Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 3 napja 0 0 36

Vona Gábor szerint Orbán Viktor és Rogán Antal az a két szereplő, akik nélkül összeomlana a NER

Vona Gábor szerint Rogán Antal nem a Fidesz-rendszer „egyik”, hanem Orbán Viktor után a NER „legfontosabb” szereplője.

Ő a boszorkánykonyha mellett álló séf, aki folyamatosan kevergeti és tökéletesíti a Fidesz közéleti méregfőzetét. Ő felel azért, hogy Magyarország »agyar-ország«, vagyis a gyűlölet és a félelem országa legyen

– fogalmazott a politikus.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.11.25 0 0 35

Szvsz ő a parizer2.0

Maki te férjhezmész? Creative Commons License 2024.11.25 0 0 34

A profi mindent pénzért csinál.

Evelin profi.

Hogy mi a foglalkozása azt a nagyérdemü közönségre bízom.

Előzmény: Harcossy Győző (32)
Harcossy Győző Creative Commons License 2024.11.25 -4 0 33

"„Amikor engem megkeresett, még nem gondoltam volna, hogy pénzért tényleg eladja magát és a hazáját a Fidesznek. De megtörtént” – írta az üzletember, aki azt is hozzátette, hogy állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a felvételt."

vs.

"- 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem sejtettem...

- Mit nem sejtett?
- Hogy békaemberekkel fogok találkozni.
- Álljunk meg egy pillanatra! Az később volt.
- Később."

Előzmény: 0.5bit (29)
Harcossy Győző Creative Commons License 2024.11.25 -4 1 32

10 millát visz haza havonta a világ legnagyobb kamuállásából egy EP-képviselő, 60 hónapon át. 600 millát.

Ilyenből van 7 a TISZA pártnak, 4,2 milliárdot fognak keresni 7-en.

Ehhez képest Vogel Evelin, a "TISZA anyja" is ezt a havi 10 millát kérte élete projektjéért, de csak 3 hónapig, amennyi kőkemény munkát tényleg belefeccölt, hozott egy rakás embert stb.

Érdekes, hogy sajnáljátok tőle. Poloskától nem sajnáltok ugyanennyit? Vagy "Klorrár" Kingától meg a többi agyhalottól?

Előzmény: martinaxe7 (27)
Baltássy Creative Commons License 2024.11.23 0 0 31

Aztán búcsúzhat az engedélyétől az a cég, aki nem akkor és nem ott "talál" valamit, ahol előre megmondják neki.

Előzmény: martinaxe7 (16)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.11.23 0 0 30

Vogel Evelin nyakláncának a medáljában volt a lehallgatótechnika

Domján Anikó követés 2024.11.23. 08:51

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke biztos abban, hogy az állami titkosszolgálatok és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter magán-titkosszolgálata is lehallgatja, ennek ellenére, ha találkoznának, kezet nyújtana neki. A politikus szerint Vogel Evelin júniusban már biztosan titkosszolgálati módszerekkel hallgatta le. Pártjával nemsokára videót készítenek a nyilvánosság számára arról, mennyire egyszerű manipulálni egy felvételt.

0.5bit Creative Commons License 2024.11.14 -2 0 29

"„Amikor engem megkeresett, még nem gondoltam volna, hogy pénzért tényleg eladja magát és a hazáját a Fidesznek. De megtörtént” – írta az üzletember, aki azt is hozzátette, hogy állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a felvételt."

Azóta ez annyiban változott, hogy csak a felvétel erősen megvágott változatát érezte kötelességének nyilvánosságra hozni.

A valaki más volt, aki állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a teljes felvételt.

Előzmény: martinaxe7 (14)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.11.14 -2 0 28

Igaz, kicsit össze volt vagdalva, de mit számít ez, amikor magyar poloska magyar????:DDDDDD

Előzmény: pici mici a pók (17)
martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.14 0 1 27

30 milla 3 hónapra

fideszes igények

m3mormon Creative Commons License 2024.11.14 -1 0 26

Ez inkább lelépési díj volt, egy csomó munkát belefeccolt

martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.14 -1 0 25

https://hvg.hu/360/20241113_hvg-magyar-peter-vogel-evelin-varga-judit-hangfelvetel-orban-viktor-tisza-fidesz

„Vertán György egy normális, becsületes informatikai menedzser, de már rég nem ő mondja meg, hogy mi történjen a cégeivel” – mondta a HVG-nek egy őt jól ismerő politikus. Tudomása szerint Vertán nem Rogán Antalhoz kötődik, és nem is a titkosszolgálatok vesznek részt a lejáratásban.

