Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.12.24 0 0 42

Trump elküldte mar a karácsonyi  izé - ramadami üdvözletet Orbánnak? :-)))

pici mici a pók Creative Commons License 2024.11.06 0 0 41

- Mr. Trump! Telefonon keresik.

- Nézze, fiam, jobban szeretem, ha elnök úrnak hív. Tudja, én voltam az első amerikai elnök, most meg már másodszor leszek az első.

- Az első elnök Washington volt, elnök úr.

- Á, összekevertem. Én az első Amerika elnöke voltam. Vagyok, leszek. Amúgy meg miféle Washington? Szintén Donald?

- Nem, elnök úr, George-nak hívták.

- Akkor miért úgy írjuk, hogy D. C. Washington?

- Az a város, elnök úr! District of Columbia, azt jelenti.

- Egy város volt az első elnök?!

- Nem, elnök úr, a várost nevezték el az elnökről.

- Oké, vágom. Most, hogy megint elnök leszek, rólam nevezem el New Yorkot. És ha már nem lehetek az első elnök, hát majd én leszek az utolsó. Na, ki hív?

- Mr. Orbán, elnök úr.

- Nem, fiam, mondtam már: az elnök úr én vagyok. Voltam, leszek. Mint a Lear király, tudja: hajdani s majdani.

- Az Arthur király, elnök úr.

- Nem értem én ezeket a hülye líreket. Hogy lehet egy király az elnök? Gőzük sincs a demokráciáról. Szóval, mit is mondott, melyik király keres?

- A Mr. Orbán.

- Öreg török cimborám!

- Nem, elnök úr, az az Erdogan.

- Te jó ég, megbukott szegény?

- Nem tudok róla.

- Akkor meg mi a francért mondja nekem, hogy „end Orbán”?

(konok péter, facebook)

pici mici a pók Creative Commons License 2024.09.07 0 0 40

Orbán Kotcsen - híveitől is besz@rva golyóálló mellényben -  piknikezik es az Rogan trollok, a hülye Trump tavalyi szövegéről nyitnak topikot :-))

Okossy Domonkossy 3 órája
-6 1 topiknyitó

Orbán Viktor egy erős ember, erős emberekre van szüksége a világnak, mondta Donald Trump volt amerikai elnök.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.03 0 0 39

Fog majd lepodni Mar-o-Lagoban ha egy elhízott gomboc állít be hozza a a magas , stramm Erdogan helyett!  :-))))

pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.07 0 0 38

Igen, de Orbánnal kapcsolatban van róla szó, hiszen sorozatban téveszti el.

Nem pedig Trump, nem a igyunk hipót meg cofefe  kijelentéseiről szol.

Előzmény: Lubrikáció (37)
Lubrikáció Creative Commons License 2024.01.06 -1 0 37

Szerintem itt Trumpról van szó.

De hát te sem állsz távol Papa Joe-tól :-)

Előzmény: pici mici a pók (36)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.06 0 0 36

na es?  Orbánt azzal véded, hogy de Biden is hülye szenilis?

Előzmény: Lubrikáció (35)
Lubrikáció Creative Commons License 2024.01.06 0 0 35
Előzmény: pici mici a pók (34)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.06 0 0 34

Tisztara mint az igyanak hipót színvonala...

Trump megint Orbánt dicsérte, majd elkezdett hülyeségeket hadoválni a mágnesek működéséről

Zacc

2024. január 6. – 13:54

Sajó Dávid https://telex.hu/zacc/2024/01/06/trump-megint-orbant-dicserte-majd-elkezdett-hulyesegeket-hadovalni-a-magnesek-mukodeserol

Joe Biden kihívója, Donald Trump gyűlést tartott az iowai Mason Cityben, ahol két nagyon érdekes megállapítást is tett:

• Elmondása szerint Orbán Viktor egy nagyon megbecsült ember, valószínűleg a legkeményebb ember egész Európában, vagy akár azon túl is.
  • Egy kissé zavaros monológ részeként kifejtette, hogy a mágnesek nem működnek víz alatt.
wetalk Creative Commons License 2023.11.29 0 0 33

Törökország „heteken belül” ratifikálhatja a svéd NATO-csatlakozást

Kaufmann Balázs külföld november 29., 10:36

Tobias Billström, Svédország külügyminisztere szerda reggel újságíróknak arról számolt be, hogy találkozott török kollégájával, Hakan Fidannal, aki azt mondta, a svéd csatlakozás ratifikációjára várhatóan heteken belül sor kerül.

