Vogel Evelint lefizette Rogán Antal, Kubatov Gábor működteti a Fidesz rendszer választási informatikai rendszerét, tehát a Fidesz elcsalta a választásokat és
Rogán Antal pedig hamisítja a hangfelvéteket, amik
előjöttek Magyar Péterről. Mindenki megfigyeli Magyar
Pétert a titkosszolgálattól és a Tóni le akarja járatni
a Magyar Pétert, és minden be van technikázva és
felkéri a hatóságokat, hogy védjék meg a lakásában.
Lehallgatják a Magyar Pétert és a Tóni különösen.
Ez a magyar Watergate, a Fidesz meg fog bukni
heteken belűl. Tüntetés is lesz hamarosan.
Vona Gábor szerint Rogán Antal nem a Fidesz-rendszer „egyik”, hanem Orbán Viktor után a NER „legfontosabb” szereplője.
Ő a boszorkánykonyha mellett álló séf, aki folyamatosan kevergeti és tökéletesíti a Fidesz közéleti méregfőzetét. Ő felel azért, hogy Magyarország »agyar-ország«, vagyis a gyűlölet és a félelem országa legyen
"„Amikor engem megkeresett, még nem gondoltam volna, hogy pénzért tényleg eladja magát és a hazáját a Fidesznek. De megtörtént” – írta az üzletember, aki azt is hozzátette, hogy állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a felvételt."
vs.
"- 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem sejtettem...
- Mit nem sejtett? - Hogy békaemberekkel fogok találkozni. - Álljunk meg egy pillanatra! Az később volt. - Később."
10 millát visz haza havonta a világ legnagyobb kamuállásából egy EP-képviselő, 60 hónapon át. 600 millát.
Ilyenből van 7 a TISZA pártnak, 4,2 milliárdot fognak keresni 7-en.
Ehhez képest Vogel Evelin, a "TISZA anyja" is ezt a havi 10 millát kérte élete projektjéért, de csak 3 hónapig, amennyi kőkemény munkát tényleg belefeccölt, hozott egy rakás embert stb.
Érdekes, hogy sajnáljátok tőle. Poloskától nem sajnáltok ugyanennyit? Vagy "Klorrár" Kingától meg a többi agyhalottól?
Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke biztos abban, hogy az állami titkosszolgálatok és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter magán-titkosszolgálata is lehallgatja, ennek ellenére, ha találkoznának, kezet nyújtana neki. A politikus szerint Vogel Evelin júniusban már biztosan titkosszolgálati módszerekkel hallgatta le. Pártjával nemsokára videót készítenek a nyilvánosság számára arról, mennyire egyszerű manipulálni egy felvételt.
"„Amikor engem megkeresett, még nem gondoltam volna, hogy pénzért tényleg eladja magát és a hazáját a Fidesznek. De megtörtént” – írta az üzletember, aki azt is hozzátette, hogy állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a felvételt."
Azóta ez annyiban változott, hogy csak a felvétel erősen megvágott változatát érezte kötelességének nyilvánosságra hozni.
A valaki más volt, aki állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a teljes felvételt.
„Vertán György egy normális, becsületes informatikai menedzser, de már rég nem ő mondja meg, hogy mi történjen a cégeivel” – mondta a HVG-nek egy őt jól ismerő politikus. Tudomása szerint Vertán nem Rogán Antalhoz kötődik, és nem is a titkosszolgálatok vesznek részt a lejáratásban.
A vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatón Magyar Péter bemutatott egy hangfelvételt arról, hogy volt barátnője, Vogel Evelin 30 millió forintot követel azért, hogy „ne borítson mindent”. Hétfői közleményében a Tisza Párt elnöke arról beszélt, hogy kizárják a pártból Vogel Evelint, és zsarolásért feljelentést tesz ellene a rendőrségen.
Mint a szakember elmondta, érdemes a törvényes utat járni, és kizárólag olyan cégekkel kerestetni lehallgatóeszközöket, amelyeknek hivatalos engedélye van erre a tevékenységre. Ezeket az engedélyeket a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal adja ki, amelynek a honlapján bárki számára elérhető minden olyan cég, amely rendelkezik haditechnikai szolgáltatási engedéllyel, a lehallgatókészülékek felderítése ugyanis haditechnikai szolgáltatásnak minősül. Egyes cégek emellett az Alkotmányvédelmi Hivatal tanúsítványával is rendelkeznek, így igazolva, hogy nem hordoznak nemzetbiztonsági kockázatot.
Hanzel Henrik vállalkozó azzal egészítette ki posztját, hogy azért készítette a felvételt, mert júniusra Vogel már „öt Tisza Párthoz közeli embert zsarolt meg.”
„Amikor engem megkeresett, még nem gondoltam volna, hogy pénzért tényleg eladja magát és a hazáját a Fidesznek. De megtörtént” – írta az üzletember, aki azt is hozzátette, hogy állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a felvételt.
Amúgy nekem úgy tűnt, az Index újsagírója nem volt olyan schlagfertig, mint amikor a megkapott lejárató anyagokat kell copy-pastelni. Pedig úgy megnézném, amikor kérdesekkel, tényekkel megszorongatja MP-t. De ezek mind lófaszjóskák, nem újságírók. Szóval mivel fenyegette meg az Index lófaszjóskáját?