Keresés

Részletes keresés

csórhatpuszta Creative Commons License 2022.03.04 0 0 323

Vasárnap tüntetés lesz a Putyin propagandáját harsogó köztévé ellen

Hírszerkesztő|2022.03.04 propagandatüntetésPutyin+ 4 címke

Márki-Zay Péternek elege van belőle, hogy miközben az ukránok hősiesen harcolnak a hazájuk védelmében, a közpénzből fizetett magyar állami tévék Putyint dicsőítik Orbán parancsára.

Ő és az egyesült ellenzék tömegdemonstrációt szervez vasárnap 5 órára az MTVA budapesti épülete elé.

Miközben Ukrajna hősiesen harcol az orosz agresszióval és túlerővel szemben, miközben a nyugati világ kormányai szolidaritásukat fejezik ki az ukrán néppel, a magyar közmédia háborús propagandát folytat Oroszország mellett – írták az ellenzékiek a tüntetésről szóló felhívásban.

barkasarja Creative Commons License 2022.03.04 0 0 321

Ez megvan libsikéim, akik most krokodilkönnyeket hullattok az ukrán államért?!

Mikor tüntettetek az ukrán követség előtt az ukrajnai – esetenként terrorcselekményekig fajuló – magyarellenes megnyilvánulások ellen?!...

„Kést a magyarok torkára!”

A videó a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség és a Lehocki Tivadar társadalomtudományi kutatóközpont "Kisebbségfigyelő monitoring" c. kutatás összesített eredményeit mutatja be.

A kutatók csak 2014 – 2018 között 426 magyarellenes megnyilvánulást rögzítettek, köztük nagyon súlyos terrororcselekményeket is.

Nem szószerinti idézet a videóból:

A magyarellenes megnyilvánulásokat számbavéve a kutatóközpont szerint nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarsággal szemben folytatott állampolitika céltudatos és következetes múdon törekszik a magyar közösség asszimilációjára, ami lényegében egy népcsoport felszámolását, megsemmisítését jelenti.

Ezen magyarellenes megnyilvánulások véghezvitelében sok esetben egyaránt szerepet vállalnak vagy hallgatólagosan segédkeznek mind az állami szervek, mind az államhatalom központi- és terület végrehajtó szervei, mind a politikai pártok, továbbá a hírközlőszervek (média) széles skálája, és az ukrán nacionalista erők is.

Az alkalmazott eljárás egyszerű, de igen hatásos. Az ukrajnai sajtóban, melyet politikai pártokhoz kötődő személyek birtokolnak, heves támadások irányulnak a magyar közösség-, a magyar intézmények- és szervezetek-, valamint a közösség vezetői ellen, hamis és megalapozatlan rágalmakkal és vádakkal mérgezve a közvéleményt, szeparatista, ukránul nem beszélő, államellenes egyénenként bemutatva az ország 0.2%-át kitevő maroknyi, ám legszervezettebb nemzeti kisebbségét. A több éve tartó lejárató és gyűlöletkeltő ukrán médiahadjárat és a bekövetkezó események kétségkívül aggodalomra adnak okot...

merigazoi Creative Commons License 2022.03.01 -2 0 320

óvódásszintű bemószerolási kényszerrel... gyerekesze van mint a gyurcsánynak.

Előzmény: merigazoi (319)
merigazoi Creative Commons License 2022.03.01 -1 0 319

mzp most van az atv.

ez a majom egyáltalán nem való politikusnak. ez egy hisztérikus magát tévedhetetlennek képzelő szájkaratés, de nem politikus.

Öregúr4 Creative Commons License 2022.03.01 0 0 318

Azok most a segélyt osztják! 

Előzmény: MrJones512 (268)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2022.02.28 -1 1 317

"BÉKEMENET 300000 fővel!!!!!!!"

Az orosz-ukrán békéért?
Abban lehet, én is részt veszek!

