"Isten kegyelmes, és sok bűnnel türelmes, nem csap el azonnal. De ha gyerekeket rontanak meg, akkor azt a népet szinte azonnal eltörli. Állítólag."
.
Erősen istentípus függő, hogy az emberek miféle isteni bosszút találnak ki nagy kegyelmükben.
A bibliai istentípus bizonyos esetekben pontosan a rabszolgatartást/pedofiliát szorgalmazó
fajta, a róla szóló Szentírása alapján:
.
Mózes V. könyve:20:14De az asszonyokat, a kis gyermekeket, a barmokat és mind azt, ami lesz a városban, az egész zsákmányolni valót magadnak prédáljad;
és fogyaszd el a te ellenségeidtől való zsákmányt, akiket kezedbe ad néked az Úr, a te Istened.
23Felméne azután onnét Béthelbe; és mikor az úton felfelé méne, apró gyermekek jövének ki a városból, akik őt csúfolják vala, ezt mondván:
Jőjj fel, kopasz, jőjj fel, kopasz!
24És hátratekintvén és meglátván őket, megátkozá őket az Úr nevében, és az erdőből két nőstény medve jövén ki, szétszaggata közülök negyvenkét gyermeket.
.
Egyébként ez az istentípus úgy töröltet népet, hogy a csecsemők se ússzák meg!
Sámuel I. könyve:15:3Most azért menj el és verd meg Amáleket, és pusztítsátok el mindenét; és ne kedvezz néki, hanem öld meg mind a férfit,
mind az asszonyt; mind a gyermeket, mind a csecsemőt; mind az ökröt, mind a juhot; mind a tevét, mind a szamarat.
.
Tisztázzuk, melyik istentípusra áll a topic alapgondolata. A bibliai fajtájúra nem, mert az szabálykönyve alapján,
(szimplán magát is jutalmazva)
már régen belefojtotta magát saját özöntüzébe...vizébe? :)
A gyerekrontás a tudatalatti tartomány degeneratív kupaca, betétje.
Ennek a degeneratív tartalomnak a kitörlésére komoly lehetőség van.
A terhelt személy nem csak orvos által, hanem egy egyszerű ember segítsége által is megszabadulhat degeneratív terheitől!!!
Az orvostudomány ezzel tisztában van, csak az a bökkenő, hogy a buzerancia, gyerekrontás, stb. degenerációk kitörlése során az összes egyéb nyavalyákat is megszünteti.
Mi lesz ezután a doki dolga, megaztán, menjen tönkre a gyógyszerlobbi???
Épp a minap olvastam egy scifit, mi szerint úgy generálja az istenszerű faj a többi alacsonyabb rendű felemelkedését, hogy háborúba taszítja őket egymás ellen, aztán megvárja melyik éli túl.
Darwin alapján így egyre erősebb faj (ill. társadalom) választódik ki.
Más kérdés, hogy az atom mindent reset-el, hiába választódna ki a káoszban a legerősebb, ha a bolygó lakhatatlanná válik (szökni meg sehova se lehet).
Márpedig a biológia alapján, Darwin akarata érvényesül a Földön, nem pedig egy lyóságosch elképzelt istené.
Ha nem akar gyermeket a szervezete úgy dönt nincs szüksége a gyermeket tápláló mellre. Ilyen-olyan hormonokat bejuttatni a szervezetbe csernobili kísérlet. "Mi baj lehetne belőle?" Lett.
Csak a topikcímből, és a leírásból idéztem. Lényegében egyetértő módon.
"kiirtja a gyermekmegrontó népeket"
"az isten kegyelmes, és a bűnnel türelmes"
Aztán kérdésem támadt, melyre valamiféle saját gondolatokat fogalmaztam meg, és találgattam egy kicsit, és vélelmeztem, hogy talán a topiknyitó válaszol rá.
Ötleteket a válaszhoz azért adtam, mert a mai világunk tele van ilyen jelenségekkel, és lehet, hogy az 'Állítólag" emiatt került bele a topikleírásba.
Az emberek által kitalált istenek némelyike lehet, hogy kiirtja a gyermekmegrontó népeket. Az emberek olyan isteneket találnak ki, amelyek igyekeznek beteljesíteni az emberi vágyakat, amelyben benne van az is, hogy az isten kegyelmes, és a bűnnel türelmes.
Ezt az azonnal eltörlést azonban nem értem. Egyáltalán melyik istenképtől eredeztethető, mert én nem emlékszem egyiknél sem ilyenre? Milyen nép az, amely ennyire hirtelen haragú, és bosszúálló?
Az átlagemberek között csak bizonyos személyiségzavarral rendelkezőknek lehet ilyen impulzív tulajdonsága.
Mert így mégsem az, amelyet sokáig (2000 évig?) annak próbáltak nevezni, de ma már lassan kerülni fogják ezt a gyakorlatot tudván, hogy összemossák azzal a sok százzal.
Ő ugyanis egyáltalán nem tesz ilyesmit, mert erre csak az ember lenne képes, és az emberek által alkotott istenféleségek. Ez is mutatja, hogy nem sorolható azok közé az istenek közé. Ebben, és sok más hazugságban, amit terjesztenek róla teljesen egyedi, és kívül áll tőlük.