Kedden is hasonló információk szivárogtak ki török forrásokból.

„Természetesen Svédország részéről semmit sem veszünk még biztosnak, de várjuk, hogy ez megtörténjen. Ezen a beszélgetésen nem hangzottak el új feltételek, nem voltak új követelések a török kormány részéről, így úgy tekintjük, teljesítettük a mi részünket” – mondta Billström. „Itt az ideje, hogy mind Törökország, mind Magyarország ratifikálja a megállapodást” – tette hozzá.

martinaxe7 Creative Commons License 2023.10.31 0 0 32

Orbán Izraelt támogatja

Erdogan nem

Mikor lesz választás? 

mmormota Creative Commons License 2023.10.31 0 0 31

A topic címéhez:

Néztétek azt a videót? Mert szerintem nem azt mondta. Kissé akadozva erős kezűekre keresett példát, ha nagyon akarja valaki, félre is lehet érteni.

mmormota Creative Commons License 2023.10.31 0 0 30

Ha nem is beszélünk róla, nem árt tisztában lenni azzal, hogy Trump az igazságot mondta ki, akár van 5. akár nincs. Abban a nem várt, nagyon gennyes helyzetben az USA pontosan ezen a kérdésen fog elgondolkodni. És nem egy aláírás dönt akkor egy darab papíron.

Előzmény: pici mici a pók (21)
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.10.30 0 0 29

Kevesebb mint egy héttel azután, hogy a volt amerikai elnök összekeverte Magyarországot és Törökországot, Trump ezúttal országunk határait tévesztette el – írja a Politico.”

Nem túl hízelgő.

De! Állítólag az usának van vagy 50 tagállama. És ebből hányat tudnék felsorolni? Hááát….? Na és a fővárosuk? Esetleg hol vannak?
Na de én egy átlagos tudatlan vagyok, de egy középszerű politikus Európa bármely sarkából? Nos, nem tudom. De azért tippelnék!

Hogy a világ döntő többségének – mindenkit beleértve – szerintem fingjuk sincs, hogy hol van Budapest, vagy Bukarest.

Törölt nick Creative Commons License 2023.10.30 0 0 28

Hiába az Orbán Viktor és Donald Trump közötti igaz barátság és szövetségesi viszony, a volt amerikai elnök továbbra sem tudja betájolni, hol található Magyarország. Ezúttal egy beszédében azt mondta, országunk Ukrajnával és Oroszországgal is határos. Trump a napokban egy kampánysapkát küldött Orbánnak, remélhetőleg a miniszterelnök egy térképpel viszonozza barátja figyelmességét.

https://index.hu/kulfold/2023/10/30/donald-trump-magyarorszag-oroszorszag-kampanybeszed-terkep-orban-viktor/

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.30 0 0 27

most azt mondta Sioux Cityben, hogy Magyarországnak Ukrajnával és Oroszországgal is van közös határa.

Egyik szenilisebb mint a másik, de abban valamiért egyetértenek,

Előzmény: questt (26)
questt Creative Commons License 2023.10.30 0 0 26

Trump szerint Magyarországnak Oroszországgal is van közös határa

Zacc Külföld

2023. október 30. – 12:17

Mizsur András

Donald Trump nemrég Törökország erős kezű vezetőjének nevezte Orbán Viktort az egyik kampánygyűlésen, most azt mondta Sioux Cityben, hogy Magyarországnak Ukrajnával és Oroszországgal is van közös határa.

Talán nem kell külön részleteznünk, hogy az exelnök téved, de az is lehet, hogy Trump már tud valamit az ukrajnai háború lehetséges lezárásáról!

mozgóárus Creative Commons License 2023.10.29 0 0 25

Egy udvarlási  kisérlet,  ami sértés  

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.29 0 0 24

Képtelenségtelenítő nagyon igyekszi terelni 1 éves hírekkel :-)))))))

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.27 0 0 23

azert tetszik hogy az Orban fanok egybol nyitjak a topikot 1 ev utan elterelni a figyelmet hogy

2022. nov 13. 11:23

Trump újabb észbontó bakival jelentkezett:

Magyarorszag helyett Torokorszagba helyezte át a magát

Előzmény: questt (22)
questt Creative Commons License 2023.10.26 0 1 22

Donald Trump teljesen összekeverte, hogy Orbán Viktor melyik országot vezeti

Péter Alvarez követés 2023.10.24. 06:51

Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke és Orbán Viktor szövetségese szerint a magyar miniszterelnök Törökország elnöke. De nem ez az egyetlen tárgyi tévedése.

