Ennél sokkal egyszerűbb, a lengyelekkel együtt belépnek a háborúba az ukrán fronton. Már Lengyelország is szabadversenyes mintademokrácia és háborús felkészülés fázisba lépett.
Elsőként a gazdákat sorozzák be, akik frontkatonaként is bizonyíthatják versenyképességüket. Megvédik a világszabadságot az orosz agresszorokkal szemben.
" Wladyslaw Kosiniak-Kamysz lengyel védelmi miniszter egy interjúban arról beszélt, hogy országának sürgősen fel kell készülnie egy lehetséges orosz támadásra. "
Én ezt lőre láttam, de ehhez nem kellett nagy ész !
" Az ellenzéki radikális jobboldali párt, az AfD, illetve más szélsőséges szervezetek közben igyekeznek a maguk javára fordítani a gazdák haragját, egyesek már „parasztfelkelést” vizionálnak. "
Mondom nektek, hogy Lengyelországban is traktorral kell menni tüntetni, és vannak festékszóró szpréjek is ! Ha nem teszitek, úgy is kisemmiznek titeket !
Én csak arra utaltam, hogy a polgári engedetlenségnek lehetnek politikai alapjai !
Például:
A hitlerista Németországnak is megvoltak a fasiszta "törvényei", és a kommunista Szovjeteknek is megvoltak a "törvényei", és a Csaucseszkói Romaniának is megvoltak a "törvényei", és még sorolhatnám: és voltak akik e törvények alapján masíroztak ide-oda, hagy ne részletezzem, hogy hová ☠ ! - mert ugye a törvény az törvény .
Nagyon csalódott lennél, ha a lengyelek nem a te kis bölcs fejeddel / agyaddal gondolkodnának ? Ezt
ki is nézem belőled. Ha véletlenül nem menne magától, úgy elszánhatnád magad egy lelkes hazafiui lépésre. Utazz ki oda és lelkesítsd ott helyben a lengyel gazdákat, mert innen, a dolgozóasztal hűvös árnyékos oldaláról nem kis mértékben átlátszó, sunyi, és igencsak álságos, amiről épp most beszélsz. Valahogy úgy, ahogy anno a Pártod a B(irka)ékemenetek idején lengyel import felvonulókat utaztatott, etetet6t, itatott, száltatott ingyé, onnan-ide. Eszerint kölcsönkenyér visszajár. Ez egyébként nem más,
mint a proletár Internacionalizmus tipikusan szép példája. Valóságos Kolumbusz tojása. Gratula hozzá !
" A NÉMET HADSEREG FEGYVERES KONFLIKTUSRA KÉSZÜL OROSZORSZÁGGAL SZEMBEN,ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet "
Csak hogy Németország nem határos Oroszországgal, de Lengyelország határos Oroszországgal és Németország határos Lengyelországgal !
Most akkor mi lesz : Nyugatról a Németek fognak bevonulni Lengyelországba és keletről az Oroszok fognak bevonulni Lengyelországba ? Nem vagyok biztos benne, hogy az Oroszok lennének a rosszabbak a Németeknél ! Hiszen az Európai Unió még most sem fizette ki ami Magyarországnak jogosan ami jár, de az Oroszok rendre leszállítják az uránt Paksnak ♥
Nem igaz, hazudsz, a Fideszesek még átlátszó fóliával is próbálkoztak, mondván, ha az átlátszó műanyag fóliát grafitizik, az már rongálásként értelmezendő ! Nem emlékszek jól rá, de talán a Budapesti ügyészségen avval az érvel sem mentek sokra ! Mint ha Budapest állam lenne az államban ?
"balliberálisok összegrafitizték a Fidesz plakátait: "
Az mikor volt? Éppenhogy a fideszesek csinálták. Emlékszem, fekete festékkel fújták le az MSZP-s és SZDSZ-es plakátokat. "Vádold az ellent azzal ami te vagy".
Vannak festékszóró szpréjek, tessék a felismerhetetlenségig összegrafitozni ezeket !
Én még emlékszek arra, amikor Budapesten a az akkor balliberálisok összegrafitizték a Fidesz plakátait:
az akkori fővárosi ügyészség szerint ez csak egyfajta véleménynyilvánítás, ezért törvényes !
Megjegyzem, hogy ha a mostani lengyel ellenzéket kisemmizik, akkor az lesz a legkevesebb vád ellenük, hogy e közlekedési táblákon vélemény-nyilvánjtás cím alatt összegrifitizték ♥
Mit is csináltak a kommunisták a Magyar Kisgazda párttal ?