Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.10.29 -3 0 6

Sajnos ezt a hetet Zana és Harsányi teljesen széttrollkodták, élvezhetetlenné tették - az a baj, hogy nem csak akkor, amikor ők voltak a trollok, hanem minden nap.

Biztos nagyon vicces, hogy mindenbe egy fél üveg Tabascot tett Zana - egyszer-kétszer, de amikor már huszadszorra csinálta, akkor egyáltalán nem volt az, inkább rohadt unalmas és zavaró volt.

De láthatóan a többi szereplő játékát is elrontották, akik azért szerették volna komolyabban venni a dolgot, de Zanáék nem hagyták.

Persze az sem kizárt, hogy mindez készítői utasítás volt, tudnak ők komolyan viselkedni is, ha kell, lehet, hogy a Troll a konyhában készítői mondták, hogy bohóckodják szét a hetet, bár nem tudom, ennek mi értelme volt.

Egyébként Nacsával kiegészülve ugyanezt csinálták a SportTV Heti helyzet című beszélgetős műsorában is, ők láthatóan nagyon jól szórakoztak a saját belterjes - inkább kocsmába, magántársaságba való, sok esetben a nézők számára nem is érthető - ökörködéseiken, de azoknak a részeknek a túlnyomó része, amelyekben benne voltak a nézők számára élvezhetetlen volt. Szerencsére a Heti helyzetbe már jóideje nem hívták őket.

püfffneki Creative Commons License 2022.10.28 -1 0 5

Szörnyű hét volt, de vége .

püfffneki Creative Commons License 2022.10.25 -1 0 4

Okés ez a csapat is, bár senkit nem ismerek, még  G Zoleet is összekevertem az előzetesben a kendő miatt Nagy Feróval. Örülők hogy inkább Z van. Kinek volt előbb kendője?

Én Leventére tippeltem , mert úgy látszott hogy csak úgy téblábol nem főz.

Inkább a nők alkotnak. Ismerős szitu az életemből.

püfffneki Creative Commons License 2022.10.22 0 0 3

Elbúcsúzott a kedvelt csapatom. kiváncsi leszek, hogy jövő héten is fogom e ennyire élvezni, mert sok múlik a szereplőkön.

püfffneki Creative Commons License 2022.10.21 0 0 2

A 4. napon a csap megtalálta a trollt, mert béna volt:)

Nekem más volt a jelöltem, úgyhogy bukta.

püfffneki Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1

Lehet hogy széles e hazában egyedül nézem, de nekem nagyon bejön.

sas,olni, hogy ki lehet aki kitolva a többiekkel mindenféle izesitőket tesz oda ahova nem való

Tegnap eltaláltam hogy ki az. :)

nyolcas csoport Creative Commons License 2022.10.20 0 0 0

0 egy rossz műsor

püfffneki Creative Commons License 2022.10.20 0 0 topiknyitó

Remélem nézi rajtam kivül más is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!