Előzmény: nagyanyo5:0 (271)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 0 2 316

Ezekből vándorcirkusz lesz.   Vagy ez a orosz ellenes tüntikézés lesz a választási kampányuk?!

Előzmény: OFF -mondta az indián (309)
kalevaleeeeeez Creative Commons License 2022.02.28 -4 0 315

Kiskunhalason voltam katona a Gábor Áron harckocsielhárító dandárban (18 hónapot vettek el az életemből, de inni nagyin megtanultam). A T 72-ellen a molotov koktél tökéletesen hatásos. A kisebb BMP, FUG, Maljutkát páncélozott egységek ellen meg tökéletes fegyver. Csak sajnos közel kell menni hozzájuk.

Nem véletlen, hogy gyalogság nélkül épeszű hadvezér sose támadott tankokkal. Legalább a tetejükön ültek a gyalogosok.

Előzmény: Karácsony Szergej (307)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 -2 2 314

A kék szalagos  átvette Gyurcsánytól az ország bohóca címet  - innentől teljesen mindegy mit beszél... megmarad bulvár szinten.

Előzmény: Aehesu (311)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 -1 2 313

...mint a pinty.

Előzmény: nagyanyo5:0 (310)
Emzéperiksz_ Creative Commons License 2022.02.28 0 1 312

Hahaha... mélyen vagy nem kicsit nagyon

Előzmény: nagyanyo5:0 (310)
Aehesu Creative Commons License 2022.02.28 -1 2 311

Friss rendkívüli! Az agresszor orosz elnök megtámadta Ukrajnát, és közben egész Európát fenyegeti. Orosz befolyási övezetként tekint Magyarországra, amelyben a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is a partnere. Például azzal, hogy a Nemzetközi Beruházási Banknak és az így Európába érkező orosz ügynököknek Budapesten biztosít székhelyet! Ezért mindent megteszünk, hogy az orosz kémbankot

kitakarítsuk az országból, március 1-én kedden ezért demonstrációt szervez az ellenzék a bank elé, Orbánnak még a héten távoznia kell a hatalomból,

mondta Márki-Zay Péter összellenzéki kormányfőjelölt ma délelőtt!

Előzmény: OFF -mondta az indián (309)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.02.28 0 2 310

Ma délután meg Orbán bukik

OFF -mondta az indián Creative Commons License 2022.02.28 -2 1 309
kalevaleeeeeez Creative Commons License 2022.02.28 -2 1 308

nem tudom sejted-e, de ha ukrajna nem védi meg magát és az oroszok hallják mennyire védekezne Magyarország, ki lehet a következő célpont.

Megérkeznek a határra az orosz sereget, orbán és hollik meg megcsókolja putyin kezét, majd átadja az ország kulcsát.

A fideszesek meg tapsolnak hozzá, mert hát minek védekezni reménytelen helyzetben?

Ezek vagytok ti fideszesek.

Előzmény: Emzéperiksz_ (305)
Karácsony Szergej Creative Commons License 2022.02.28 0 1 307

az legalább kiderült, hogy a fideszesek nem védenék meg a hazájukat. - Hát ahogyan látom nemzetbiztonsági szempontból Orbán cselekedett pozitívan, Fegyőr és MZP pedig felelőtlenül.

Én bizony megjegyezném ezt és egy konfliktus esetén erősen odafigyelnék a fideszesek viselkedésére.- Mai fegyveres konfliktusokat katonák vívják akiknek az e hivatásuk. Lehet úgy tenni, hogy a molotov koktékokkal majd ugyanazt az eredményt lehet elérni mint a második világháborús T-34 esek esetében, de a valóság más. Lehet úgy tenni hogy a civil lakosságnak kiosztott fegyverek befolyásolják a konfliktus menetét, de a csak darkweben növeli a vásárolható kézifegyverek választékát.

Szerinted a konfliktus végén az ukránok az összes kiosztott gépkarabélyt be fogják tudni gyűjteni?

