Putyin, a vallási csaló, akit papok irányítanak, ahogy Orbánt is. Putyin ezt mondta: Atomháború esetén az orosz nép a mennybe kerül, a többiek megdöglenek.
Lázár János a kocsmák és a hajléktalanszállók mellé is parkolók építését tenné kötelezővé
Új vendéglátó egységek fogyasztóterének minden megkezdett 10 négyzetmétere után, valamint új hajléktalanszálló minden 30 férőhelye után egy parkolót köteles biztosítani az építője, olvasható a Lázár János által előkészített kormányrendeletben, amit most bocsájtottak társadalmi vitára.
és akkor? mi rosszat mondtam rád? csak azt mondtam, ami a tény.
te magadtól elmondod, milyen ember vagy...
(addig tartom tiszteletben a hitetlenségedet, amíg a hitet nem támadod, amíg tiszteletben tartod. vagy hamisat mondasz, mint tetted, akkor kijavítalak, h elgondolkozz, amit nem teszel.)
Tényleg ateista vagyok, ez az én hitem, kéretik tiszteletben tartani. Meg mindenki hitét. De aki ilyenekről papol, az tartsa is magát ahhoz.
Annak ellenére vagyok ateista, hogy hozzájárulásom nélkül megkereszteltek, majd felnőttként egyházi esküvőre is kényszerítettek.
A család kizsarolta, hogy legyen templomi esküvő, az asszonynak meg olyan jó segge van, hogy inkább belementem. Kibírtam, az a popsi megérte az álszenteskedést. :DD
"Az orosz elnök ezen a találkozón beszélt egy nővel, akinek elmondása szerint a fia nemrég halt meg Ukrajnában, és Putyin elmondta neki, hogy előbb vagy utóbb mind meghalunk, így az igazi kérdés az, hogy hogyan éltünk előtte: vannak, akik vodka vagy hasonló okok miatt halnak meg, és szinte nem is éltek előtte. De a nő fia élt, tette hozzá Putyin, és beteljesítette a célját, ezért nem hiába távozott az élők sorából."
"az ismert kormánypárti tévés propagandista, Vlagyimir Szovoljov arról beszélt, hogy az oroszok nem félnek egy esetleg pusztító atomháborútól sem, mert tudják, hogy mind a paradicsomba kerülnek,"
így van, ez önbecsapás. pszichopaták. orbán és az összes papja pszichopata csalók. mint jézus idejében a farizeusok. de lehet hogy ezek a farizeusoknál is rosszabbak.