Tán megér egy topikot...
Trump elnök, pár hete kérte Putyin elnököt, hogy hozza nyilvánosságra a Biden család ukrajnai érdekeltségeit. Úgy tűnik, hogy megteszi..
"Megerősítést nyert, hogy ezek a laboratóriumok részt vettek az amerikai védelmi minisztérium által megrendelt munkában”.
Kirillov tábornok szerint Ukrajnában a biológiai fegyverek célba juttatásához és alkalmazásához szükséges technikai eszközök fejlesztésével is foglalkoztak. Mint mondta, az ukrán Motor Szics vállalat 2021. december 15-én azzal a kérdéssel fordult a török Bayraktar dróngyártóhoz, hogy egy pilóta nélküli szerkezet felszerelhető-e 20 liternél nagyobb kapacitású aeroszolszóró rendszerrel.
Nem volt semmilyen állami ellenőrzés, ezekben a laborokban azt csináltak, amit akartak. Nagyon sok info kiszivárgott már. Kapcsolatban álltak ausztrál kutató laborokkal, rendszeresen küldtek emberi vérmintákat HIV kutatásban érdekelt kutatóknak. Többféle "gain of fucntion" kutatási program is futhatott, covid és ebola vírus változatokkal is.
Metabiota, Hunter Biden, itt a Biden klán is érintett a finanszírozásban.
Trump hol is elnök? Szerintem legfeljebb a saját golfklubjában, bár valószínűleg onnan is kirúgták.
Putyin meg nácik, fasiszták, piszkos bombák, titkos NATO támaszpontok, orosz csecsemők ellen idomított tirannoszaurusz csordák után naná, hogy fog biolabort is találni...
Trump elnök, pár hete kérte Putyin elnököt, hogy hozza nyilvánosságra a Biden család ukrajnai érdekeltségeit. Úgy tűnik, hogy megteszi..
"Megerősítést nyert, hogy ezek a laboratóriumok részt vettek az amerikai védelmi minisztérium által megrendelt munkában”.
Kirillov tábornok szerint Ukrajnában a biológiai fegyverek célba juttatásához és alkalmazásához szükséges technikai eszközök fejlesztésével is foglalkoztak. Mint mondta, az ukrán Motor Szics vállalat 2021. december 15-én azzal a kérdéssel fordult a török Bayraktar dróngyártóhoz, hogy egy pilóta nélküli szerkezet felszerelhető-e 20 liternél nagyobb kapacitású aeroszolszóró rendszerrel.