Keresés

Részletes keresés

Nyaky Z. Creative Commons License 4 órája 0 0 10516

Ugyanmár. Ahol mszp vezető lehet egy skin, ahol gárdafőnök lehet egy muszlim, ott nincs nagy baj, hiszen a fiatalkori útkeresésbe sok kilengés belefér. Persze van, aki egy buja éjszaka miatt nem lett miniszter, de szerintem a társadalom általában elnézi az ilyen tévutakat. 

Előzmény: In Lak'ech (10514)
In Lak'ech Creative Commons License 4 órája 0 1 10515

Ja és még egy fontos információ a tisztánlátásodhoz. Nincs CNC gépem. És nem is szeretnék. 1985-ben szereztem meg az eredeti, forgácsoló szakmámat, az ország egyik akkoriban legjobb hírű iskolájában. Nem tegnap volt. Minden elismerésem azoké, akik egy CNC gépet meg tudnak szelídíteni. De nem az én világom.

Egy EAN 750-es és egy E2N-es gépen barkácsolok. A marógépemet pedig magam építettem.

Előzmény: Lelkis Béla (10503)
In Lak'ech Creative Commons License 4 órája 0 0 10514

És még soros-csecset is szopott.

Előzmény: Zsugabúbos (10509)
In Lak'ech Creative Commons License 4 órája -1 0 10513

Tudom Béla. Mindent meg lehet csinálni. Ám én nem ilyenre vagyok specializálva. Én csillagászati műszereket tervezek és építek. Nekem a M12-es menet már óriási. És versenyezni sem szándékozom veled. Bizonyára jó szakember vagy, ahogyan én is annak tartom magam. Ez utóbbira erős bizonyíték, hogy 45 éves tapasztalat van mögöttem.

És ha meg tudod csinálni az jó. És még jobb, ha az ajánlatodat fenntartod akkor is, ha nem nekem van rá szükségem, hanem Édesanyám mondjad...-nak. Már ha ő elfogadja tőled.

Természetesen, ha nem, mivel én ajánlottam neki fel, hogy elkészítem neki ajándékba, ellenszolgáltatás nélkül, akkor az ajánlatom továbbra is áll felé.

(Ja, és nem vagyok google-zsonglőr. Ezt beismerem. És nem is akarok ezen már változtatni. Ha ilyenre van szükségem, akkor van aki kisegítsen. Pl. jelen pillanatban, vagy Dzsonszi. :-)

Előzmény: Lelkis Béla (10503)
tadadadaaaam Creative Commons License 5 órája 0 0 10512

erről tőlünk nyugatabbra is vannak hasonlóan vélekedő egyedek:-)

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168245368&t=9068134

a hivatkozott cikkben Trump választók lebutázásáról/iskolázatlanságáról volt szó...aztán ott is kerekedett egy hsz, az egyetemekről, ami eléggé egybevág

"Was sagt uns das? Das Gehirnwäsche immer noch funktioniert ? Kenne Leute, vor der Uni " normal weg" nach der Uni wie auf links gedreht, Gendern vom feinsten usw... also wenn das keine Gehirnwäsche ist..."

lefordítva: "És mindez mit üzen nekünk? Azt, hogy az agymosás még mindig működik? Ismerek embereket, akik az egyetem előtt teljesen normális beállítottságúak voltak, aztán az egyetem után teljesen balsodratba kerültek át, genderizmus etc a legjavából.....hát ha ez nem agymosás, akkor, mi?.."

Előzmény: Lelkis Béla (10480)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 13 órája 0 0 10511

2009 Honda civic 8, facelift. 1.4,  I-Vtech 100le. Motorkód:FK1

Előzmény: MrJones512 (10505)
Zsugabúbos Creative Commons License 13 órája -1 1 10510

3s és

Előzmény: Zsugabúbos (10509)
Zsugabúbos Creative Commons License 13 órája -3 2 10509

Ha így vesszük, te is vörös emlőn nevelkedtél.

De mást mondok- a kedvenc pártvezéred is.

3s?

Előzmény: Lelkis Béla (10506)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 13 órája -3 2 10508

sőt az unokáik meg az ükonokáik is, hetediziglen !!!!!

