Magyar Péter: Többen megkerestek Orbán környezetéből és az árnyékkormánytólrtl.hu
2024. április 1. 18:25
Magyar Péter szerint több száz emberrel beszélt az elmúlt napokban és sokan támogatják.
A szombati tüntetésre százezreket vár.
A miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért – írta Magyar Péter a Facebookon.
Varga Judit volt férje arról is beszámolt, hogy több száz spontán beszélgetést folytatott le Mátrafüredtől, a Balaton parton át, Hévízig és rengetegen biztatták. „Minden pillanatban érzem azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rám és tudom, hogy ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állunk meg, amíg vissza nem vettük a hazánkat Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig”.
- Éljen a messiás! Brian: Nem én vagyok a messiás! - Szerintem te vagy. Én tudom. Követtem már egy párat. Éljen a messiás! Brian: Nem én vagyok a messiás! Értsétek meg végre, nem én vagyok a messiás! Fel tudjátok fogni? Tényleg nem! - Csak az igazi messiás tagadja istenségét! Brian: Mi?? Miért milyen lehetőségem van még? Jó, én vagyok a messiás! - Ő a messiás! Brian: Menjetek a picsába!