Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ugyanmár. Ahol mszp vezető lehet egy skin, ahol gárdafőnök lehet egy muszlim, ott nincs nagy baj, hiszen a fiatalkori útkeresésbe sok kilengés belefér. Persze van, aki egy buja éjszaka miatt nem lett miniszter, de szerintem a társadalom általában elnézi az ilyen tévutakat.
Ja és még egy fontos információ a tisztánlátásodhoz. Nincs CNC gépem. És nem is szeretnék. 1985-ben szereztem meg az eredeti, forgácsoló szakmámat, az ország egyik akkoriban legjobb hírű iskolájában. Nem tegnap volt. Minden elismerésem azoké, akik egy CNC gépet meg tudnak szelídíteni. De nem az én világom.
Egy EAN 750-es és egy E2N-es gépen barkácsolok. A marógépemet pedig magam építettem.
Tudom Béla. Mindent meg lehet csinálni. Ám én nem ilyenre vagyok specializálva. Én csillagászati műszereket tervezek és építek. Nekem a M12-es menet már óriási. És versenyezni sem szándékozom veled. Bizonyára jó szakember vagy, ahogyan én is annak tartom magam. Ez utóbbira erős bizonyíték, hogy 45 éves tapasztalat van mögöttem.
És ha meg tudod csinálni az jó. És még jobb, ha az ajánlatodat fenntartod akkor is, ha nem nekem van rá szükségem, hanem Édesanyám mondjad...-nak. Már ha ő elfogadja tőled.
Természetesen, ha nem, mivel én ajánlottam neki fel, hogy elkészítem neki ajándékba, ellenszolgáltatás nélkül, akkor az ajánlatom továbbra is áll felé.
(Ja, és nem vagyok google-zsonglőr. Ezt beismerem. És nem is akarok ezen már változtatni. Ha ilyenre van szükségem, akkor van aki kisegítsen. Pl. jelen pillanatban, vagy Dzsonszi. :-)
a hivatkozott cikkben Trump választók lebutázásáról/iskolázatlanságáról volt szó...aztán ott is kerekedett egy hsz, az egyetemekről, ami eléggé egybevág
"Was sagt uns das? Das Gehirnwäsche immer noch funktioniert ? Kenne Leute, vor der Uni " normal weg" nach der Uni wie auf links gedreht, Gendern vom feinsten usw... also wenn das keine Gehirnwäsche ist..."
lefordítva: "És mindez mit üzen nekünk? Azt, hogy az agymosás még mindig működik? Ismerek embereket, akik az egyetem előtt teljesen normális beállítottságúak voltak, aztán az egyetem után teljesen balsodratba kerültek át, genderizmus etc a legjavából.....hát ha ez nem agymosás, akkor, mi?.."
Ja... és EGY lekérdezés a gugliban: az általános menet M18x1,5 de létezik M12x1,25-ös menet is lambda szondához. Másfeles menetmaróm garantáltan van, olyan passzentosra csinálom a menetet ahogy óhajtod.
Akik akkor voltak 20 évesek, azok is ugyanarról a vörös emlőről nevelkedtek és az ilyen helyeknek az a jellemzője, hogy csak ugyanolyanokat engednek be maguk közé, szóval kérdésedre a válasz: SOK.
Ha fenékig kell menni, akkor E bekezdés (bár még ott is marad kb. 1 menetmagasság), de azt kézzel ki nem fúrja élő ember törés nélkül, viszont M10 fölött géppel is izgalmas a történet. Ilyenkor veszem elő a menetmarót és tényleg fenékig kimarom. Ha elhozod (Budapest) meg is csinálom neked.
Igazából csak a menetemelkedés a kritikus, de 3 menetnél még az is becsúszhat, hogy az imperial menetet metrikussal is meg lehet oldani.
jaja, direkt - mondhatni dafke !!!!! - nem takarodnak el az országból, ahogy a magamfajta sorosbérenc libsibolsik se, csak hogy a fideszbürgéknek lyóóóóóó szar legyen, hogy magunfélékkel kell együttélniük e kies kis országban !!!!4444!!!!
A parazita akár balos, akár jobbos, csak parazita marad. És az utóbbi időkben igencsak elszaporodtak a jobbos paraziták. Nem írom le mire volna szükség, mert még a végén félreértenéd.
Nem mindennapos menetet kellene vágnom. Egy bizonyos lambdaszonda menetét. Ráadásul az sincs pontosan deklarálva, hogy pontosan milyen menetről van szó. Autótípus van, de konkrétum nincs. Ezért nem egyszerű.
De úgy ítélkezel, hogy fogalmad sincs a konkrét dologról.
Amúgy szívesen elfogadom az ajánlatodat, ha tudsz kölcsön adni. Ha kiderül, hogy milyen fog kelleni. De igazából olyan kellene, amiért nem kár. Mivel iszonyatosan fenékre kell pl. fúrni a menetet. Alig 5-6 mm lenne az anyamenet, aminek gyanúm szerint 1,5 lesz az emelkedése. Tehát kb. három menet lesz csak a furatban. Ergo, szinte teljesen le kellene köszörülni a menetfúró bekezdő részét.
Amúgy plátói a dolog, mert biztos vagyok benne, hogy nem akarnád felfedni előttem irl a kilétedet.
Az ELTE IS teli van a mai napig a múlt rendszer tagjaival és ivadékaival, a vörös polip továbbra is virulens.
Még itt a fórumon is panaszkodott valaki úgy 10+ éve (IRL is ismertem), hogy borzasztó dolog, hogy az ELTÉről kirúgták a markszista filozófus férjét, és milyen borzasztó dolog az, hogy manapság nem lehet megélni abból, hogy valaki baloldali politológus. A mai napig nem tisztult meg ezektől az ingyenélő bolsi parazitáktól az ország.
Pajor Tamás a Partizánnak adott Youtube-interjújában pénteken bejelentette, hogy bár továbbra is a Hit Gyülekezetéhez tartozik, a vezetésétől visszább kíván húzódni és az alkalmait ritkábban fogja látogatni.
Tamás döntését, miszerint a részidőben végzett szolgálatáról le kíván mondani, a Hit Gyülekezete vezetése tudomásul veszi.
Az elmúlt évtizedekben végzett munkáját ezúton is köszönjük.
Természetesen továbbra is örömmel látjuk egyházunk alkalmain, istentiszteletein.
Életére és családjára Isten gazdag áldását kívánjuk!
Pajor Tamás a Partizánnak adott Youtube-interjújában pénteken bejelentette, hogy bár továbbra is a Hit Gyülekezetéhez tartozik, a vezetésétől visszább kíván húzódni és az alkalmait ritkábban fogja látogatni.
Tamás döntését, miszerint a részidőben végzett szolgálatáról le kíván mondani, a Hit Gyülekezete vezetése tudomásul veszi.
Az elmúlt évtizedekben végzett munkáját ezúton is köszönjük.
Természetesen továbbra is örömmel látjuk egyházunk alkalmain, istentiszteletein.
Életére és családjára Isten gazdag áldását kívánjuk!
A korábbi rész csak véleményes, de az utolsó tíz percben borítja ki a Németh Sanyát, pedig még vissza is fogta magát az interjú alatt és még is elküldték az kemény.
én nem is bánom hogy a pajor elmegy onnan, ő jobb ember annál, hogy ott legyen.