Kit érdekelnek a "területrablók"? Legalább magunkat ne csapjuk be. Az etnikai eloszlás szempontjából a régi határok még a maiaknál is igazságtalanabbak.
"a magyarellenesség egyik legfőbb gerjesztői pont maguk Orbán és Szijjártó.
Teljesen felesleges otrombaságokkal, mint pl nagy magyar zászló a katari vb-n, meg a nagy magyarországos térkép a külügyminisztériumban."
Szóval hogy meg ne sértsük szegény területrablók önérzetét, már a múltunkat, a történelmünket is írjuk át a kedvükért, és tüntessünk el mindent, ami az általuk tönkretett nagyságunkra emlékeztet?
Tüntessük el ezen jelképeinket, hogy velük együtt tűnjön el az összetartozás tudata az elszakított ország- és nemzetrészeinkkel, és a remény arra vonatkozólag, hogy valaha is visszaszerezhetjük elrabolt területeinket?
Ilyen mértékű hazaárulásra remélem egyik kormányunk sem fog vetemedni, noha tudom, hogy a ballibek nyíltan a hazafiasság ellenségei (legalábbis magyar viszonylatban) és a Fidesz-KDNP sem veszi komolyan azokat a jelképeket.
Érdekesség, hogy a magyarellenesség egyik legfőbb gerjesztői pont maguk Orbán és Szijjártó.
Teljesen felesleges otrombaságokkal, mint pl nagy magyar zászló a katari vb-n, meg a nagy magyarországos térkép a külügyminisztériumban.
Mintha szándékosan csinálnák, már egyébként is feszült helyzetben.
Persze, ebből a nagy magyarellenességből ők profitálnak a legjobban, hiszen a politikai nézetüknek megfelelő hatalmasság közelébe kerülhet a szájuk, akitől az enegriát - és ezzel a hatalmukat - kapják.
Akár még az EU-ból + NATO-ból is úgy kerülhetünk ki, hogy majd meg se kell megmagyarázni választóiknak.
Ezt bizonyára úgy kell érteni, hogy akiket a vallásuk miatt üldöznek a nagyvilágban, azok között a keresztények vannak a legtöbben. Fajlagosan viszont nem igaz. Fajlagosan a legüldözöttebb az iszlám állam vallása. Azokra még én is lőnék.
Ma reggel meghallgattam a királyi rádiót, ahol a pápai valaki azt mondta, hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás. Magyarország pedig keresztény ország.
János 15:20Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek: Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd; ...
János 15:18Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem elébb gyűlölt ti nálatoknál.
A kereszténységnek alaptanítása hogy bántani akarják Jézuskrisztus tanítványait, meg mindenkit aki olyan jó ember mint mi. A kereszt szimbóluma is azt mondja, hogy bántottak, és emlékezz erre mindig. Kifejezetten magyar szimbóluma Trianon, hogy nézd, levágták a lábamat meg a fél kezemet, bántottak a tulajdonléppen mindenkik.
- Magyarellenes pogromok vannak valamely európai országban?
- Tilos a magyar embereknek bármely európai ország bármelyik intézményét, létesítményét igénybe venni?
A szélsőséges magyarellenesség valóban fasiszta jellegű megnyilvánulás lenne - és néha-néha - szélsőséges csoportok részéről - tapasztalhatóak is, de amiket példának hoztál az nettó hazugság.
Ami a regnáló, Európa ellenes magyarországi rezsim elleni felszólalásokat, fellépéseket illeti, nem szélsőségesek, nem fasiszták és pláne nem a magyar nemzet egésze ellen irányulnak.
Attól, hogy rejtjelezve zsidózol (és ebben korántsem vagy itt egyedül) még nem tudod levakarni a jelzőt mindazikról, akik többrk között ezzel is kelnek-fekszenek. És ha valaki, éppen te nagyon jól tudod, hogy
miért címezem neked ezt a hsz.-omat. Kenegetheted ezt a xart akármikor, akárkire, akármire, nem tudod magadról sem lekaparni. Éppen csak a moderátorok nem tudják ezt (vagy ha tudják, fintorogva elnéznek
felette. Mert ilyen moderátorok. De ez már legyen az ő problémájuk. És most akár jöhet is a "takarítás".