Mi van rasszistacska? Valóban az volt a legjobb dal, meg a második Finn.
Hol irtam egy szót is arról , mi a bajom ??? Csak közöltem egy képet , ahol egy "valódi svéd" nyerte az Euroviziós fesztivált. Büszkék lehetnek a svédek a győzelemre , mint a Ferencváros a focicsapatára, a franciák a foci válogatottjukra.
Semmi baj ezekkel , csak akkor ne mondjuk , hogy svéd , francia . Ez nem rasszizmus a berber lány profi , biztosan megérdemelte a győzelmet de ő berberként , svéd állampolgár. Ha holnap átköltözik Albániába , albán állampolgár lesz akkor majd Albánia nyeri a fesztivált ??
Lorine Zineb Nora Talhaoui, known as Loreen, delivered a note-perfect rendition of her song “Tattoo” — and with it, propelled Sweden to equal Ireland as the two most successful countries in the colorful competition’s history, each with seven wins.
Most már Mohamedéknek kell tercelnie a Fejlett Nyugat pártjainak, Magyarországot kúrogatniuk a kerítés miatt, Izraelt elítélni mindenért, karácsonyt betiltani, muszlim pedofíliát és kecskebaszást, nők megcsonkítását legalizálni.
Ezért harcoltak a világháborúban, ezért építették fel a világ valaha volt egyik legjobb országát utána, hogy most kapucnis allahuakbárok szúrós tekintetét kerülgetve tudjanak csak az utcára kimenni.
Évtizedek óta erről van szó Ejrópába', szétforgácsolni a társadalmat, ahogy csak lehet. Mi is történt rögtön a rendszerváltás után Mo-on, erre szerintem már kevesen emlékeznek. Cigányokhoz ömleni kezdtek a segélyek és megszűnt az összes kötelezettségük, kötelező munka eltörölve, számlákat nem kellett befizetni, stb. Azonnal sokasodni kezdtek és soha nem volt olyan magas szaporodási rátájuk, mint a 89 utáni 20 évben. Miközben a rendesen dolgozó magyarok elvesztették a munkahelyüket, úsztak az adósságokban és uzsorás behajtó cégek lakoltatták ki őket. Igazságos, ugye?
Nyugati országokban ugyanezt a migránsokkal, csak még több ingyenes juttatást kaptak. Közben az őslakosság csak a terheket élvezhette.
abszolut logikus ez a befogadas europa IMPOTENS azaz tobb a halott mint gyerek szules mivel MINKET nyuggereket el KELL MUSZAJ tartani johet barki mar bocsi de en se fogok meghalni most 78 evesen amikor anyam is 96 evig elt kell a 13. havi es ORBAN ADJA
1 ferj harom feleseggel es 6 gyerekkel... en ugy tudtam hogy a többnejuseg TILTOTT Europaban es ennek ellenere megis befogadjak öket az europai orszagok, söt meg 3 hazat is vett nekik az egyik önkormanyzat Svedorszagban ahol hasonlo felallas volt(minden feleseg es gyerekei kaptak kulön-kulön hazat), a ferj nem er ra dolgozni mert el kell latni a felesegeket... Mindharom lakbert az önkormanyzat fizeti + segelyen el az egesz bagazs ! ! ! Öcsem, a vilag megerett a pusztulasra ! ! ! Es amikor nyugdijasok lesznek akkor többet fognak kapni mint azok akik vegigdolgoztak az eletuket !
VISZONT POLT PETERt szeretik brusszelben pedig UGATNAK a jogallamisagunk miatt de az az igazsag hogy IRIGYEK mert az orban 2010 ota VERHETETLEN es ez nagyon idegesiti brusszelt