Bélus, kezdesz önmagad paródiáájává válni :)

Előzmény: Lelkis Béla (10506)
Lelkis Béla Creative Commons License 14 órája -1 2 10507

Ja... és EGY lekérdezés a gugliban: az általános menet M18x1,5 de létezik M12x1,25-ös menet is lambda szondához. Másfeles menetmaróm garantáltan van, olyan passzentosra csinálom a menetet ahogy óhajtod.

Előzmény: In Lak'ech (10498)
Lelkis Béla Creative Commons License 14 órája -2 3 10506

Akik akkor voltak 20 évesek, azok is ugyanarról a vörös emlőről nevelkedtek és az ilyen helyeknek az a jellemzője, hogy csak ugyanolyanokat engednek be maguk közé, szóval kérdésedre a válasz: SOK.

Előzmény: Zsugabúbos (10504)
MrJones512 Creative Commons License 14 órája 0 0 10505

Milyen autó ez pontosan?

Zsugabúbos Creative Commons License 14 órája -2 1 10504

A rendszerváltásnak csúfolt szabadrablás 35 éve kezdődött.

Hány markszista filozófus lehet még ott?

Ez annak fényében, hogy Gajdics Ottó személyében egy ex-mókásőr fikázza a bolsikat, elég röhejes.

Előzmény: Lelkis Béla (10497)
Lelkis Béla Creative Commons License 14 órája -1 2 10503

A "nem mindennapos" menetek a lieblingjeim.:-)

Ha fenékig kell menni, akkor E bekezdés (bár még ott is marad kb. 1 menetmagasság), de azt kézzel ki nem fúrja élő ember törés nélkül, viszont M10 fölött géppel is izgalmas a történet. Ilyenkor veszem elő a menetmarót és tényleg fenékig kimarom. Ha elhozod (Budapest) meg is csinálom neked.

Igazából csak a menetemelkedés a kritikus, de 3 menetnél még az is becsúszhat, hogy az imperial menetet metrikussal is meg lehet oldani.

Lelkis Béla Creative Commons License 14 órája -1 1 10502

Végre előkerültél... annyit olvastam, hogy már a macskák vize is befagyott és hazajöttetek.:-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (10501)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 15 órája -2 3 10501

nnnna, megyek is forgatni kicsit a nyújork-budapest-telaviv tengelyt, nehogy itten berozsdásodjon nekem...

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 15 órája -2 3 10500

jaja, direkt - mondhatni dafke !!!!! - nem takarodnak el az országból, ahogy a magamfajta sorosbérenc libsibolsik se, csak hogy a fideszbürgéknek lyóóóóóó szar legyen, hogy magunfélékkel kell együttélniük e kies kis országban !!!!4444!!!!

In Lak'ech Creative Commons License 15 órája 0 1 10499

A parazita akár balos, akár jobbos, csak parazita marad. És az utóbbi időkben igencsak elszaporodtak a jobbos paraziták. Nem írom le mire volna szükség, mert még a végén félreértenéd.

In Lak'ech Creative Commons License 16 órája 0 1 10498

Nem mindennapos menetet kellene vágnom. Egy bizonyos lambdaszonda menetét. Ráadásul az sincs pontosan deklarálva, hogy pontosan milyen menetről van szó. Autótípus van, de konkrétum nincs. Ezért nem egyszerű.

De úgy ítélkezel, hogy fogalmad sincs a konkrét dologról.

Amúgy szívesen elfogadom az ajánlatodat, ha tudsz kölcsön adni. Ha kiderül, hogy milyen fog kelleni.  De igazából olyan kellene, amiért nem kár. Mivel iszonyatosan fenékre kell pl. fúrni a menetet. Alig 5-6 mm lenne az anyamenet, aminek gyanúm szerint 1,5 lesz az emelkedése. Tehát kb. három menet lesz csak a furatban. Ergo, szinte teljesen le kellene köszörülni a menetfúró bekezdő részét.

Amúgy plátói a dolog, mert biztos vagyok benne, hogy nem akarnád felfedni előttem irl a kilétedet.

Előzmény: Lelkis Béla (10495)
Lelkis Béla Creative Commons License 16 órája -2 2 10497

Megpróbálom értelmezni.

