A vallási celebek... Kisgrófó, Kanye West és társaik... Itt van mindjárt Kisgrófó, aki állítólag megtért Jézushoz a Hit Gyülekezetében, és azt mondta, hogy a Katolikus Egyház és a Hit Gyülekezete EGY JÉZUSBAN ÉS EGY ISTENBEN hisznek. De Kaye West még cifrábbakat mond: https://444.hu/2022/10/12/kanye-west-szerint-hamis-gyerekek-szexualizaljak-a-gyerekeit-es-kinetikus-energiakozossegeket-hozna-letre-szabad-energiaval
Kanye egy művészlélek. Mélyebb igazságokra tapint rá, csak a kifejezése egyedi.
Kisgrófó nem tudom, ki, sok boldogságot kívánok neki és remelem, a jövőben sem kényszerít senki hallgatni mert engem a nótákkal, lskodalmassal és cigányzenével vallatni lehet.
A pap a szentbeszédben feddőzte a liberálizmust mert szerintük mindenki csináljon amit akar!
Utánna félórámbe került ami elmagyaráztam neki hogy amit birált az az ANARCHIZMUS ! Lám éppen akkor volt a liberális párt elnöke kunce gábor a RENDÉSZETI /belügy miniszter.A libera szó szabadságra utal aminek semmi köze a káoszhoz a nihilizmushoz és az anarchiához !
cigány celeb énekesek azért nevezik magukat grófnak és hercegnek, mivel tudják legbelül, hogy milyen senkiházi értéktelen banda és legalább a saját közegüknek ezzel akarnak menőzni
Szeressen mindenki olyan zenét filmet tvmüsort sportágat vallást amilyenhez kedve van ez az ő MAGÁNÜGYE nem kéne lehülyézni csak mert lényegesen eltér a sajátunkétol !
Az ismert emberek iránti bulváros érdeklődés sem lényeges probléma mégcsak lényegtelen se mert kinek mi köze hozzá. Én a bulvárt akkor se olvasnám ha fizetnének érte de tudomásul veszem hogy hatalmas sokadalom komálja és kajálja.
Te is asziszed, hogy erős vagy, mert húst eszöl, a "vegák" meg "erőtelenek", mert egy felszínes-bulvár-buli-tömegemberes biblia(félre)értelmezés alaptyán úgy gondolod, hogy a Róma 14-ben egy hústevő vs vega szembenállásról van szó. Sőt, asziszed, hogy Pál fölhatalmazásával ehetsz disznót, mert "mindent megegyetek, amit a mészárszékben árulnak", éshát a disznó is "minden", ugyibár - mondod "nagyokosan".
Éshát szombatot is tapodhatsz, mondod Gonosz-buta-felszínest, hiszen "emez az egyik napot kilenbnek tartja a másiknál, amaz meg minden napot egykint tart", éshát a szombatnap is nap - mondod "nagyokost"...