Érdekes, mert a kelták első szállásterülete, a felső Duna-vidék volt, nyugat. Ők is foglalták ezt a területet. De mire mi ideértünk, már régen elhajtották őket a faszba mások. Mi meg másokat hajtottunk el a faszba. Ilyen a történelem. Elég kevés nép van, aki ma ott él, ahol az ötezer éve ősei.
Ma meg mindenki boldoguljon otthon! Ha nem tud, maxim megpróbálhat kiverni innen minket. Ha nem megy, maradjon a fűkunyhójában! Nem kellenek újabb segélyesek! Már a cigányok se kellettek volna. Akit beengedünk jöhet. Akit nem, az húzzon innen!
Az Európai Parlament (EP) napokon belül elfogadhat egy állásfoglalást arról, hogy Orbán Viktor kormánya alkalmatlan arra, hogy betöltse az Európai Unió soros elnöki tisztségét.
Boross Péter volt magyar miniszterelnöknek nem azzal van baja, hogy a menekültek más kultúrából vetődnek határainkra, hanem azzal, hogy más a bőrük színe. A Magyar Hírlapnak adott interjújában ezt a részt többször is el kellett olvasnom, mert nem hittem a szememnek, de az Alaptörvény előkészítő bizottságának egykori tagja egyértelműen fogalmaz:
Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínűemberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is.
„Mi is élőben közvetítjük, harc, lángoló autók, a mocskos n...r banánzabáló fekete szarok fosztogatásait és a terrorista antifák harcait.”
A futballhuligánból kormánytrollá átvedlett Bede Zsolt – a Vadhajtások egyetlen készítője, aki arccal és névvel szerepel – a 2018-as választási kampányban tűnt fel a kormányzat által fenntartott médiában, mint a kiábrándult jobbikos, aki csalódottságában a Fideszre szavaz. Akkor még panaszkodott is amiatt, hogy rasszistának nevezik:
„Nemzetszerető emberek vagyunk. Mi ezt már megkaptuk, hogy ha én árpádsávot viszek a vállamon, egy zászlót lobogtatok, akkor fasiszta vagyok, ha a homoszexuálisokat bántom, akkor homofób vagyok, rasszista vagyok, minden vagyok, én csak egy egyszerű, nemzetszerető, nacionalista ember vagyok. Ezt úgy mondanám a legjobban, hogy a hazaszeretet az nem fasizmus.”
A választások óta a Vadhajtások „újságírójaként” jelenik meg szinte minden jelentősebb ellenzéki megmozduláson, sajtótájékoztatón. Fetreng, köpköd, kiabál, rúgkapál, műfaszt lenget, hogy megfélemlítsen és megszégyenítsen mindenkit, aki szót emel a kormánnyal szemben
Bayer Zsolt korábban azt mondta: „imádom a palit”, „ez a helyes út, tehát ezt kell csinálni”.
Mindössze két dolgot várok el Spanyolországtól, de azt nagyon határozottan. Egyrészt maradjanak ott ahol vannak tengerparton, másrészt az időjárást ne változtassák meg! (és lehetőleg főzzák tovább az Estrella nevű sört)
Fel kell szólítani Daniel Gutfreundot, hogy szólítsa fel az EP-t, hogy szólítsa fel a spanyolokat, hogy adják oda inkább Nigernek az EP-elnökséget.
A foci mélyen beitta magát a spanyol szövetekbe, a rasszizmus meg a fociéba.
Csak úgy lehet kiirtani az izmust a spanyolokból, ha szembesítjük őket, és kitiltjuk őket mindenhonnan + szankciók.
Meg kell hívni Lula elnököt, akinek a játékosát majmozták a spanyol nácik, hogy turnézza körül az európai országokat, és kapjon vadászgépeket, atombombát is, hogy meg tudja védeni a brazilokat az erősödő izmustól.
Ha az, hát az. Én se szeretem annyira a niggákat. Sőt az arabokat, cigányokat meg mindenféle válogatott /többnyire/ ingyenélőket se. Mindenki maradjon otthon, vagy csak akkor jöjjön, ha hívjuk!
Hiába hozzák sorra az LMBTQPE-törvényeket Spanyolországban, egyre nagyobb a rasszizmus.
Már ott tartanak, hogy lemajmozzák a négereket, épp hogy meg nem verik őket.
Cikkelyek kellenek, és jó lenne, ha segélyt sem kapnának addig, amíg rasszisták, mert az európai családok pénzét stadionokba öntik, amik aztán a fasizmus, falangizmus szentélyeivé válnak.
A szavazati jogukat is jó lenne felfüggeszteni addig is mindenhol, hogy világos jelzést kapjanak, hogy a rasszizmus nagyon csúnya dolog. Akkor elgondolkodnának.
A spanyol focicsapatokat ki kell zárni mindenhonnan, meg a többi sportolójukat is.
A világ progresszív erői hatalmas erőfeszítéseket tesznek az elfogadás felé, csak túl sok a náci.
7 milliárd fasisztával nem lehet demokráciát építeni!