Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.07.22 0 0 108
Előzmény: pici mici a pók (107)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.07.18 0 0 107

Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak.

JAJ DE MEGLEPO!

Nem akart mászni egy kisfiú a szolnoki kalandparkban, a kísérője úgy felrúgta, hogy fejre esett

https://index.hu/belfold/2024/07/17/szolnoki-kalandpark-gyermekbantalmazas-/

Novák Katalin kitüntette

A Blikk információ szerint az agresszív férfit, aki egyébként küzdősportedző 2020-ban „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíjjal tüntették ki. A díjakat Novák Katalin adta át, aki akkor még család- és ifjúságügyért felelős államtitkár volt.

Előzmény: pici mici a pók (106)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.09 0 0 106
  • Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak.

Erdekes ekkor Bayer nem irt ilyeneket...

https://index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/

• Bayer Zsolt jobboldali publicista kifejtette a véleményét a Magyar Nemzet hasábjain Varga Judit volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek adott interjújáról. Az írása elején leszögezte, hogy nincsenek szavak a gyerekbántalmazásra, gyerekverésre, gyerekek fenyegetésére.
  • Az asszony, a nő, a feleség bántalmazására, verbális és/vagy testi kínzására sincs – de aki a gyerekével is képes ezt megtenni, az valójában egy senki, aki nem méltó semmire.

Előzmény: Spy der Man (68)
Új Testaccio Creative Commons License 2024.02.10 0 0 104

Ma minden szinten sok volt a törlés.

Előzmény: pici mici a pók (103)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.10 0 0 103

MAR ŐT MAGÁT IS TÖRÖLTÉK :-))))))))))))

Novák Katalin Elnök Asszony 11:33:46, jeti padawan 8037  hozzaszolas

A kért topikot töröltük fórumunkról!

Előzmény: Nem a Z (96)
Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 0 102

The End

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.10 -7 0 101

Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 0 100

A Magyar Közlöny legfrissebb számából derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök magyar nagykövetek megbízásához adta hozzájárulását.

A köztársasági elnök aláírta Nepál, Guatemala, Irán, Argentína, Omán és Venezuela nagykövetének kinevezését, valamint Magyarország tokiói nagykövetének papírját is szignózta - írja a Mfor.

Új Testaccio Creative Commons License 2024.02.10 0 0 99

(elhulltak?...)

Előzmény: Nem a Z (98)
Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 1 98

2

Előzmény: Új Testaccio (97)
Új Testaccio Creative Commons License 2024.02.10 0 1 97

(bocs, ez a Novák-fórum, vagy volt egy másik is?)

Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 1 96

Skrabski Fruzsina: Kiállok Novák Katalin köztársasági elnök mellett, maradok tanácsadója és barátja

Sokáig még?

Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 0 95

Leszállt Budapesten a Novák Katalint szállító honvédségi repülő

Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 0 94

„Németországban egy erdő szélén éltünk, csodálatos környezetben, más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat.

Nem a Z Creative Commons License 2024.02.10 0 0 93
pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.10 -1 0 92

Novák Katalin 2010-ben: Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"

1. Hat bukott KE-kent majd megtanulja a következő kormány alatt hogy pedosegitok kegyelmezőjének NINCS kiemelt nyugdíj!
  2. Se a fel ev alatt férjének se ezredesi pozíció csak leszerelés!

Na majd akkor blogoljon újra

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.06 -1 0 91

Igen olvastuk mennyire jo ember, csak felreertes vagy soros CIA hacker tamadas es nem is ugy volt

• Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.04 0 0 90

igaz kereszteny nemzeti anya aki vedi a gyerekeket a karos meleg befolyastol... pedoktol... nem annyira :-(((((((((((((

Előzmény: Új Testaccio (89)
Új Testaccio Creative Commons License 2024.02.04 0 0 89

Mai:

A Momentum politikusai és aktivistái elbontották a Karmelita előtti kordonokat és átvitték a Sándor-palota, a köztársasági elnök hivatala elé, majd “Pedofilvédő Novák Katalin” feliratot lógattak rá amiatt, mert Novák Katalin egy pedofil bűncselekményben résztvevőnek adott kegyelmet.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.04 -1 0 88

https://terezanyu.hu/projektek/terezanyu-palyazat/terezanyu-palyazat-2010/terezanyu-hangja-kulondij-novak-katalin/

• Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. Mintegy húszféle ételt főzök felváltva, a séták közben máshol jár az eszem, sokszor nincs türelmem minden bogárnál, virágnál megállni, lehajolni. Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni.

Csoda ha ezek utan kiknek ad kegyelmet minden anyai erzes nelkul?

https://444.hu/2024/02/03/donath-anna-ilyet-anya-nem-tehet-novak-katalinnak-le-kellene-mondania

Ilyet anya nem tehet, Novák Katalinnak le kellene mondania

Haász János belföld február 03., 11:14

Ilyen förtelmes döntést hozni, ilyen módon visszaélni az elnöki hatalommal egész egyszerűen elfogadhatatlan – így reagált Donáth Anna arra a hírre, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatást kihasználva kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét. A pedofília miatt jogerősen elítélt V. János igazgató 2004-16 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott, akik közül többen 2016 októberében az RTL Házon kívül című műsorában beszámoltak minderről, ketten, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva.

martinaxe7 Creative Commons License 2023.09.26 0 0 87

Elon Musknak 11 gyereke van, legalább három különböző nőtől, de persze nem mindet ők hordták ki, a laza apa többször is béranyákat fogadott a babák kihordására.