Donald Trump volt amerikai elnök New Hampshire-ben tartott kampánybeszédében összekeverte Törökország és Magyarország vezetőjét – vette észre a Politico.

Trumpra is számíthat Orbán, Törökországot  majd megszerzi neki!?

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.25 0 0 21

Ebben az a hir hogy UGYANEZ a Trump azzal érvelt a NATO megszüntetése (mert azzal lenne egyenértékű) mellett hogy semmi erteleme a hires 5 cikkelynek az USA szamara, mert miért kezdene világháborút olyan Nato tag kisorszagok megtámadása miatt amit az amerikaik többsége azt se tud hol van a térképen.

Most ezen Torokorszag vagyunk szövege - Q.E.D -  utan tessek gondolkodni vajon kikre is gondolt Trump hogy azokért nem indítana a NATO kötelessége alapján vedohaborut ha megtámadnának?

Előzmény: ahmezo (-)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.25 0 0 20

Eppen most összekeverni Natanjahu amerikai barátja által (mar beiktatasa elott a sakjat otthonaban fogadta Trump ot) azért több mint sokat mondó jelzés....

Erdogan: Adolf Hitler lelke éledt újjá Izrael némely vezetőjében 

• Th.B. 
  •  
  • Éles szavakkal bírálta a Hamász palesztin szervezet gázai övezeti létesítményeire mért izraeli katonai csapásokat Recep Tayyip Erdogan török elnök kedden a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) parlamenti frakcióülésén, közölte az MTI.
  •  
  • Adolf Hitler lelke éledt újjá Izrael némely vezetőjében- mondta Erdogan. A török államfő külön is ostorozta az izraeli parlament által múlt csütörtökön elfogadott nemzetállam-törvényt, amely a zsidó nép nemzeti otthonaként határozza meg Izraelt és az arab nyelvnek a hivatalos helyett különleges státust ad.

A török elnök szerint hatékony volt Hitler elnöki rendszere

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.25 0 0 19

Teljesen megérthető, hogy összekeverte hisz Orban ki sem bújik Erdogan seggebol... (lasd most ugye nato csatlakozás ügyben stb)

1. Orbán török családmodellt akarna Magyarországon

Törökországban egy új törvény segítségével engednék ki a börtönökből a 18 évnél fiatalabb lányokkal szexelő férfiakat, ha feleségül is vették áldozatukat. Erdogan pártjának, az Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) egyik képviselője adta be.

Eklatáns Béla Creative Commons License 2023.10.25 0 0 18

Fél perc múlva javított

?

Előzmény: liambrady 63 (17)
liambrady 63 Creative Commons License 2023.10.25 0 0 17

Fél perc múlva javított. De messze nem olyan hülye, mint a világ elsőszámú idiótája, joe Kezetfogokasemmivel Biden. (The Usa is at the foot of the Himalayas.)

Klein úr! Creative Commons License 2023.10.24 0 1 16

Nálunk legalább választhatsz. Orbán vagy Viktor.

Előzmény: _vásárhelyi lendület (8)
dave_dömper Creative Commons License 2023.10.24 0 0 15

És - természetesen - Kipcsakía dem maradhat le mellette - megette !

Előzmény: Maketheworldabetterplace (9)
dave_dömper Creative Commons License 2023.10.24 0 0 14

"És ezek okítanak minket"

Most vicc nélkül.

Köztudott dolog, hogy minél kevesebbet tud valaki, annál erősebb a meggyőződése, hogy ő mindennel tökéletesen tisztában van. És éppen amiatt, mert-hogy - miután nem tud szinte semmit, így azzal sincs tisztában, hogy mi - mindent nem tud. És ennek ellentételeként - minél többet - többről tud valaki, annál inkább tisztában van azzal, hogy még mennyit nem tud - mennyivel nincs tisztában. Szóval ez szintiszta dialektika, még-ha nem is marxista - szenilista. És ha egyszer - már itt vagyunk, mind Trump, mind pedig

Bidé korát tekintve, helye és igazsága van a teljes szenilizmus kiütközésének. Még-ha egyszer ez nem is Marxista - Szenilista Dialektika !

Előzmény: _vásárhelyi lendület (8)
martinaxe7 Creative Commons License 2023.10.24 0 0 13

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!