Ez van a cigányokkal is, a jobbos az meséli a cigányviccet, és utálja a cigánykodást, de munkát ad a cigánynak, a balos az az egekbe magasztalja a cigányt, de nyomorban tartja.
A zújabban zsidóbaráttá kozmetikázott náci skribler
Miközben az eddig politikai okból sunyin nácizó, antiszemitázó rasszista orbáncigányozók szintén sunyi politikai indíttatásból elkezdték népszerűsíteni a muszlim terrort:))
Hol van már az egykori Freikorps, a mai Rosa Luxemburgot és Karl Liebknechtet inkább a muszlimok fogják majd megdönteni pár év múlva. Addig marad a vörös német kormány.
Sok milla illegális él az USA-ban szabadlábon, Biden József kúrmánya pedig nem zárja le a határt a kannibálok elől, nem védi meg az amerikai családokat.
Tulajdonképpen csak a hatályos jogszabályokat kéne betartaniuk (az usa-ban is), hogy az illegálisok nem kapnak semmit mert bűncselekményt követnek el, a legálisok pedig eltartják önmagukat mint mindenki más. Ez egy egészen egyszerű, érthető és méltányolható megközelítés szerintem. A legálisoknak sem ingyenpénz jár, hanem a munka lehetősége.
Az felmerült-e esetleg, hogy a közel-keleti, afrikai honfoglalókra, élősködőkre és az amerikai, ukrajnai kokainistákra költsön kevesebbet a német állam, és a saját polgáraira többet?
A nyári időszámítás bevezetése unió előtti történet. Az is, hogy egyes trópusi éghajlati övön elhelyezkedő országokban végül nem kérték, mert értelmetlen.
A kedvencem Arizona, amely állam nem alkalmazza a nyári időszámítást, de az indián rezervátumok autonómak, tehát a Navajo rezervátum alkalmazza, viszont a Navajo rezervátum közepén van két Hopi rezervátum is akik nem alkalmazzák, így ha ezeken keresztül autózunk akkor száz mérföld alatt ötször kell időzónát váltani. Magyarországon is helyes lenne vármegyei hatáskörbe utalni a kérdést.
A váltás, ahogy most van, tényleg drasztikus. Amit nem értek: miért vezették be egyes trópusi országokban? Az állandó 12 órás nappal - 12 órás éjszaka honában.
Aztat én tudom mert éltem benne kb 20 évet. Viszont új módi szerint egyszer téli egyszer nyári, és én a téli megszüntetésére szavaznék, mert csak :-) Úgy tudom a széles néptömegek is hasonlóan szavaznának 2/3-al. Ha egy Orbán lennék, beleraktam volna a nemzeti konzultációba: "A gBrüsszel felforgatja még az órák lyárását is, akarja-e hogy ... stb" De mint tudjuk, az igazán fontos sorsfordító kérdéseket sosem teszik fel. De ha valaki a óraállítgatás azonnali megszüntetésének programjával indul az EU parlamenti választásokon, akkor számíthat a szavazatomra, Isten engem úgy segéljen!
Csak egyetlen magyar vonatkozású ügyre lennék hajlandó szavazni, a téli időszámítás megszüntetésére. Ez a váltásos dolog tényleg egy idóta brüsszelita dolog, aminek a megszavazóit szigorú börtönbüntetésre és vagyonelkobzásra lehetne ítélni. Az nem mentség hogy Amerikában is van, mert tripper is van.
Támogatnék egy olyan fejlesztést itt a polfórumon, hogy mindenki beírhatná, hogyan szavazott 2004. december 5-én, hányszor szavazott a szemkilövetések után a szemkilövetőre, és legutóbb leszavazott-e a gyurcsányi-zsidólistás listára.
És akkor ki tudná írni a szoft pl. egy értékes, mértékadó balliberális vélemény fölé, hogy az illető gyűlöli a magyarokat, hisz a szemkilövetésben, és szerinte a zsidókat listázni nem nácizmus.
Egy csomó felesleges kört, szócséplést megspórolna.
Az úgyismindenmindegy gondolkozás könnyedén be is teljesíti önmagát. De ha úgyismindenmindegy, akkor nagyszerű lehetőség valamit tenni ellene, hiszen nincs kockázata mert úgyismindenmindegy, azaz jó esetben nyerni lehet vele, anélkül pedig biztosan nem. Ha már választani kell hogy a más hülyeségének forgatókönyve alapján éljek és haljak meg vagy a sajátom szerint, akkor inkább a sajátom szerint, ami legalább szórakoztatóbb.
Eric Berne felvezetése a Sorsról:
"Minden ember már kora gyermekkorában elhatározza, hogyan fog élni és hogyan fog meghalni, és ezt a tervet, amelyet minden lépésünkkel magunkkal hurcolunk - ezt nevezzük Sorskönyvnek. Lehet, hogy pillanatnyi viselkedésünket az Ész határozza meg, ám a Terv, a Nagy Elhatározás már készen áll: miféle lesz a házastársunk, hány gyermekünk születik, miféle ágyban fogunk meghalni, és ki lesz jelen a végső búcsú órájában - lehet, hogy mindez nem lesz jó, de mi magunk akarjuk, hogy így és ne másként történjen mindez"