Naccsalád...

szerb.posta Creative Commons License 2023.09.26 0 0 86

2-3 gyereke van  gyurcsinak 3 notol vagy 5 orbannak egytol 4

Előzmény: martinaxe7 (84)
Tettttttvgg Creative Commons License 2023.09.26 0 10 85

Minden normális ember vonzódik a pénzhez. Ezzel tartják fent az emberek a családjaikat.

Előzmény: martinaxe7 (84)
martinaxe7 Creative Commons License 2023.09.26 -2 0 84

Vonzódik a pénzhez

szerb.posta Creative Commons License 2023.09.26 0 1 83
Spy der Man Creative Commons License 2023.09.16 0 0 82

Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"

Most meg nyomj ez az álszent dumát...de a nép nem felejt!

• Novák Katalin: Csodálkoznak, hogy én is járok boltba, ilyenkor megkérdezem, mit gondolnak, nálunk miből lesz vacsora?
  • Belföld
  • 2023. szeptember 14. – 08:11
  • Iván-Nagy Szilvia
  •  
  • A korábbi fideszes politikusból lett köztársasági elnök hosszú interjút adott a Mandinernek az V. Demográfiai Csúcs előtt, így nemigen meglepő, hogy a beszélgetés a család, a gyerekek témájával indult.

Mese habbal!

Vicces!

Nagy nevettető!

Előzmény: Glimos Holm (80)
Spy der Man Creative Commons License 2023.07.24 -1 0 81

Muvel okos no na :0)

https://telex.hu/zacc/2023/07/24/novak-katalin-balaton-atuszas-hungarikum-magyar-tenger-langos

Novák Katalin ezután az M1 kamerája elé állt, és már az legelső mondatban leszögezte:

A Balaton-átúszás, az csak itt van Magyarországon.

Ebből kiderült, hogy az államfő a Balaton átúszását minden kétséget kizáróan egy olyan eseménynek tekinti, amely a világ egyetlen más Balatonjában sem történik meg.

De hogy a román, a német vagy a ruandai Balatonban miért nem rendezik meg ezt a népszerű megméretést, arról Novák Katalin nem beszélt.

Előzmény: Glimos Holm (80)
Glimos Holm Creative Commons License 2023.07.06 0 0 80

Előzmény: Spy der Man (79)
Spy der Man Creative Commons License 2023.07.06 0 0 79

Saját szavaival szembesítette Novák Katalint a Momentum

Hírszerkesztő|2023.07.04 Novák KatalinMomentumAkcióSándor palota

Ha nem akarja, hogy a pedagógusoknak „röhejes jövedelemből” kelljen élniük, akkor ne írja alá a bosszútörvényt - üzenték a köztársasági elnöknek akciójukkal a Momentum TizenX aktivistái.

Az ország leghíresebb fideszesfülbevaló-tulajdonosának hivatala előtt akciózott a bosszútörvény megszavazása után a Momentum ifjúsági szervezete. 

Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem pedagógusként élünk röhejes jövedelemből

– ezt írta a mostani köztársasági elnök 2010-ben.

Most Novák Katalin asztalán ott fekszik a bosszútörvény, ami – ha aláírja a köztársasági elnök – kilátástalan helyzetbe sodorja a pedagógusokat, azokat, akik a pályán maradnak.

A Momentum aktivistái éppen ezért saját idézetével szembesítették Novák Katalint ma a Sándor-palotánál: ha nem akarja, hogy a pedagógusoknak „röhejes jövedelemből” kelljen élniük, akkor ne írja alá a bosszútörvényt.

Spy der Man Creative Commons License 2023.05.16 0 0 78
  • Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"

Mossa a szennyeset, de nem feledjük el!

questt 15 órája
-1 0 6526

Novák Katalin másodszorra mondta ki: az EU-s pénzektől függetlenül meg kell emelni a pedagógusok bérét

Csuhaj Ildikó

A Sándor-palota nyílt napján Novák Katalin köztársasági elnök - tüntetőkkel beszélgetve - már másodszorra jelentette ki: meg kell emelni a pedagógusbéreket, az “EU-s forrásokról függetlenül is”. Arra nem tett ígéretet, hogy a státusztörvényt nem írja alá. 

Nem először szólalt meg vasárnap Novák Katalin a pedagógusbéremelésekről. A köztársasági elnök karácsonykor azt mondta egy televíziós interjújában: "függetlenül minden európai uniós vagy egyéb forrástól és gazdasági nehézségtől, meg kell teremteni a lehetőséget arra, hogy a pedagógusok a nekik járó anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesülhessenek Magyarországon".

Tudja, nem tehet semmit , de legalább a fizetését felveszi érte!

Előzmény: Spy der Man (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!