Keresés

Részletes keresés

Patreides Creative Commons License 2024.04.22 0 0 150

Bedöntheti a gazdaságot a kannabisz legalizálása

.

"Ellenőrizhetetlen és életszerűtlen a német marihuána legalizációja, amely nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket – emelte ki lapunknak Téglásy Kristóf, a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója."

.

Kormánypárti drogkutatókra is jutott Rogánék álcivil házipénztárából

.

"A kormány politikai döntését tudománytalan, kváziszakmai ideológiával támogatja a kormányoldali sajtóban is futtatott Drogkutató Intézet. A szervezetet Rogán Antal álcivil házipénztára, azaz a Batthyány Lajos Alapítvány harmincmillió forintos, végeredményben közpénzből származó támogatásával hozták létre. Az intézet a háttérben ex-MCC-s hallgatók magánbizniszével bútorozott össze.

„A drogfogyasztók a heroinhasználatot mag

...A minden szakmaiságot mellőző kijelentést közzétevő intézet alig másfél éve létezik, a szélesebb nyilvánosság számára nem különösebben látványosan. De kábítószerüggyel, ártalomcsökkentéssel foglalkozó körökben nincs túl jó híre ennek a Drogkutató Intézetnek, amelynek a létrehozása közvetve adóforintokból, a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a kabinetirodát vezető Rogán Antal álcivil házipénztárának becézett Batthyány Lajos Alapítvány asszisztálásával történt.

Többen úgy gondolják: az intézet célja, hogy a kormány szakmaiatlan drogügyi lépéseit a nyilvánosság előtt kimagyarázza."

Patreides Creative Commons License 2024.04.15 0 0 149

"Mit látsz a téren, ki áll kevélyen
Talapzatán? Egy kőszobor.
Kezével bőszen szorítja íját,
Bikamód komor...
...
Lazítani, próbálj meg lazítani,
Nem győzlek tanítani,
Hogyan csináld.
Kell egy kis áramszünet,
Időnként mindenkinek,
És aztán megint mehet
Minden tovább."

Patreides Creative Commons License 2024.04.15 0 0 148

De ügyi vagy, hogy kiszúrtál egy szóban két, gépelés közben felcserélt bötűt!

Legyen a neved ezentúl "Slóyomsezm".

:)

Előzmény: Dr. Sajtossy Hugó (147)
Dr. Sajtossy Hugó Creative Commons License 2024.04.15 0 0 147

"heleyen"

Never Man Creative Commons License 2024.04.15 0 0 146

egyszeruen-csak-ne-szivj

Pontosan ugyanezen megoldásra jutottam én magam is, és máris teljes a siker, semmit nem kell aggódnom az esetleges destruktív hatása miatt.   A többiek meg azt csinálnak amit akarnak.

Előzmény: Dr. Sajtossy Hugó (139)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.15 0 0 145

Habony ibizai buli heleyen volt az is?

Előzmény: Mindoro (143)
Yachtos Csabi Creative Commons License 2024.04.15 -1 0 144

Rendesen odavan a tumpi , meg a szájer aki bekápszizva 20 manust elégitett ki , meg a fél soproni fidesz a hajós bulin stb stb

De a ssyssyt a befüvezett német zavarja

Előzmény: Mindoro (143)
Mindoro Creative Commons License 2024.04.15 -2 0 143

A net megőrizte az ott készült képet:

Előzmény: pici mici a pók (140)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.15 0 0 142

masik vigyori kepet is berakhatod ott a link :-)))

Előzmény: Mindoro (141)
Mindoro Creative Commons License 2024.04.15 -1 0 141

Előzmény: pici mici a pók (140)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.15 0 0 140

Breaking NYUL !

Dajcs Tompikat es Habonyt Nemetorszagban lattak locsolkodni.  :-)))

Dr. Sajtossy Hugó Creative Commons License 2024.04.15 0 0 139

"A kancellár egyébként megvédte az április 1-jén életbe lépett legalizációt. Azt mondta, az új törvénnyel a fűfogyasztást akarja csökkenteni a kormány."

https://444.hu/2024/04/15/egyszeruen-csak-ne-szivj-valaszolta-scholz-a-nemet-fuvesek-miatt-aggodo-kinai-diaknak

Aha, ez biztos rendesen visszaveti a fűfogyasztást, hogy minden sarkon lehet majd kapni.

Louis le Juste Creative Commons License 2024.04.06 -9 0 138

Értem de akkor miért kábitószerresezi le az összes orbáncuppancs azt a németet aki munka után elszív egy sajáttermesztésű spanglit?

Előzmény: Patreides (136)
Patreides Creative Commons License 2024.04.06 0 0 137

"Van pártja a drogosoknak, a Kutyapárt, aminek az elnöke kábítószert termesztett is eladásra."

.

Tudnék azért egy másik pártot, ahol több a kábszeres, csak ők jachtokon szívják, meg EU parlamenti szobában twitterezés közben.

Előzmény: Sajtossy Roland (132)
Patreides Creative Commons License 2024.04.06 0 0 136

"Magyarországon két millió kábítószeres van ennél több csak alkoholista van itt."

.

Amennyiben kábítószeresnek nevezzük azt is, aki életében egyszer kiprólta a füvet vagy a hasist, esetleg ivott egy páleszt egy szem xanaxra (ami amúgy nem ajánlatos).

De szerintem ne nevezzünk mindenkit kábítószeresnek, mert erősen félrevezető a statisztika ilyen módon való értelmezése.

Előzmény: Louis le Juste (133)
Patreides Creative Commons License 2024.04.06 0 0 135

"amit még a libatolvajjal csinált"

.

Mottó: Ügyeljünk a színvonalra. Ne engedjük egy bizonyos szint fölé emelkedni.  ?

