Keresés

Részletes keresés

1nt1m$zf3ra Creative Commons License 1 órája -1 0 92506

a Magyar Péter mellett minden karaktergyilkosság ellenére kitartó szavazók száma arányos a magyar emberek nyomorúságával. Tehát az, hogy a magyar emberek nagy része a nárcisztikus-pszichopata Magyar Péter mellett is kitart azt jelenti, hogy 14 év kétharmados kormányzás alatt sikerült teljesen megnyomorítanotok őket. 

Előzmény: margarita02 (92481)
1nt1m$zf3ra Creative Commons License 1,5 órája -1 0 92505

amit biztosan tudunk eddig, hogy a kormány kormányképtelen. 14 éve kétharmad, teljes felhatalmazás, és gyak minden, de tényleg minden mellé. A szavazók 10re húznak lapot MP-vel, tehát nem 19-re, de még nem is 18-ra, hanem 10-re .. érted mit jelent ez ? Semmit, de tényleg semmit sem veszíthetnek. 

Előzmény: egylambos (92441)
The Rocketeer Creative Commons License 1,5 órája 0 2 92504

Mondjuk, azt jól látja Peti, hogy egy röhejes gittegylet az EP, és a képviselők nagy része dologtalan szar. Még abban is igaza van, hogy ő leizzadt (lehet büdös is volt?) a kamuállásért, míg a pártja EP kpviselői szart se tettek, és ezután se lesz semmi dolguk a havi tízmillióért.

Előzmény: gerg0 (92499)
Haragossy Dezső Creative Commons License 3 órája 0 2 92503

Nem lehet, hogy az a kolbász- vagy inkább virsliszerű izé, ami mindig kidudodorik az alulról készített fotóin, az a diktafonja?

Előzmény: kalászos (92502)
kalászos Creative Commons License 3 órája -1 2 92502

Senki sem bízik Poloska makiban, félmek, hogy bármikor felveszi a beszédjüket.

Előzmény: Haragossy Dezső (92482)
kalászos Creative Commons License 3 órája -1 2 92501

M.P.P.  egyre  jobban hasonlít egy majomhoz, igazi makika.

Előzmény: gerg0 (92499)
Haragossy Dezső Creative Commons License 3 órája -1 1 92500

Remélem, lesz még jó sorosozós plakátkampány, úgy meghallgatnám a poloskásakat, hogy az agyhalott fideszesek már megint sorosoznak. :))

gerg0 Creative Commons License 3 órája 0 4 92499

Kiküldtetek, feleim, Európába egy mélybalkáni földesurat

Ez a képviselőtök, tessék, szilvuplé – az ember, aki az Európai Parlamentnél csak a saját bajtársait nézi le jobban.

Haragossy Dezső Creative Commons License 3 órája -1 1 92498

Nemcsak a Signalját törte fel a ráállított 2000 titkosügynök a Poloska Péternek, nemcsak az interneteket blokkolták be, hanem még a cellainformációkkat is kitörülték maguk után a flottából, amikor meg akarták hekkelni a Faszbukot:

https://24.hu/belfold/2024/11/14/magyar-peter-tisza-vesztegetes-video/

grchy Creative Commons License 3 órája -3 0 92497
Előzmény: Hápi Zsák (92492)
grchy Creative Commons License 3 órája -2 1 92496

tisza tábora szvsz messze nem csak ezekből a beszűkült O1G-tudatú, petike minden baromságát vakon-süketen elnéző birkákból áll,

Nagyon pontosan, objektíven figyeltem a kommenteket a vasárnapi sajtón, amit rég óta is írogatok, hogy

az O1G nem jellemző a tiszásokra.

Előzmény: margarita02 (92481)
Nehadoma Creative Commons License 4 órája -2 0 92495

" ő maga mondta el most nekünk, hogy agyhalott és tehetségtelen minden embere"

Ahogy a putyincsciska is maga mondta el, hogy lopnak és átb.asszák a népet. Az AI korában a magamondtákat rákötheted a seggedre dísznek.

Előzmény: Haragossy Dezső (92479)
Haragossy Dezső Creative Commons License 4 órája -1 2 92494

Tényleg? Pedofiloznak? Ez nagyon durva.

A rágalmazás komoly ügy? A Pol. Péternek emiatt kérte most ki a bíróság a mentelmi jogát fideszes politikus feljelentésére, ki is kapott érte tőletek. Mármint a feljelentő.

Előzmény: Hápi Zsák (92492)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 4 órája -1 1 92493

Nem a könyvelő szakmában.

De ahhoz, hogy ezzel kapcsolatban szakmai érveket hozzak a te szakmádbol ahhoz linkeket és hivatkozásokat kellene hoznom és akkor buta lennék és nem lenne önálló gondlaotom és zavarna téged mint Dombi Tibit a labda.

A munkahelyeden feltételezem a takarító szertarban szekelsz mert a nevelőibe ahol a nevelő testulet van oda nem engednek be.-;)

Előzmény: kibicke78 (92491)
Hápi Zsák Creative Commons License 4 órája -2 2 92492

"Felsorolnád a tehetséges fideszes korifeusokat? "

itt poloskáznak órabérben a nagy tehetségek 24/7. A még nagyobb tehetségek meg rágalmaznak, becsületsértenek, pedofiloznak.

Hogy a gazdaságot, forint árfolyamot, MÁV-ot, egészségyügyet, oktatást mindent tönkrebasztak? na azért üvöltenek itt naphosszat hogy arról ne eshessen szó

Előzmény: Eugene H. Krabs (92488)
kibicke78 Creative Commons License 4 órája -1 3 92491

Azt hittem legalább egy középiskolát elvégeztél.

