Milyen szakszerű ez a világbomlasztó struktúra. Megint úgy néz ki előkészítik a világháborút. Előtte Európa lepusztítása már régóta zajlott, migráns áradat, a normális emberitermészet leépítése. Milyen szakszerű műproduktumok, de "jól" működnek. Mi erről a véleményetek?
Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetőnek a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában elhangzott figyelmeztetésére, hogy az ukrajnai háború kiszélesedéssel fenyeget, és ezzel a világ veszélyesen halad egy harmadik világháború felé. Ezt a háborút pedig atomfegyverekkel vívnák: apokalipszis, végítélet, az emberiség elpusztulása.
Ahelyett, hogy ilyen fasságokat állítsatok, mely szerint sz orodzokst provokálja, ha arról beszél, amivel pár háborúpárti agyhalott valóban be akarja provokálni az oroszokat.
Orbán folyamatosan riogat az világháborúval utánaa emg az oroszokat provokálja EU békefenntartókkal (amit azonnal ki is kertek maguknak, sot Orbánt lodiztak le)
Hát igen, a scientológusok is gyakran zaklatnak, de engem még az sem zavar.
Dianetika alapító voltam, de a scientológián hamar átláttam. A dianetika még sok ősnépi gyógymód alkalmazásával működött, de a scientológa már egy fosztogató, álvallást gyakorló intézmény.
Így aztán vagyok aki vagyok, szeretném ha a világ lebarmítása minden téren megszűnne!