Előzmény: kalevaleeeeeez (299)
barkasarja Creative Commons License 2022.02.28 0 0 306

Talán olvasd el a linket, hátha megérted, hogy miről van szó...

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=160797989&t=9249740

Előzmény: Törölt nick (302)
Emzéperiksz_ Creative Commons License 2022.02.28 0 1 305

Amiről te beszélsz az nem gyávaság kérdése hanem béke vs 3. Világháború kérdése. Amikor az ellenzék miniszterelnök jelöltje vagy Fegyőr ilyeneket mond az meg már pszichikai kérdés is. 

Azokaqrvatények Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 304

kalevaleeeeeez   az legalább kiderült, hogy a fideszesek nem védenék meg a hazájukat.

Én bizony megjegyezném ezt és egy konfliktus esetén erősen odafigyelnék a fideszesek viselkedésére.

Eddig azt hittem a fideszesek csak ostobák, most kiderült, hogy gyávák is.

Ebből leginkább az jön le, hogy konfliktus esetén ballibéktől csak ilyen szarkavarda telik:)

Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 303

szerintem meg egy Ceau beszéd illene hozzá, ö a legjobb magyar imitátora.

Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 302

mult héten?

Előzmény: barkasarja (300)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 301

ennél csak a ballib propahantisták a jobbak, ök naponta röhögtetnek, ezért szeretjük öket.

barkasarja Creative Commons License 2022.02.28 0 0 300

Tüntetésekről beszéltem és nem a kormányszintű tiltakozásokról.

Pl. mikor tiltakoztak a kormánypártiak és az ellenzékiek Szlovákia, Románia és Ukrajna nagykövetségei előtt, az államaikban élő magyarellenes intézkedések ellen?

Előzmény: kilógó lóláb (295)
kalevaleeeeeez Creative Commons License 2022.02.28 -3 1 299

az legalább kiderült, hogy a fideszesek nem védenék meg a hazájukat.

hollik is megmondta (orbán szócsöve), hogy a ukrajna védekezése csak meghosszabbítja a háborút, ezért nem szabad fegyvert küldeni nekik..

Mennyivel könnyebb dolga lett volna Kádárnak, ha akkoriban is létezik a fidesz. Az első lövésre megadta volna magát, mert hát minek meghosszabbítani a reménytelen háborút.

Én bizony megjegyezném ezt és egy konfliktus esetén erősen odafigyelnék a fideszesek viselkedésére.

Eddig azt hittem a fideszesek csak ostobák, most kiderült, hogy gyávák is.

Előzmény: Emzéperiksz_ (297)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 0 0 298

A hazugság illik MZP-hez. 

Előzmény: OttoVonLak (296)
Emzéperiksz_ Creative Commons License 2022.02.28 0 1 297

Aki a jelenlegi helyzetben egy szomszédos országbrn eldurvult katonai konfliktusba magyar katonát magyar fegyvert akar kiküldeni

1) Nem Magyarország érdekében beszél 

2) Nem a béke érdekében beszél 

3) Fals

4) Többre tart idegen államokat mint a saját hazáját 

5) Taszítja a magyar nemzeti zászló 

6) Valójában el akarja veszteni a választást és a Kormány munkája közepette egy langyos vízben ellenni, párttámogatást,mentejmi jogot, munka nélküli fizetést felvenni 

OttoVonLak Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 296

Akkor a topik mehet süllyesztőbe. Hazug cím lett belőle mára.

Előzmény: Törölt nick (294)
kilógó lóláb Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 295

de a kormánypártiak is

Hát pont nem. Pl. pont emiatt blokkoltuk Ukrajna NATO/EU tagságát. Kicsit tájékozódj mielőtt véleményt nyilvánítasz... 

Előzmény: barkasarja (289)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 294

25-én volt a szokásos gigatünci....

Előzmény: OttoVonLak (293)
OttoVonLak Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 293

Mikor lesz?

orum.index.hu/Article/showArticle?t=9249740&la=160828395

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!