„2024. szeptember 1-je óta részmunkaidőben nemzetközi üzletfejlesztési tanácsadóként dolgozom a Tigra Kft.-nél, ahol szerteágazó nyelvtudásomat, nemzetközi jogi ismereteimet és külföldi tárgyalási tapasztalatomat felhasználva segítem a cég külpiacokra való kilépését. Szeptember óta számos nemzetközi tárgyaláson és nyilvános fórumon képviseltem már az új munkahelyemet.”
Facebook- és Instagram-oldalt indított Schadl György, már körvonalazódik benne egy üzenet. A rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb ismert korrupciós ügyének a főszereplője reméli, hogy sokaknak megváltozik a róla kialakított véleménye.
majd asztalokrol tesz fel kepeket tesz fel es akkor sokaknak megváltozik a róla kialakított véleménye. :-)
Annyi a botrány, hogy észre sem vettük: az Állami Számvevőszék elnökének, Varga Judit új párjának asztalos cége 77 milliós megbízást nyert egy messziről bűzlő „közbeszerzésen”.
Úgy tűnik, Varga Judit volt igazságügyi miniszter valóban szakmát vált, és megvalósítja gyermekkori álmát. Még márciusban, a Frizbi TV-ben beszélt arról, hogy a politikai pályafutása után beiratkozott egy asztalosképzésre, most pedig asztaloscéget alapított.
Varga Judit volt igazságügyi miniszter és kedvese, Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke Picidae Famíves Kft. néven asztaloscéget alapított. A vállalatot június 21-én jegyezték be – vette észre a Telex.
A lap azt írta, hogy a cég 5 millió forintos jegyzett tőkével indult, és fő tevékenységének az „egyéb bútor gyártását” jelölték meg. A dokumentumok szerint a vállalat ügyvezetője Varga Judit, székhelyként pedig Windisch László címét adták meg.
Magyar Péter korábban arról beszélt, hogy a nyilvánosságra hozott hangfelvétel nem árthat Varga Juditnak, ugyanis volt felesége nem követett el semmit, az ügyben feljelentési kötelezettsége sem volt.
A Magyart képviselő Bárándy Péter a Népszavának adott interjúban fejtette ki, hogy a hangfelvétel alapján a bűnpártolás, a hivatali visszaélés és a minősített adattal való visszaélés gyanúja is felmerül.
Az ügyvéd vitathatónak nevezte Magyar Péter állítását, miszerint nem lehet baja a felvételből Varga Juditnak.
Bárándy Péter úgy látja, hogy a volt miniszter „olyan titkokat osztott meg az akkori férjével, amelyeket nem lett volna szabad elmondania”.
tekintve eddig teljesen mást mondott a férjéről, sőt a gyerekek nevelését is közösen ítélte meg nekik a birosag (ott mégsem hazudott volna a gyerekeit veszelyeztetve egy i gazsagugyi miniszter NO aki félelemben el a késsél rohangáló erőszaktevőtől).
Persze lehet ez a mostani az isteni igazsag, DE AKKOR eddig hazudott rola...az orban rezsim ZSAROLASA miatt, hogy a rendszert es/vagy karrerjet védje.
"Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossága, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.
Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.
Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna.
Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?
Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig.
Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni.
Nem veled kell harcolnom, hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét. Velük fogok harcolni, mögöttem a jóérzésű emberek millióival. Nem hátrálok és tudom, hogy a jó végül győzni fog és közösen tudunk egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek.
Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz.
Ha valaki büncselekményt észlel, vagy tudomása van róla, annak bizony kötelessége feljelentést tenni.
Ennyike
Persze Varga nem tette. Rettegett "Obama Bin Latens" ferjetol, barmit kimondott neki (pl. a korrupcios ugyrol, Roganrol) csak hogy menekulni tudjon elole szegenyke...
Hat igen, ennyike az ugy. Persze most megy a bulvar
Ennyit az egeszrol es varga hirtelen rajottem mi volt a ferjem allitasairol
Varga Judit egy régi, 2021. októberi posztjában fejti ki, hogy a nőkkel szembeni bántalmazással (is) foglalkozó civil Patent Egyesület érvei mennyire tarthatatlanok, és ezt írja:
"Még egy szó a Ptk-módosításról:
Nyilván azért főszabály a közös gyerekfelügyelet az uniós tagállamok döntő többségében, mert ezek az országok is “a kapcsolati erőszakot elkövetők kezébe akartak többletjogokat adni”… Ne vicceljünk már…
A Patent és társai komolytalan kritikáira talán reagálni sem érdemes, de megismétlem, hogy az új jogszabály alapján a bíróságoknak a döntések meghozatalakor mindenkor a kiskorú gyermek érdekeit kell szem előtt tartaniuk és természetesen fel sem merülhet közös szülői felügyelet megállapítása, ha bármelyik szülő esetén felmerül a bántalmazás gyanúja."
Mivel Varga Judit saját gyerekei közös felügyelet alatt állnak, mégpedig a szülők kérésére (azaz Varga Judit kérésére is), így az apjukkal kapcsolatban - saját írása szerint - fel sem merülhet a bántalmazás gyanúja.
Varga Judit erre az időszakra így emlékezett vissza: „Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.” A volt igazságügyi miniszter Magyar Péter támogató szerepét is kiemelte az interjúban.
„Az olyan eseményeken, ahol különültetnek minket, nem szívesen időzöm sokat. Természetesen nehéz, hogy Péter sokszor támogató státuszban van, és sajnálom, hogy nem mindig tudom őt elkísérni egy-egy fontos rendezvényre.
De mi nemcsak kívülről tűnünk erős párosnak, hanem belülről is edzettek vagyunk (nevetnek). Fontos nekem, hogy a férj férfi legyen, a feleség meg nő. Hogy hogyan egészítik ki egymást, az szerintem páronként változik. Én azt tartom fontosnak, hogy közösen tartsuk a ritmust, és mindig az lépjen előre vagy éppen oldalra, akitől a helyzet ezt elvárja.
Hiszem, hogy ha összekapaszkodunk, akkor közösen boldog felnőtteket nevelhetünk a három fiunkból.
"Ez valószínű, igen, neki semmi sem drága - a gyerekei sem -, hogy ha a Fideszt kell kiszolgálni."
Varga szűz jegyű. A szűzek mindig is szolgálni akarnak. Ez élteti őket. Szerintem a 3. gyermek megszületése után már kefélni sem akart a férjével. (Csak a gyermekért kefélt addig.) Érthető, ha Magyarnál elszakadt a cérna.
Ha meg a szélsőjobb nyer, akár fontosabb pozícióra is mehet Varga, mert már bizonyította hogy megbízható fideszes módra nagy arccal tud beszólni Brüsszelnek.
Mondom várj félévet es ha csak nem lesz nagy EP bukás a szeljsjobbon, vagy Orbant valamiért el nem tiltják az EP elnökségtől (erre mar szinte semmi esély ennyi ido alatt, az EU becsicskult neki) Varga nagy pozíciót fog az EU-ban kapni hálából (a lemondásért es az Orbanne szervezete videoert meg hallgatásért)