Az ELTE IS teli van a mai napig a múlt rendszer tagjaival és ivadékaival, a vörös polip továbbra is virulens.

Még itt a fórumon is panaszkodott valaki úgy 10+ éve (IRL is ismertem), hogy borzasztó dolog, hogy az ELTÉről kirúgták a markszista filozófus férjét, és milyen borzasztó dolog az, hogy manapság nem lehet megélni abból, hogy valaki baloldali politológus. A mai napig nem tisztult meg ezektől az ingyenélő bolsi parazitáktól az ország.

Előzmény: Zsugabúbos (10482)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 16 órája 0 0 10496

Tarjányi is eltűnt a szektatv-ből, arról tudni valamit?

Előzmény: yohndee (10492)
Lelkis Béla Creative Commons License 16 órája -1 1 10495

Ha mondod a méretet, adok neked fúrót-metszőt, kézit, gépit, még kenőanyagot is hozzá. Vagy kifúrom neked.

Előzmény: In Lak'ech (10483)
Nyaky Z. Creative Commons License 18 órája 0 0 10494

Nyugi, csak a barátait teszik tönkre. 

Előzmény: In Lak'ech (10493)
In Lak'ech Creative Commons License 18 órája 0 1 10493

Azóta a gyülisek már valószínűleg testületileg meg is átkozták.

Előzmény: MrJones512 (10489)
yohndee Creative Commons License 18 órája 0 1 10492

Pajor Tamás lemondásáról

Pajor Tamás a Partizánnak adott Youtube-interjújában pénteken bejelentette, hogy bár továbbra is a Hit Gyülekezetéhez tartozik, a vezetésétől visszább kíván húzódni és az alkalmait ritkábban fogja látogatni.

Tamás döntését, miszerint a részidőben végzett szolgálatáról le kíván mondani, a Hit Gyülekezete vezetése tudomásul veszi.

Az elmúlt évtizedekben végzett munkáját ezúton is köszönjük.

Természetesen továbbra is örömmel látjuk egyházunk alkalmain, istentiszteletein.

Életére és családjára Isten gazdag áldását kívánjuk!

A Hit Gyülekezete Sajtóosztálya

Előzmény: búvár-halász (10485)
yohndee Creative Commons License 18 órája 0 1 10491

Pajor Tamás lemondásáról

Pajor Tamás a Partizánnak adott Youtube-interjújában pénteken bejelentette, hogy bár továbbra is a Hit Gyülekezetéhez tartozik, a vezetésétől visszább kíván húzódni és az alkalmait ritkábban fogja látogatni.

Tamás döntését, miszerint a részidőben végzett szolgálatáról le kíván mondani, a Hit Gyülekezete vezetése tudomásul veszi.

Az elmúlt évtizedekben végzett munkáját ezúton is köszönjük.

Természetesen továbbra is örömmel látjuk egyházunk alkalmain, istentiszteletein.

Életére és családjára Isten gazdag áldását kívánjuk!

A Hit Gyülekezete Sajtóosztálya

yohndee Creative Commons License 18 órája 0 2 10490

A korábbi rész csak véleményes, de az utolsó tíz percben borítja ki a Németh Sanyát,  pedig még vissza is fogta magát az interjú alatt és még is elküldték az kemény.

én nem is bánom hogy a pajor elmegy onnan, ő jobb ember annál, hogy ott legyen.

Előzmény: MrJones512 (10489)
MrJones512 Creative Commons License 19 órája 0 0 10489

"Felmondásnak tekintette Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze azt, amit Pajor Tamás a Partizánnak adott interjújában elmondott"

Szerintem Pajor eléggé nagykisfiú ahhoz, hogy ha fel akar mondani, akkor AZT mondja.

Előzmény: yohndee (10487)
Garázdailleget Creative Commons License 19 órája 0 0 10488

Német Sándor tulajdonos?

Előzmény: yohndee (10487)
yohndee Creative Commons License 19 órája 0 0 10487

https://telex.hu/belfold/2024/11/17/pajor-tamas-hit-gyulekezete-nemeth-sandor

Felmondásnak tekintette Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze azt, amit Pajor Tamás a Partizánnak adott interjújában elmondott, derült ki a Magyar Hang birtokába került hangfelvételből.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!