"Novák Katalin 2010-ben: Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"
ref. https://444.hu/2022/01/05/novak-katalin-2010-ben-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-korhazi-apolonokent-vagy-pedagoguskent-elunk-rohejes-jovedelembol
Pofám leszakad ilyet olvasni egy leendő köztársasági elnöktől. Az internet, pontosabban a webarchive nem felejt, bár a teljes blog tartalma már nem érhető el, ami fent van az is érdekes [és lehet, hogy még akár teljes is, ha mondjuk csak új kommentek voltak, de posztok nem Nováktól]. Biztos ami biztos txt-ben kimentettem a most elérhető anyagot, itt találjátok:
https://pastebin.com/XrzP7Eab
[nem elég egy snap shotot megnézni, mert lapozni itt nem lehet, és korábbi posztokat Novák is törölt].
illetve http://web.archive.org/web/20100815000000*/https://schmitten.blog.hu
Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból.Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak.
JAJ DE MEGLEPO!
Nem akart mászni egy kisfiú a szolnoki kalandparkban, a kísérője úgy felrúgta, hogy fejre esett
A Blikk információ szerint az agresszív férfit, aki egyébként küzdősportedző 2020-ban „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíjjal tüntették ki. A díjakat Novák Katalin adta át, aki akkor még család- és ifjúságügyért felelős államtitkár volt.
Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak.
Bayer Zsolt jobboldali publicista kifejtette a véleményét a Magyar Nemzet hasábjain Varga Judit volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek adott interjújáról. Az írása elején leszögezte, hogy nincsenek szavak a gyerekbántalmazásra, gyerekverésre, gyerekek fenyegetésére.
Az asszony, a nő, a feleség bántalmazására, verbális és/vagy testi kínzására sincs – de aki a gyerekével is képes ezt megtenni,az valójában egy senki, aki nem méltó semmire.
A Magyar Közlöny legfrissebb számából derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök magyar nagykövetek megbízásához adta hozzájárulását.
A köztársasági elnök aláírta Nepál, Guatemala, Irán, Argentína, Omán és Venezuela nagykövetének kinevezését, valamint Magyarország tokiói nagykövetének papírját is szignózta - írja a Mfor.
„Németországban egy erdő szélén éltünk, csodálatos környezetben, más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat.
Igen olvastuk mennyire jo ember, csak felreertes vagy soros CIA hacker tamadas es nem is ugy volt
Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak
A Momentum politikusai és aktivistái elbontották a Karmelita előtti kordonokat és átvitték a Sándor-palota, a köztársasági elnök hivatala elé, majd “Pedofilvédő Novák Katalin” feliratot lógattak rá amiatt, mert Novák Katalin egy pedofil bűncselekményben résztvevőnek adott kegyelmet.
Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. Mintegy húszféle ételt főzök felváltva, a séták közben máshol jár az eszem, sokszor nincs türelmem minden bogárnál, virágnál megállni, lehajolni. Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni.
Csoda ha ezek utan kiknek ad kegyelmet minden anyai erzes nelkul?
Ilyen förtelmes döntést hozni, ilyen módon visszaélni az elnöki hatalommal egész egyszerűen elfogadhatatlan – így reagált Donáth Anna arra a hírre, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatást kihasználva kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét. A pedofília miatt jogerősen elítélt V. János igazgató 2004-16 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott, akik közül többen 2016 októberében az RTL Házon kívül című műsorában beszámoltak minderről, ketten, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva.
Elon Musknak 11 gyereke van, legalább három különböző nőtől, de persze nem mindet ők hordták ki, a laza apa többször is béranyákat fogadott a babák kihordására.
A korábbi fideszes politikusból lett köztársasági elnök hosszú interjút adott a Mandinernek az V. Demográfiai Csúcs előtt, így nemigen meglepő, hogy a beszélgetés a család, a gyerekek témájával indult.
Novák Katalin ezután az M1 kamerája elé állt, és már az legelső mondatban leszögezte:
A Balaton-átúszás, az csak itt van Magyarországon.
Ebből kiderült, hogy az államfő a Balaton átúszását minden kétséget kizáróan egy olyan eseménynek tekinti, amely a világ egyetlen más Balatonjában sem történik meg.
De hogy a román, a német vagy a ruandai Balatonban miért nem rendezik meg ezt a népszerű megméretést, arról Novák Katalin nem beszélt.
Ha nem akarja, hogy a pedagógusoknak „röhejes jövedelemből” kelljen élniük, akkor ne írja alá a bosszútörvényt - üzenték a köztársasági elnöknek akciójukkal a Momentum TizenX aktivistái.
Az ország leghíresebb fideszesfülbevaló-tulajdonosának hivatala előtt akciózott a bosszútörvény megszavazása után a Momentum ifjúsági szervezete.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem pedagógusként élünk röhejes jövedelemből
– ezt írta a mostani köztársasági elnök 2010-ben.
Most Novák Katalin asztalán ott fekszik a bosszútörvény, ami – ha aláírja a köztársasági elnök – kilátástalan helyzetbe sodorja a pedagógusokat, azokat, akik a pályán maradnak.
A Momentum aktivistái éppen ezért saját idézetével szembesítették Novák Katalint ma a Sándor-palotánál: ha nem akarja, hogy a pedagógusoknak „röhejes jövedelemből” kelljen élniük, akkor ne írja alá a bosszútörvényt.
A Sándor-palota nyílt napján Novák Katalin köztársasági elnök - tüntetőkkel beszélgetve - már másodszorra jelentette ki: meg kell emelni a pedagógusbéreket, az “EU-s forrásokról függetlenül is”. Arra nem tett ígéretet, hogy a státusztörvényt nem írja alá.
Nem először szólalt meg vasárnap Novák Katalin a pedagógusbéremelésekről. A köztársasági elnök karácsonykor azt mondta egy televíziós interjújában: "függetlenül minden európai uniós vagy egyéb forrástól és gazdasági nehézségtől, meg kell teremteni a lehetőséget arra, hogy a pedagógusok a nekik járó anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesülhessenek Magyarországon".
Tudja, nem tehet semmit , de legalább a fizetését felveszi érte!