Keresés

Részletes keresés

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.04.23 0 0 28
Előzmény: Bölcs Árnyék (26)
Citizen Joe Creative Commons License 2024.02.07 0 0 27

Ennél sokkal egyszerűbb, a lengyelekkel együtt belépnek a háborúba az ukrán fronton.  Már Lengyelország is szabadversenyes mintademokrácia és háborús felkészülés fázisba lépett.

Elsőként a gazdákat sorozzák be, akik frontkatonaként is bizonyíthatják versenyképességüket. Megvédik a világszabadságot az orosz agresszorokkal szemben.

Előzmény: Bölcs Árnyék (8)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.02.07 0 0 26

https://index.hu/kulfold/2024/02/06/haboru-oroszorszag-ukrajna-lengyelorszag-vedelmi-miniszter-orosz-fenyegetes/

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz lengyel védelmi miniszter egy interjúban arról beszélt, hogy országának sürgősen fel kell készülnie egy lehetséges orosz támadásra.  "

Én ezt lőre láttam, de ehhez nem kellett nagy ész ! 

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.31 0 0 25

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240130/forronganak-a-gazdak-egesz-europaban-ujabb-orszagban-johet-a-kaosz-az-utcakon-666173

"  Forronganak a gazdák egész Európában, újabb országban jöhet a káosz az utcákon  "

Előzmény: Bölcs Árnyék (24)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.18 0 0 24
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.01.18 0 1 23

Várgyál, tudod a K. mindig le van maradva a Ny.-tól:DDDDD

Előzmény: Bölcs Árnyék (-)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.17 0 0 22

https://www.portfolio.hu/global/20240117/totalis-kaoszt-robbantottak-ki-az-elegedetlen-nemet-traktorosok-ebbe-mar-a-kormany-is-belebukhat-663295

Az ellenzéki radikális jobboldali párt, az AfD, illetve más szélsőséges szervezetek közben igyekeznek a maguk javára fordítani a gazdák haragját, egyesek már „parasztfelkelést” vizionálnak.  "

Mondom nektek, hogy Lengyelországban is traktorral kell menni tüntetni, és vannak festékszóró szpréjek is ! Ha nem teszitek, úgy is kisemmiznek titeket ! 

Lester F. Creative Commons License 2024.01.17 -1 0 21

Micsoda meglepetés, hogy a magadfajták a magyargyűlölő Fico-t éljenzik...

Előzmény: Tettttttvgg (18)
Zarándi Creative Commons License 2024.01.17 0 1 20

A magyar lengyel barátság hogyan fog alakulni?

Tettttttvgg Creative Commons License 2024.01.16 -7 6 19

Mert messze van és hideg is.😁🤣

Előzmény: egy hazafi (16)
Tettttttvgg Creative Commons License 2024.01.16 -6 7 18

Isten áldja meg Róbert Ficót. 

Előzmény: szamtanmertanfizika (17)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2024.01.16 -1 0 17

Lengyelország helyett újabban Szlovákia a baráti ország!

Előzmény: egy hazafi (16)
egy hazafi Creative Commons License 2024.01.16 -1 2 16

A fideszesek miért nem mennek egy békemenet erejéig viszontlátogatásra Lengyelországba?

szamtanmertanfizika Creative Commons License 2024.01.16 -1 1 15

Jobban jártak vele!

Előzmény: nagyanyo5:0 (13)
dave_dömper Creative Commons License 2024.01.16 -1 0 14

Igazából nem sejtem, hogy ugyan mi lehet és a vajon melyik résedre kellemes, de a többiben még akár

egyet is tudnék érteni veled. Mindezzele együtt financérozni azonban nem vagyok hajlandó. Mert - hogy

a kenyéradóid sokkal alkalmatosabbak erre a feladqatra. Annál is inkább, mert te igazán megdolgozol a

tőlük húzott javadalmad minden egyes fillérkéért. Nyilván bő kézzel honorálják neked az igyekezetedet.

Előzmény: Bölcs Árnyék (10)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.01.16 -2 0 13

Helyette taktuskot kaptak:((((

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 0 0 12

Nem igaz, te távolról sem vagy ügyész ! 

Én csak arra utaltam, hogy a polgári engedetlenségnek lehetnek politikai alapjai

Például:

A hitlerista Németországnak is megvoltak a fasiszta "törvényei", és a kommunista Szovjeteknek is megvoltak a "törvényei", és a Csaucseszkói Romaniának is megvoltak a "törvényei", és még sorolhatnám: és voltak akik e törvények alapján masíroztak ide-oda, hagy ne részletezzem, hogy hová ☠ ! - mert ugye a törvény az törvény . 

Előzmény: Dózer Elek (11)
Dózer Elek Creative Commons License 2024.01.15 -1 1 11

KRESZ táblát rongálni,sztem köztörvényes büntett.

