Mostantól csak az kap Budapesten jól tejelő fővárosi kamu állást , ha van hozzá végzettsége....eddig még a látszatra sem adtak. Eddig volt számtalanul pénz a kamu állásokra , miközben kivéreztették állitólag Budapestet.
:-)))))
Gyökeresen átalakítja az új önkormányzati ciklusra a főpolgármester a fővárosi cégek vezető és ellenőrző testületeit. Ezentúl pályázni kell, és alapkövetelmény lesz a szakirányú végzettség, a szakmai tapasztalat. Októbertől pedig jelentősen csökkentik az igazgatósági és felügyelőbizottsági helyek számát, lesz női kvóta.
Aha már értem, hogy a telefonos illegális "adat1eztetők" miért nem reagálnak a hunoros válaszokra és mért van felismerhető hanghordozásuk!!!!! Mert ők is Bíró Adára hajaznak, mesterséges intelligenciák, kis hibával:DDDD
Epesve várom hogy végre már megfizessenek rendesen valamilyen pártiságért - 5000 euróért bármit pártolok, de lehet rálicitálni. Sajnos mindenki csak ingyen szeretné hogy támogassam, tegnap is kidobtam egy választási ügynököt, azt se tudta elmondani hogy kinek az ügynöke.
Aha, már értem, a 31 sékelért még belerúgott az EP €pába és beengedi Ukrajna földjeinek bitorlói gmo-s terményeit, hogy még gazdagabbak lehessenek:((((
1. Hogy mért nem állították le, vagy hallgattatták el Márki Zayt 21-22ben Gyurcsányék, amikor nyilvánvaló volt még a legelhivatittabb balliberálisnak is, hogy hülyeségeket beszél és megsért jóformán mindenkit és ezzel antipátiát kivívva magának és a baloldalnak!!!!
MERT TUDVA TUDTÁK, HOGY RAJTA KERESZTÜL JÖTT AZ ILLEGÁLIS ZSOZSÓ ÉS VAKON BÍZTAK A SIKERÜKBEN!!!!!!
- Nem tudooooom, hogy érkezett e, de biztos, hogy nem kampányra - mondta Bohárnak