Ott már nem nevelni kell, hanem elsősorban tanítani.Nevelheted őket, csak abból nem lesz egyetem. 

Szakmailag védhetetlen??

A könyvelői szakmában? Vagy te is ilyen mindenhez IS értő valakinek hiszed magad.

Továbbra sem szándékoztalak téged nevelni. Már írtam, de majd csinálok róla egy linket. Hogy be tudd keretezni.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (92483)
katzagó gerle Creative Commons License 4 órája -2 1 92490

Speciel akinek tótavé a zsinórmérték, az aligha kompetens megítélni, hogy mi az elmebetegség és mi nem az.:D

Frappáns! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: margarita02 (92489)
margarita02 Creative Commons License 4 órája -2 2 92489

Speciel akinek tótavé a zsinórmérték, az aligha kompetens megítélni, hogy mi az elmebetegség és mi nem az.:D

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (92485)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 4 órája -2 1 92488

a) nincs embere: láthatóan nincs, mindenki erről beszél, ő maga mondta el most nekünk, hogy agyhalott és tehetségtelen minden embere

Felsorolnád a tehetséges fideszes korifeusokat? 

kibicke78 Creative Commons License 4 órája -1 1 92487

Na pontosan így vagyok én is ezzel.

Csak én kulturáltabban tudom ezt megfogalmazni.

Mert engem megneveltek. Otthon. És megtanítottak az iskolában.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (92477)
Citizen Joe Creative Commons License 4 órája -2 2 92486

Itt vannak az agyhalottak, néhány kismama külsejű hölgyike, egy nagyapapa és házi rabszolga kinézetű tag, MP mellett. Most legalább őszintén elmondta mit gondol.

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 5 órája -1 1 92485

Közben nézem az ötöt és hogy hogyan próbálják Hont András elmbetegseget kezelni a többiek.-;)

Nezitek esetleg?-;)

Hápi Zsák Creative Commons License 5 órája -3 0 92484

"Egyébként ez is milyen már, hogy az EP-ben hat vadidegennel ül együtt a Poloska, amikor ott van."

ennyire utálják ott Orbánt?

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 5 órája -2 1 92483

Ez a topik nem rólad szól, pont elég volt ide egy "bullshit" gyűjtemény.

Az, hogy te leírod, hogy neked nem kell szeretni a rád bízott tanulót és nevelned sem kell csak tanítanod, az szakmailag védhetetlen.

Nem topiktema, na meg nem is érsz annyit, szóra sem érdemes.

Csak felrantottam a fejem, hogy nevelni kíván egy száraz szektas falevél.

Előzmény: kibicke78 (92475)
Haragossy Dezső Creative Commons License 5 órája -1 2 92482

Egyébként ez is milyen már, hogy az EP-ben hat vadidegennel ül együtt a Poloska, amikor ott van.

1 megbízható, bármihez értő ember sincs a múltjából, mert mint sokszor írtam, 2024 előtti ismerősei közül mindenki köp egyet, ha meghallja a nevét.

Havi 10 milláért sincs senki, aki vállalható lenne, és főleg aki vállalná őt.

margarita02 Creative Commons License 5 órája -1 2 92481

Én ugyan nem kérdezem meg se tőled, se mástól. (legyint) Épp ma írtam, hogy a tisza tábora szvsz messze nem csak ezekből a beszűkült O1G-tudatú, petike minden baromságát vakon-süketen elnéző birkákból áll, akik szerint az "annyát is megb..hatja a zongorán", akkor is rá szavaznának. Mással meg ne keverj össze, nagyon unom a primitív T/2-t.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (92472)
Hápi Zsák Creative Commons License 5 órája -3 0 92480

ssy = hamis és alantas fideszes fosszórás.

Haragossy Dezső Creative Commons License 5 órája -1 3 92479

Nem hinném, hogy hamis lenne vagy alantas, hogy

a) nincs embere: láthatóan nincs, mindenki erről beszél, ő maga mondta el most nekünk, hogy agyhalott és tehetségtelen minden embere

b) Hadházy is ezt mondja, akit a nemzet lelkiismeretének nevezett az előbb az olvtárs, és aki a színpadról biztosította támogatottságáról a Poloskát

Tehát ők maguk mondják azt, amit én magam fűztem össze egy gondolatmenetbe.

Előzmény: merigazoi (92476)
grchy Creative Commons License 5 órája -1 1 92478

De most már értem miért hozol te ennyi linket. Mert az önálló gondolataid csak a "geci", "agyhalott" stb szintig jutnak.

Így megpróbálsz okosnak tűnni, mások tollával ékeskedve.

Pskin? Vagy valamelyik Tolsztoj? Mondása, hogy

nem szereti azokat az embeket akik többet írnak mint olvasnak. 

Előzmény: kibicke78 (92474)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 5 órája -1 2 92477

Lehet, hogy nekem más fogalmaik vannak mint neked és minél többet olvaslak erre egyre büszkebb vagyok.

Az én fogalmaim és hitem szerint, az alapján amit írtál a szakmai felfogasodrol az szégyen.

Irhatod, hogy nincs fogalmam semmiről de én ezt telibeszarom.

Fogalmatlanul is teljesen jól vagyok.

És ne probalkozzal Orbán seggébol kilogva, hogy majd nekem beszologatsz azért mert elrohadt politikai és világnezeted különbözik az enyémtol.

Előzmény: kibicke78 (92474)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!