Büncselekményre,tettél felhívást?

Előzmény: Bölcs Árnyék (5)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 -1 0 10

Ebben messzemenően egyetértek veled !

Ha valaki kifizeti az egész herce-hurcámat nekem, úgy hogy az egy kicsit kényelmes is legyen a résemre, akkor én már akár 2 hét múlva itt sem vagyok !

Persze semmi spekulációt nem veszek magamra . 

És ne számítsatok arra sem, hogy én valami "erőemelő bajnok" lennék . 

Előzmény: dave_dömper (9)
dave_dömper Creative Commons License 2024.01.15 -1 3 9

Nagyon csalódott lennél, ha a lengyelek nem a te kis bölcs fejeddel / agyaddal gondolkodnának ? Ezt

ki is nézem belőled. Ha véletlenül nem menne magától, úgy elszánhatnád magad egy lelkes hazafiui lépésre. Utazz ki oda és lelkesítsd ott helyben a lengyel gazdákat, mert innen, a dolgozóasztal hűvös árnyékos oldaláról nem kis mértékben átlátszó, sunyi, és igencsak álságos, amiről épp most beszélsz. Valahogy úgy, ahogy anno a Pártod a B(irka)ékemenetek idején lengyel import felvonulókat utaztatott, etetet6t, itatott, száltatott ingyé, onnan-ide. Eszerint kölcsönkenyér visszajár. Ez egyébként nem más,

mint a proletár Internacionalizmus tipikusan szép példája. Valóságos Kolumbusz tojása. Gratula hozzá !

Előzmény: Bölcs Árnyék (8)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 -2 0 8

https://www.origo.hu/nagyvilag/20240115-orosz-tamadasra-keszul-a-nemet-hadsereg.html?utm_source=origo.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_01_n

A NÉMET HADSEREG FEGYVERES KONFLIKTUSRA KÉSZÜL OROSZORSZÁGGAL SZEMBEN,ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet  "

Csak hogy Németország nem határos Oroszországgal, de Lengyelország határos Oroszországgal és Németország határos Lengyelországgal ! 

Most akkor mi lesz : Nyugatról a Németek fognak bevonulni Lengyelországba és keletről az Oroszok fognak bevonulni Lengyelországba ? Nem vagyok biztos benne, hogy az Oroszok lennének a rosszabbak a Németeknél ! Hiszen az Európai Unió még most sem fizette ki ami Magyarországnak jogosan ami jár, de az Oroszok rendre leszállítják az uránt Paksnak ♥ 

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 -2 1 7

Nem igaz, hazudsz, a Fideszesek még átlátszó fóliával is próbálkoztak, mondván, ha az átlátszó műanyag fóliát grafitizik, az már rongálásként értelmezendő ! Nem emlékszek jól rá, de talán a Budapesti ügyészségen avval az érvel sem mentek sokra ! Mint ha Budapest állam lenne az államban ?

Előzmény: seymour_ (6)
seymour_ Creative Commons License 2024.01.15 -1 3 6

"balliberálisok összegrafitizték a Fidesz plakátait: "

Az mikor volt? Éppenhogy a fideszesek csinálták. Emlékszem, fekete festékkel fújták le az MSZP-s és SZDSZ-es plakátokat. "Vádold az ellent azzal ami te vagy".

Előzmény: Bölcs Árnyék (5)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 -2 0 5

Vannak festékszóró szpréjek, tessék a felismerhetetlenségig összegrafitozni ezeket ! 

Én még emlékszek arra, amikor Budapesten a az akkor balliberálisok összegrafitizték a Fidesz plakátait: 

az akkori fővárosi ügyészség szerint ez csak egyfajta véleménynyilvánítás, ezért törvényes ! 

Megjegyzem, hogy ha a mostani lengyel ellenzéket kisemmizik, akkor az lesz a legkevesebb vád ellenük, hogy e közlekedési táblákon vélemény-nyilvánjtás cím alatt összegrifitizték ♥ 

Mit is csináltak a kommunisták a Magyar Kisgazda párttal ?

Nem kell finomkodni, mondjátok csak ide ! 

Előzmény: 3. obvod Louis (4)
3. obvod Louis Creative Commons License 2024.01.15 0 1 4

Demszkygrádban megoldották a traktoros tüntetések problémáit:

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 0 0 3

úgy van

Előzmény: martinaxe7 (1)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.15 -1 1 2
martinaxe7 Creative Commons License 2024.01.15 0 2 1

Kis Polski is tüntethet

martinaxe7 Creative Commons License 2024.01.15 0 1 0

URSUS trakt0r

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.01.15 0 0 topiknyitó

Ha Németországban lehet traktorral tüntetni, akkor Lengyelországban is avval kéne ! - sőt . 

A Lengyelországi tüntetőkhöz csatlakozzanak az ottani mezőgazdák is ♥ ! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!