Keresés

Részletes keresés

voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 0 1 55

Áthoztam ide is

😁😉😁😁

Gumiccsont nektek, minket pedig nem érdekel!

Rágcsáljátok kedvetekre!

Márki Zay majd beletanul a politikába! 

Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.14 -1 0 54

A gombás is saját magukról beszélt az évértékelőjében:  https://indavideo.hu/video/Marki-Zay_Peter_a_fasisztakat

Előzmény: voltammártag1 (44)
voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 0 1 53

Ha téged érdekel, kérdezd meg tőle!

Előzmény: NOMomentum (52)
NOMomentum Creative Commons License 2022.02.14 -1 0 52

szerinte a tabusítás inkább arra utal, hogy Orbán fél az ellenzéki miniszterelnök-jelölttől.  - Kifizette már a hatmilliót  M-ZP a Fidesznek?

https://mandiner.hu/cikk/20220205_marki_zay_peter_jutalom_belfold_video_fidesz

voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 0 1 51

Nem véletlen vont ki sok pénzt az oktatásból...

Alig maradna szavazója, ha sokkkal több okos ember élne az országban ! 😉

Előzmény: Traubi (50)
Traubi Creative Commons License 2022.02.14 0 0 50

Pontosan. Veszettül zavarja a gondolkodás, a birkái közt érzi magát otthonosan.

Előzmény: voltammártag1 (47)
voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 0 1 49

Mit tagadott le?

Az 0rbán médiát megvágják.

Én meg szoktam nézni az eredetit! ;)

Hazug a kormánypárti média!

Fent vannak a videók...

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (46)
King_of_Giants Creative Commons License 2022.02.14 0 0 48

Hol a vidékiekbe, hol a nőkbe rúg bele"

Főleg a fidesznyikekbe, azért visítotok annyira

Amúgy könnyü a tavalyi lottoszámokat elmesélni. Értékelje Orbán a jövő évet!

voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 0 2 47

0rbán évek óta nem áll ki vitára senkivel sem, mert vitaképtelen, és gyáva!

én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.14 -4 1 46

szerinte a tabusítás inkább arra utal, hogy Orbán fél az ellenzéki miniszterelnök-jelölttől.

Ezt alá kellene támasztani.

Mik MZP azon tulajdonságai, amik miatt tartani kellene tőle?

Azt se tudja, hogy hány gyereke van

Azt se tudja, hogy a saját évértékelőjét mikor tartja

Azon kívül, hogy zsidókat meg buzikat számolgat a Fideszben igazán semmit nem tud felmutatni.

Támogatottságot meg főképp.

Hol a vidékiekbe, hol a nőkbe rúg bele, Hülyeségeket beszél aztán letagadja, és már az ellenzéknek is kínos.

Szegény Kéri, csak a mundér becsületét akarná védeni...

De annak a mundérnak már nem sok becsülete maradt.

én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.14 -4 0 45

nekem az évértékelőből az jött le ( bár nem láttam, orbánból nekem egy perc is sok ), hogy orbán egyre mélyebbre süllyed intellektuálisan

gyakorlatilag a kocsmai stílust képviseli !

Akkor neked ez NEM az évértékelőből jött le, hanem a belpesti cenzúrázott romkocsmák buborékjaiban erjesztett alternatív valóságmagyarázatokból.

Sebaj...

Ezért győz a Fidesz minden alklalommal, mert ti nem az igazsággal harcoltok, hanem egy magatoknak festett ördöggel, amit rendszeresen le is győztök, és fel se tűnik nektek, hogy a VALÓDI csatákban meg mindig Orbán győz...

Előzmény: Törölt nick (24)
voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 -1 2 44

Nem, nem évet értékelt!

https://www.klubradio.hu/adasok/keri-evertekelo-helyett-enertekelot-tartott-orban-124232

Kéri: Évértékelő helyett énértékelőt tartott Orbán

14/02/2022

Csak névlegesen szólt az országnak a miniszterelnök évértékelője, valójában egy kampánymegnyitó eligazításról van szó – foglalta össze Kéri László politológus.

Túl sok újdonság nem volt Orbán Viktor miniszterelnök 23. évértékelőjébenKéri László politológus szerint a korábbiakhoz képest is üresebb volt. Ennek okát abban látja, hogy a választások előtti időszak inkább a kampánnyitók ideje, amelynek egyébként maradéktalanul megfelelt Orbán beszéde. A miniszterelnök arra vonatkozóan adott világos útmutatást, mely vonalon akar kampányolni. Két sarkalatos pontját világította meg Kéri.

Egyfelől a jól bevált formulához ragaszkodik: Gyurcsány és Bajnai neve többször is felmerült, de az ellenzék "szapulása" sem maradt el. Korábban több elemző arra hívta fel a figyelmet, hogy Márki-Zay Péter nem mondja ki Orbán. Ők úgy vélik, ez azért van, mert nem tekinti vetélytársának. Kéri ezt fordítva látja: szerinte a tabusítás inkább arra utal, hogy Orbán fél az ellenzéki miniszterelnök-jelölttől

...

Összességében "az összehordott sületlenségek" alapján Kéri úgy véli, hogy lassan, újra megérkezünk a nyolcvanas évek közepére, amikor már csak értelmetlen lózungokkal igyekeztek fenntartani egy összeomlás előtt álló rendszert. 

Kéri úgy látja, "évértékelő helyett inkább énértékelőt tartott Orbán".

Törölt nick Creative Commons License 2022.02.14 -1 1 43

Az ingatlanodat, kackac. Schadl és Völner aktívan dolgoztak ezen, O1G orra előtt.

