Csurka mit szólna Orbánék és a Fidesz országlásához, ha ma is élne? (Gyanítom, ugyanolyan vagy még csalódottabb lenne, mint az MDF esetében. Olvastad a MIÉP honlapján az írást, amelyben az akkori összes parlamenti pártot kárhoztatják az 1999-es délvidéki revízió elszalasztása miatt? Amúgy Usztics Mátyás halálában is közrejátszott a mélységes csalódás a Fidesz-KDNP semmirekellő országlásában?)
Nem is tudtam, hogy a Jobbik és a MHM 30 éves múlttal rendelkező pártok...
Nettó hülyeséget írsz...
"Csurka István még 2009-ben egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon mondta el a véleményét az áljobboldali pártról:„Aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete.”
A Jobbik 2003-ban alakult, Csurka meg 2012-ben halt meg...
Így lett végül a Fidesz 44,82%-os EU választási eredménye világraszóló győzelem - Mi lenne itt, ha a fidesz listára csak 47-el szavaztak volna többen mint Pszicho Petiére?
Watchdog Timernek resetelnie kellene már a cshipet az agyadban mert baromságokat írsz.
"Csurka István ezt már 30 éve megmondta , aki a Jobbikra, Mi Hazánkra szavaz , az az MSZP, SZDSZ -re szavaz."
Nem is tudtam, hogy a Jobbik és a MHM 30 éves múlttal rendelkező pártok...
Egyébként sajnálom, hogy már nem él Csurka; amíg lehetett, addig szavaztam is a MIÉP-re. Különösen 1999 táján voltam lelkes, amikor Csurkáék a Délvidékünk visszacsatolásának lehetőségére figyelmeztettek, annak érdekében szerveztek megmozdulást - persze az akkor Orbán-kormány ezt is elb*szta.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy ha ma élne, akkor milyen véleménnyel lenne a Fidesz-KDNP eddigi teljesítményéről és ajánlaná-e őket? Mondjuk ez utóbbit kétlem, hiszen miért akarná a saját pártja helyett másik javát?
Így lett végül a Fidesz 44,82%-os EU választási eredménye világraszóló győzelem, Karácsony 47,51%-a meg döntetlen szagú, 41 szavazatos célfotós győzelem...
Óriás fölénnyel triumfált a nyírségi hülyegyerek, legalább akkorával, mint amekkorával Anglia győzedelmeskedett Kamerun felett az 1990-es foci vb-n a hosszabbításban.
Ráadásul Karácsony azóta ragaszkodik az új választás kiírásához, vagyis ha ő lesz a jogerős győztes, és nem rendelnek el új választást, akkor le fog mondani.
és a háborítatlan természet kell! - Háborítatlan természet != gaz.
Városban már nincsen ősgyep nem tudja magát fenntartani, ezért a zöldfelület emberi gondozást igényel. Parlagfű nem vágásával meg Karácsony Szergely csókoltatja az allergiásokat.