Egy nagy zúzódással az állán vezette Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában azt a szertartást, amelyet a 21 új katolikus bíboros beiktatására rendeztek. A Vatikán szerint egy előző reggeli kisebb esés következtében keletkezett a lila folt. Ferenc pápa, aki ebben a hónapban tölti be 88. életévét
"Tehát ki van adva az itiner, mert én nyolc évvel ezelőtt demens vénembernek neveztem a migrációban vagy a migrációs helyzettel kapcsolatos állásfoglalása miatt. Bánom én ezt már. Nem is mentségül mondom, de akkor én még protestáns, egész pontosan evangélikus voltam. Mint katolicizmuson kívüli, mondjuk ennyiben volt fölmentésem, hogy mondhattam. Én azóta katolizáltam" - fejtegette Bayer Zsolt. "
Amikor a "pápa bírálta Magyarországot" topik is nyílt róla, mindannyian megtértetek az igaz hithez és lucskosra élveztétek a bugyitokat két bérmálkozás között !!!
Bayer Zsolt szerint a pápa “hiába ismételgeti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait kretén módon”, ettől „migráns marad, mert Argentínában szinte mindenki az”.
"A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, gender-ben hívő marha"
- gyalázta az egyházfőt Bayer, és Ferenc pápa twitterezési szokásairól is értekezett egy sort
Ez ugyanaz a Ferenc pápa lenne, akit még nem is olyan régen, Magyarországon, a kormányzó párt leg - prominensebb munkásai már több ízben is kikiáltottak a Sátán Elsőszámú Földi Ügynökének és - ennek megfelelően - több ízben el is küldözgették már a jbka - ba ? Lám - lám, mennyit fordul a világ, a sors- kereke és ráadásul ilyen rövid idő alatt. A következő stáció majd az lesz, amikor OV megjelenik a Pápa mellett a Szent Péter Bazilika térre néző terraszán az újévi "Urbi et Orbi" - áldás - osztás alkalmával és
lent, a téren az önkívületben újjongó hívek tömegében majd egymást kérdezgetik a megjelentek, hogy :
"Ugyan, légyszi, mondd már, hogy : Ki az a fehér köpenyes alak, ott fenn, az erkélyen, OV mellett ?
Ne vedd hepciáskodásnak, de ne kötögesd össze a topikokat csak azért, mert ugyanezt a szart egy másikban is elsütötted. Egy csepp szerénységet ha kérhetnék.
Szol neki hogy az Izraeli NÉPIRTÁST állítsa le Netanjahu ICC körözött barátjával! - Hát ez az. Van jó háború Ukrajnában, ahol a győzelemig harcolnak, és van olyan háború ahol meg azonnal a béke kell. Baloldal ezzel csapdába esett. Mint amikor az egykori pacifisták háborús retorikát tolnak.
Igen, ez nyilvánvaló... Kezet fog csókolni Orbánnak, ahogy öregasszonyok szokták, utána körbe-körbe fog járni körülötte, kanosszát járva, és közben azt mantrázza, hogy mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, bocsáss meg, uram, hogy kételkedtem, és korábban ragaszkodtam Jézus tanításaihoz, mostantól csak a Te útmutatásaidban bízom, Ó Orbán, mert te vagy az út az igazság és az élet, hiszen tiéd a Hatalom kétharmaddal mindörökké... Ó damn.