a fidesz fő feladata hogy a magyar keresztény nemzetet a mennybe juttassa. ehhez képest a gazdasági problémák apróságok. itt a földön csak pár évtizedet élünk, a mennyben viszont örökké!,
megjegyzem, szerintem orbánék hamarosan elkezdik nyomtani azt az üzenetet hogy "egy kereszténynek nem csak a földi jólét számít, hanem az hogy a mennybe jusson. tehát ne a gazdasági problémákat és az életszinvolatatokat nézzétek, hiszen ti, szavazóink, keresztények vagytok"
kapcsolódó: ha jól értem, úgy gondolkodnak a "fehérkeresztények", hogy ha egy nép elfoglal egy területet egy másik néptől, és felépít egy jól működő államot (főleg ha keresztény államot muhahaha) akkor Isten azt megáldja, és onnantól az a terület már isteni jog szerint őket illeti, hiszen "ők már bizonyítottak" és "akinek van, annak adatik, és elvétetik attól (azaz a legyőzőtt néptől) akinek nincs"... ennek "ékes példája" a hatalmas keresztény giga-siker állam, az USA, és a gonosz indiánok, akiktől Isten elvette az országukat és neki adta a tökösalfahím keresztényeknek...
Putyin, a vallási csaló, akit papok irányítanak, ahogy Orbánt is. Putyin ezt mondta: Atomháború esetén az orosz nép a mennybe kerül, a többiek megdöglenek.
Lázár János a kocsmák és a hajléktalanszállók mellé is parkolók építését tenné kötelezővé
Új vendéglátó egységek fogyasztóterének minden megkezdett 10 négyzetmétere után, valamint új hajléktalanszálló minden 30 férőhelye után egy parkolót köteles biztosítani az építője, olvasható a Lázár János által előkészített kormányrendeletben, amit most bocsájtottak társadalmi vitára.
és akkor? mi rosszat mondtam rád? csak azt mondtam, ami a tény.
te magadtól elmondod, milyen ember vagy...
(addig tartom tiszteletben a hitetlenségedet, amíg a hitet nem támadod, amíg tiszteletben tartod. vagy hamisat mondasz, mint tetted, akkor kijavítalak, h elgondolkozz, amit nem teszel.)
Tényleg ateista vagyok, ez az én hitem, kéretik tiszteletben tartani. Meg mindenki hitét. De aki ilyenekről papol, az tartsa is magát ahhoz.
Annak ellenére vagyok ateista, hogy hozzájárulásom nélkül megkereszteltek, majd felnőttként egyházi esküvőre is kényszerítettek.
A család kizsarolta, hogy legyen templomi esküvő, az asszonynak meg olyan jó segge van, hogy inkább belementem. Kibírtam, az a popsi megérte az álszenteskedést. :DD