett látogatása után találkozott és egyórás tárgyalást folytatott Pietro Parolin bíboros államtitkárral.

Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2024.12.01 -9 1 21

Felemelő látni,  ahogy ba ballib vergődik az ilyen híreken!

De legalább azzal vigasztalódhatnak,  hogy Orbán el van szigetelődve.

epres túróhab Creative Commons License 2024.12.01 -8 2 19

Hiába no!

Csak egy vérbeli szadis tud ennyire humoros lenni. Gondolom a spinozaban halálra röhögi magát a tisztelt gyülekezet.

Előzmény: altimus (18)
altimus Creative Commons License 2024.12.01 -2 10 18

> Ferenc pápa találkozik Orbán Viktorral!

Csak az aranygyűrűjére vigyázzon a kézfogás során!

rossi46rossi46 Creative Commons License 2024.12.01 -1 7 17

Jajaja! Ez uaz, mint akit bájerzsóti ês szjbbsztt sleppje demens vénembernek nevezett❗

Előzmény: dave_dömper (14)
egy hazafi Creative Commons License 2024.12.01 -1 6 16

"Kezd fogalommá válni Orbán Viktor!"

Nálunk már régen fogalommá vált - negatív értelemben: kártékony, álnok, népámító, harácsoló miniszterelnök.

Előzmény: kalászos (1)
egy hazafi Creative Commons License 2024.12.01 -1 5 15

"Ki az a fehér köpenyes alak, ott fenn, az erkélyen, OV mellett ?"

Ha csak így, szövegkörnyezet nélkül kell megválaszolni, akkor az ápolója is lehet. :-D

Előzmény: dave_dömper (14)
dave_dömper Creative Commons License 2024.12.01 -1 4 14

Ez ugyanaz a Ferenc pápa lenne, akit még nem is olyan régen, Magyarországon, a kormányzó párt leg - prominensebb munkásai már több ízben is kikiáltottak a Sátán Elsőszámú Földi Ügynökének és - ennek megfelelően - több ízben el is küldözgették már a jbka - ba ? Lám - lám, mennyit fordul a világ, a sors- kereke és ráadásul ilyen rövid idő alatt. A következő stáció majd az lesz, amikor OV megjelenik a Pápa mellett a Szent Péter Bazilika térre néző terraszán az újévi "Urbi et Orbi" - áldás - osztás alkalmával és

lent, a téren az önkívületben újjongó hívek tömegében majd egymást kérdezgetik a megjelentek, hogy :

"Ugyan, légyszi, mondd már, hogy : Ki az a fehér köpenyes alak, ott fenn, az erkélyen, OV mellett ?

_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2024.12.01 -14 2 12

Ne vedd hepciáskodásnak, de ne kötögesd össze a topikokat csak azért, mert ugyanezt a szart egy másikban is elsütötted. Egy csepp szerénységet ha kérhetnék.

Előre is köszi.

Előzmény: pici mici a pók (7)
_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2024.12.01 -12 2 11

Geszther, te szerénykedsz.

Pontosan lehet tudni, hogy ezzel a vaslogikával 5 másodperc alatt levezetnéd, hogy a pápa népirtó. Akkor meg mi tart vissza?

Előzmény: pici mici a pók (10)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.01 -3 7 10

A Beke vallása Katolikus Papa berendelte a NÉPIRTÓK BARÁTJÁT (mind az orosz, mind az Izraeli) hogy allitatsa le a haverjaival.

Előzmény: PestVármegyeiStilgar (8)
_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2024.12.01 -11 3 9

Ferenc pápa fogadja a Vatikánban Orbán Viktort, aki szerinte a béke embere

Ennek az lesz az egyik következménye, hogy Poloska rá fog járni a pápa nyakára, ütős szelfikért.

Előzmény: ahmezo (-)
PestVármegyeiStilgar Creative Commons License 2024.12.01 -8 2 8

Szol neki hogy az Izraeli NÉPIRTÁST állítsa le Netanjahu ICC körözött barátjával! - Hát ez az. Van jó háború Ukrajnában, ahol a győzelemig harcolnak, és van olyan háború ahol meg azonnal a béke kell. Baloldal ezzel csapdába esett. Mint amikor az egykori pacifisták háborús retorikát tolnak.

Előzmény: pici mici a pók (7)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.01 -3 6 7

Ferenc pápa fogadja a Vatikánban Orbán Viktort, aki szerinte a béke embere, és nagy reményeket fűz hozzá ás ezért támogatja.

IGAZ!

Szol neki hogy az Izraeli NÉPIRTÁST állítsa le Netanjahu ICC körözött barátjával!

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.12.01 -9 2 5

Ja, tudom, nagyon fáj:DDDDDDD A vidéki szegény legény, akinek a pesti proli nem tud megbocsátani!!!!

Előzmény: Patreides (4)
Patreides Creative Commons License 2024.12.01 -3 5 4

Igen, ez nyilvánvaló... Kezet fog csókolni Orbánnak, ahogy öregasszonyok szokták, utána körbe-körbe fog járni körülötte, kanosszát járva, és közben azt mantrázza, hogy mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, bocsáss meg, uram, hogy kételkedtem, és korábban ragaszkodtam Jézus tanításaihoz, mostantól csak a Te útmutatásaidban bízom, Ó Orbán, mert te vagy az út az igazság és az élet, hiszen tiéd a Hatalom kétharmaddal mindörökké... Ó damn.

Előzmény: rossi46rossi46 (3)
rossi46rossi46 Creative Commons License 2024.12.01 -2 8 3

Ferenc pápa audienciát kért 0rbántól?

Harcossy Győző Creative Commons License 2024.12.01 -12 2 2

Csak nehogy akkor is felhívja Trump.

Mostanában állandóan hívogatja, hogy mi legyen Ukrajnával meg ilyenek.

kalászos Creative Commons License 2024.12.01 -10 4 1

Kezd fogalommá válni Orbán Viktor!

Tabusított témák Creative Commons License 2024.11.30 -5 8 0

lesz "Isten jelenléte is"?

ahmezo Creative Commons License 2024.11.30 -10 4 topiknyitó

Ferenc pápa fogadja a Vatikánban Orbán Viktort, aki szerinte a béke embere, és nagy reményeket fűz hozzá ás ezért támogatja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!