"Ellenőrizhetetlen és életszerűtlen a német marihuána legalizációja, amely nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket – emelte ki lapunknak Téglásy Kristóf, a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója."
"A kormány politikai döntését tudománytalan, kváziszakmai ideológiával támogatja a kormányoldali sajtóban is futtatott Drogkutató Intézet. A szervezetet Rogán Antal álcivil házipénztára, azaz a Batthyány Lajos Alapítvány harmincmillió forintos, végeredményben közpénzből származó támogatásával hozták létre. Az intézet a háttérben ex-MCC-s hallgatók magánbizniszével bútorozott össze.
„A drogfogyasztók a heroinhasználatot mag
...A minden szakmaiságot mellőző kijelentést közzétevő intézet alig másfél éve létezik, a szélesebb nyilvánosság számára nem különösebben látványosan. De kábítószerüggyel, ártalomcsökkentéssel foglalkozó körökben nincs túl jó híre ennek a Drogkutató Intézetnek, amelynek a létrehozása közvetve adóforintokból, a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a kabinetirodát vezető Rogán Antal álcivil házipénztárának becézett Batthyány Lajos Alapítvány asszisztálásával történt.
Többen úgy gondolják: az intézet célja, hogy a kormány szakmaiatlan drogügyi lépéseit a nyilvánosság előtt kimagyarázza."
"Mit látsz a téren, ki áll kevélyen Talapzatán? Egy kőszobor. Kezével bőszen szorítja íját, Bikamód komor... ... Lazítani, próbálj meg lazítani, Nem győzlek tanítani, Hogyan csináld. Kell egy kis áramszünet, Időnként mindenkinek, És aztán megint mehet Minden tovább."
Pontosan ugyanezen megoldásra jutottam én magam is, és máris teljes a siker, semmit nem kell aggódnom az esetleges destruktív hatása miatt. A többiek meg azt csinálnak amit akarnak.
"A kancellár egyébként megvédte az április 1-jén életbe lépett legalizációt. Azt mondta, az új törvénnyel a fűfogyasztást akarja csökkenteni a kormány."
"Magyarországon két millió kábítószeres van ennél több csak alkoholista van itt."
.
Amennyiben kábítószeresnek nevezzük azt is, aki életében egyszer kiprólta a füvet vagy a hasist, esetleg ivott egy páleszt egy szem xanaxra (ami amúgy nem ajánlatos).
De szerintem ne nevezzünk mindenkit kábítószeresnek, mert erősen félrevezető a statisztika ilyen módon való értelmezése.
Eléggé pikáns dolog ez igy a schengeni határok mellett. Felkészül Csehország, ahol a medikális kender legális, a termesztés és fogyasztás legális, még a forgalmazás nem, de tervezik.
Miként az is, hogy a hülye magyarok nem akarnak muszlim pakinigger honfitársakat tömegivel! Pedig azok csak nyugdíjbányászok, betegápolók és stahanovisták! Ezt mondták a németek is korábban! Hogy aztán tévedtek a dagadék 3.14csáék? De mér nincs visszaút!
Szóval a kászer ügyében is inkább döntsön a többség! A magyar társadalom! Aki ugye inkább marad a ciginél és a pálesznél!
Bár lehet, hogy mindenki magából indul ki?
Én pl maradok az agykárosító piánál és a tüdőgyilkos ciginél! Vagyis ez utóbbiról már rég leszoktam.
És tudomásom szerint a családom sem és a környezetem sem füvezik, vagy használ keményebb drogot. És ha lehet, akkor maradjon is ez így!
A füvezni akarók meg indítsanak népszavazást! Esetleg alapítsanak pártot!
Németországban hoztak egy szabályozó törvényt, mire itt kitört a hiszti, hogy jaj, úristen, megpusztulunk, vége Magyarországnak, a "ballibek" elpusztítanak minket, kábítószermámorba taszítják az országot.
Mindegy, miről van szó, lényeg, hogy hisztéria legyen az országban, hogy Orbán "megvédhesse a népét" a végpusztulástól.
Migrációs, háborús veszélyhelyzetek miatti rendeleti kormányzás permanensen, most meg jöhet a kábítószerliberalizálás okozta vészhelyzet, mert úristen, a németek 25 gramm füves cigivel pusztítanák el a magyar kultúrát, és az egész NER-es államot..
Itt az egyik legkisebb a drogfogyasztás Európában.
Vajon mi a célja a balliberálisnak, amikor meg akarja reformálni a szabályozást, miközben sunyi összehasonlításokkal a kábítószerek "nem olyan veszélyes" voltát bizonygatja?