Előzmény: puzdra (39)
voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 -1 2 42

Jelenleg 0rbán az úr!

12 évig a javunkat akarta... és már meg is szerezte! Mindenre rátette a mancsát!

Látom, téged nem zavarnak a tények!

Előzmény: puzdra (39)
Fredrik000 Creative Commons License 2022.02.14 -1 0 41
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.14 -1 1 40

Megfáradt a nagy vezető, ugyanazokat az immár unalmas kliséket emlegette. A tábor sem tapsolt már annyit.

Az emberek nagy ívben tesznek a nyugat-Balkánra, meg Ukrajnára, nem érdekli már őket Brüsszel se, a migrancsok se, 12 év után Gyurcsány se.

"Ha látod, hogy döglött lovon lovagolsz, ülj át egy élőre"

Erre kellett ennyit készülni? Egyetlen értelmes dolog volt, ami érdekelt mindenkit, hogy meghosszabbították a benzinár-stopot május 15-ig. A többi nagy ásítás.

puzdra Creative Commons License 2022.02.14 -3 0 39

Előzmény: voltammártag1 (38)
voltammártag1 Creative Commons License 2022.02.14 -1 1 38

Disznóságra disznósajtot! 😉

https://www.valaszonline.hu/2022/02/14/orban-viktor-ellenzek-valasztas-kampany-publi/

A disznósajt-hadművelet – Orbán Viktor magabiztosságának okairól

No nem az ország állapota adott okot a kormányfői magabiztosságra.

Néhány gondosan kiválogatott makroadat plusz a választási pénzszórás ugyan elfedheti a bajokat ideig-óráig, de valós büszkeséget azért – az évértékelőn nem említett, ám attól még létező adatok ismeretében – aligha szülhet.

Nem is a propagandaminisztérium legújabb kreatív ötlete tölthette el ennyire látványos megelégedettséggel a miniszterelnököt.

Az ugyanis: nincs.

Friss hús helyett a kormányfő disznósajtot tálalt hát fel, amelybe a korábbi választások minden maradékát beletöltötte: a füle a rezsicsökkentés, a farka a migránsveszély, a szőrös bőrke Brüsszel hősies megállítása, a minimális fejhús meg a gyerekátoperálók elleni küzdelem. Ennek így valójában persze se füle, se farka, de gyomorba töltve, összenyomorgatva a magyaroké azért még beveszi.

Éppen elég magyar gyomra veszi be legalábbis.

Vannak persze sokan, akiknek ízlik tényleg, mások viszont egyszerűen nem kapnak mást. Aki tud róla, hogy van más étel is a világon, aki ki nem állhatja a disznósajtot, aki bármit megadna, hogy végre ne ez legyen a koszt – nos, a disznósajtgyáros az ő pénzét is elkölti… disznósajtreklámra.

Előzmény: holli gold (37)
holli gold Creative Commons License 2022.02.14 -1 0 37

"Ha a MZP-re szavaz az olyan, mintha a sertések a böllérre szavaznának..."

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.02.14 -2 0 36

Ja, 12évet:)))))

Jaka46 Creative Commons License 2022.02.13 -1 2 35
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 -1 0 34

Tehát látatlanul mondasz véleményt egy beszédről. 

:DDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 -1 0 33

"Orbán meg ma olyanokat mondott,mintha bolondgombát evett volna."

Erről kéne részletek!!!  Csak az igazság miatt.

Előzmény: Jaka46 (13)
bassus Creative Commons License 2022.02.13 0 0 32

Feri , zajos arccal küzd Viktor ellen az a valóság de, hogy küzdhetnek az a szomorú ..

Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 -1 0 31

"ha ez kell a választási gyözelemhez... "

elég szomorú !

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 -1 0 30

én megtehetem, nem akarok m.e. lenni

Előzmény: füzes (25)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 -1 0 27

ha ez kell a választási gyözelemhez... 

füzes Creative Commons License 2022.02.13 0 0 25

nekem meg a te évértékelőből az jött le, hogy ( bár nem láttad, de neked Orbán m.elnök úrból egy perc is sok ),  te egyre mélyebbre süllyedsz  intellektuálisan(?)

gyakorlatilag a kocsmai stílust képviseled.!

Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 -2 0 24

nekem az évértékelőből az jött le ( bár nem láttam, orbánból nekem egy perc is sok ), hogy orbán egyre mélyebbre süllyed intellektuálisan

gyakorlatilag a kocsmai stílust képviseli !

seoladh Creative Commons License 2022.02.13 -3 1 21

Nem is tudtam, hogy ilyen jóban vannak Orbánnal, Gyurcsány és Bajnai ezt közölték vele, vagy csak elszaladt a fantáziája és egyszerűen, nagyot hazudott, vagy bolondgombát evett!

Gyurcsánytól és Bajnaitól meg kellene kérdezni, mikor beszéltek vele...

Orbán Viktor évet értékelt: Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egy gombaszakértővel akar visszatérni

Németh Márton Sándor követés Nótin Tamás követés

2022.02.12. 17:25 Módosítva: 2022.02.12. 17:58

Huszonharmadik érvértékelőjét tartotta Orbán Viktor, aki többek között arról beszélt: ha a baloldal kormányoz, akkor nincs pénz, a sokadik baloldali megváltójelöltet látja, aki egy „szélhámos televíziós távgyógyítóra” emlékezteti, most azonban fel kell tűrni az ingujjakat, majd nyergelni és kilovagolni, mert a kampány elkezdődött, a jöttükre pedig jobboldal felől lehet számítani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!