Outsourcing...

újságszélirányok Creative Commons License 2024.11.13 0 2 24

martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.13 0 0 23
martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.13 0 1 22
martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.13 -1 1 21

Cekcuális szokások különböznek

Vannak fojtogatósok

is...

főgóré Creative Commons License 2024.11.12 -1 1 20

sikeres évet zárt a két díva

martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.12 -1 2 19
ahmezo Creative Commons License 2024.11.12 -1 2 18

Pedig azok, amatőrök, ürgebőrbe bújva kémkedik a Tóni és még le is bukik.

Előzmény: porra (15)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.11.12 0 3 17

A vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatón Magyar Péter bemutatott egy hangfelvételt arról, hogy volt barátnője, Vogel Evelin 30 millió forintot követel azért, hogy „ne borítson mindent”. Hétfői közleményében a Tisza Párt elnöke arról beszélt, hogy kizárják a pártból Vogel Evelint, és zsarolásért feljelentést tesz ellene a rendőrségen.

martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.12 0 2 16

Mint a szakember elmondta, érdemes a törvényes utat járni, és kizárólag olyan cégekkel kerestetni lehallgatóeszközöket, amelyeknek hivatalos engedélye van erre a tevékenységre. Ezeket az engedélyeket a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal adja ki, amelynek a honlapján bárki számára elérhető minden olyan cég, amely rendelkezik haditechnikai szolgáltatási engedéllyel, a lehallgatókészülékek felderítése ugyanis haditechnikai szolgáltatásnak minősül. Egyes cégek emellett az Alkotmányvédelmi Hivatal tanúsítványával is rendelkeznek, így igazolva, hogy nem hordoznak nemzetbiztonsági kockázatot.

https://index.hu/belfold/2024/11/12/magyar-peter-lehallgatas-elharitas-mentesites-informacio-biztonsag-watergate/

Kígyó a farkába...

porra Creative Commons License 2024.11.12 0 2 15

Nem gondoltam, hogy Rogánék ennyire amatőrök.

Előzmény: martinaxe7 (14)
martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.11 0 2 14

Hanzel Henrik vállalkozó azzal egészítette ki posztját, hogy azért készítette a felvételt, mert júniusra Vogel már „öt Tisza Párthoz közeli embert zsarolt meg.”

„Amikor engem megkeresett, még nem gondoltam volna, hogy pénzért tényleg eladja magát és a hazáját a Fidesznek. De megtörtént” – írta az üzletember, aki azt is hozzátette, hogy állampolgári kötelességének érezte nyilvánosságra hozni a felvételt.

martinaxe7 Creative Commons License 2024.11.11 0 1 13
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.11.11 -2 1 12

Az, csak 1 kicsit többen vannak, mint 3-an:)))) Úgy 3,5millióan:DDDDD

A másik határbíró Creative Commons License 2024.11.11 0 1 11

Ott volt a sajtótájékoztatón a lófaszjóska, miért nem kérdezett, mint tették azt mások?

Biztos maga alá pisilt, mert megfenyegették szegényt.

Előzmény: Haragossy Dezső (10)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2024.11.11 -9 1 10

A Poloska eleve nem ad interjút az Indexnek.

Tudod, miért nem?

Előzmény: A másik határbíró (8)
drcolombohadnagy Creative Commons License 2024.11.11 0 2 9

Az.

A másik határbíró Creative Commons License 2024.11.10 0 5 8

Konkrétan mivel?

Amúgy nekem úgy tűnt, az Index újsagírója nem volt olyan schlagfertig, mint amikor a megkapott lejárató anyagokat kell copy-pastelni. Pedig úgy megnézném, amikor kérdesekkel, tényekkel megszorongatja MP-t. De ezek mind lófaszjóskák, nem újságírók. Szóval mivel fenyegette meg az Index lófaszjóskáját?

Előzmény: ahmezo (4)
John Doe(520i) Creative Commons License 2024.11.10 -8 4 7

Watergate Péter előrukkol egy hangfelvétellel Vogel Evelinről, amin V. Evelin M. Péterékről készít hangfelvételt

Orvost.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!