Fzolee Creative Commons License 2024.04.05 0 0 134

Mint mar emlitettem volt, a fuvesek is ott vannak Magyarorszagon is, csak most illegalisan szerzik be az anyagot.

De hat teged ez nem zavar, csak az, ha valaki legalisan is szivna.

Előzmény: Megnemértettpancser (124)
Louis le Juste Creative Commons License 2024.04.05 -9 1 133

Magyarországon két millió kábítószeres van ennél több csak alkoholista van itt.

Úgyhogy lehet okoskodni de ez a mindennapok része.

Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.04.05 -3 1 132

Van pártja a drogosoknak, a Kutyapárt, aminek az elnöke kábítószert termesztett is eladásra.

A szintén drogtermesztő, drogos Juhász Péternek is ott volt az Együtt Pártja, amit még a libatolvajjal csinált.

Előzmény: Megnemértettpancser (129)
Patreides Creative Commons License 2024.04.05 0 0 131

A németek nam arról hoztak törvényt, hogy Magyarországon mindenkinek füveznie kell éjjel-nappal, halálig.

Csak szólok.

Előzmény: Megnemértettpancser (129)
Never Man Creative Commons License 2024.04.05 0 0 130

Eléggé pikáns dolog ez  igy a schengeni határok mellett. Felkészül Csehország, ahol a medikális kender legális, a termesztés és fogyasztás legális, még a forgalmazás nem, de tervezik.

Előzmény: Patreides (128)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2024.04.05 0 1 129

Igen, tiszta röhely!

Miként az is, hogy a hülye magyarok nem akarnak muszlim pakinigger honfitársakat tömegivel! Pedig azok csak nyugdíjbányászok, betegápolók és stahanovisták! Ezt mondták a németek is korábban!
Hogy aztán tévedtek a dagadék 3.14csáék? De mér nincs visszaút!

Szóval a kászer ügyében is inkább döntsön a többség! A magyar társadalom! Aki ugye inkább marad a ciginél és a pálesznél!

Bár lehet, hogy mindenki magából indul ki?

Én pl maradok az agykárosító piánál és a tüdőgyilkos ciginél! Vagyis ez utóbbiról már rég leszoktam.

És tudomásom szerint a családom sem és a környezetem sem füvezik, vagy használ keményebb drogot.
És ha lehet, akkor  maradjon is ez így! 

A füvezni akarók meg indítsanak népszavazást! Esetleg alapítsanak pártot! 

Előzmény: Patreides (128)
Patreides Creative Commons License 2024.04.05 0 0 128

Ami valójában történt:

Németországban hoztak egy szabályozó törvényt, mire itt kitört a hiszti, hogy jaj, úristen, megpusztulunk, vége Magyarországnak, a "ballibek" elpusztítanak minket, kábítószermámorba taszítják az országot.

Mindegy, miről van szó, lényeg, hogy hisztéria legyen az országban, hogy Orbán "megvédhesse a népét" a végpusztulástól.

Migrációs, háborús veszélyhelyzetek miatti rendeleti kormányzás permanensen, most meg jöhet a kábítószerliberalizálás okozta vészhelyzet, mert úristen, a németek 25 gramm füves cigivel pusztítanák el a magyar kultúrát, és az egész NER-es államot..

Tiszta röhej.

Megnemértettpancser Creative Commons License 2024.04.05 0 0 127

A társadalom lezüllesztése!

Előzmény: Sajtossy Roland (125)
Louis le Lion Creative Commons License 2024.04.05 -10 0 126

Magyarország világverő alkoholista ország de ezzel sosincs baya a fideszesnek:

https://index.hu/belfold/2023/04/04/alkoholizmus-magyarorszag-betegseg-toplista-nok-ferfiak/

Előzmény: Sajtossy Roland (125)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.04.05 -5 0 125

Itt az egyik legkisebb a drogfogyasztás Európában.

Vajon mi a célja a balliberálisnak, amikor meg akarja reformálni a szabályozást, miközben sunyi összehasonlításokkal a kábítószerek "nem olyan veszélyes" voltát bizonygatja?

Előzmény: Megnemértettpancser (124)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2024.04.05 0 0 124

“Fenntartom amit irtam, ha mar nagyon fujjdrog, akkor legyen az alkohol is fujj, sokkal rosszabb hatasai vannak, mint a funek.”

De hiszen korábban magad írtad, hogy a tradicionális alkohol és dohány kitiltása már lehetetlen! Bizonyíték a USA! 

Ami meg tény; Magyarországon a kászereknek nincs társadalmi beágyazódottsága! De ha engedjük, akkor lesz!

Előzmény: Fzolee (117)
Never Man Creative Commons License 2024.04.04 0 0 123
Előzmény: Sajtossy Roland (122)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.04.04 -6 2 122

Nem az alkoholról beszéltem, egészen más.

Az elméletet értem, a gyakorlatot kérdeztem.

(Az én elméletem az volt, hogy a dílerek leuralják a termelői klubokat, kemény drogokra állnak rá, és külföldre szállítanak.)

A gyakorlat az, hogy szétdrogozzák magukat a hollandok, ahol a kábítószer liberális Kánaánja van.

Előzmény: Patreides (121)
Patreides Creative Commons License 2024.04.04 -2 0 121

"Azt sugallod ezzel, hogy kiszorítja a dílereket az állam a legalizációval.

Történt ilyen bárhol?"

.

Például az USA-ban, amikor megszüntették az alkoholtilalmat.

Miért vásárolna valaki dílertől füvet, ha termeszthet otthon magának, vagy vehet legálisan a termesztő/használó klub tagjaként?

Előzmény: Sajtossy Roland (120)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!