Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.04 0 0 138

HOgy lenne problema ha Orban es felesege buszke ra,?  :-)))))))))))))

Orbán: veszekedős félázsiai származékok vagyunk

1. https://www.youtube.com/watch?v=4x1u2TEEv3M
  2. https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=119368859&t=9213288&openwith=1

Lévai Anikó: Van úgy, hogy agyon tudnám csapni Orbán Viktort

Orbán feleségének a főbb tételmondatai:

• Büszke arra, hogy kun vére van. Ezért konok.
  • Öt gyerekük közül háromnak mongolfolt volt a hátán, amikor megszületett. Tehát kunok ők is.

csiri bá Creative Commons License 2022.11.15 0 0 137

A francia kormány határozottan bírálta Olaszország azon eljárását, hogy nem engedélyezte a hajó kikötését. Párizs jelezte: felfüggeszti azt az európai megállapodást, miszerint egy év alatt 3500 olyan menedékkérő befogadására kötelezte el magát, aki Olaszországban ért partot.

Aranyosak... azt a 3500-at is jól leválogatva, ugye? Most kaptak egyszerre 234-et... és majd megy a többi is, azt osszák be... vagy mivel norvég zászló alatt hajózik, mehetnek oda is...

Előzmény: csiri bá (136)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.15 0 0 136

https://hirado.hu/kulfold/cikk/2022/11/15/franciaorszag-az-ocean-viking-234-menedekkerojebol-44-et-visszatoloncol-szarmazasi-orszagaba

Dicsak buksi, nem kellenek a magasan képzett, beilleszkedni és dolgozni akarók és tudók?

zkmchy Creative Commons License 2022.06.04 -1 0 135

Nyugaton már tényleg nem az, ez a multikulturális társadalom már iszlám hatás is lehet, az volt mindég ilyen.

kisszobás Creative Commons License 2022.05.03 0 0 133
zkmchy Creative Commons License 2022.03.30 -1 0 132

Probléma az, de nem akkora probléma amivel választást lehet nyerni. Nem is volt ilyen csak Magyarországon, de úgy néz ki ma már itt se.

zkmchy Creative Commons License 2022.03.29 -1 1 131

De így viszont tényleg probléma lesz, ha 10 év alatt összemosódunk Ukrajnával. Az tényleg más kultura, az arabok is közelebb állnak hozzánk.

Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.29 -1 1 130

Most nincs pénz határt ostromló bérmigránsra.

Előzmény: zkmchy (129)
zkmchy Creative Commons License 2022.03.29 -1 0 129

Az illegális migráció egyik napról a másikra megszűnt.

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.03.29 0 0 128

Nem mintha a lomposom nem lenne egy igazi csoda..

Még csak az az IGAZI CSODÁK CSODÁJA

Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.03.29 0 0 127

Az én hsz emnél, a  122- esnél ott is van az ALJÁN:

Előzmény: Törölt nick (121)

Előzmény: Aladin és a csodalámpa (126)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.03.29 0 0 126

Nem érted, a rendezéssel nincs gond. Eltünt a hsz nickestül, ez se gond, csak annyi, hogy még az én  tudtommal sincs ilyen, mert ott kéne legyen ugye a "törölt nick", de nincs ott. De ott volt,- ott a dátum, az nap amikor én irtam akkor még ott volt-  nem vagyok holdkoros, neki irtam hogy Ő 1 TETŰ, régebbi virtuális ismerős.

ELTÜNT - tudjuk, nincs ilyen de mégis van..............két számmal lentebb a 119 is ugyanő volt, az is NYOMTALANUL  tünt el...egyik naprol a másikra. Ismerem is csávót, asszem a realis neve is megvan, de ez nem egészen biztos..

VANNAK CSODÁK, nem beszélve hogy az én nickem se aladin csodalomposa- ahogy te mondtad- hanem ALADIN & A CSODALÁMPA..

Mindemelett én itt az indexen eléggé ismert CSODATEVŐ vagyok VARZSLÓ,- FÉL / MÁSFÉL ISTEN, s ez itt be is van bizonyítva. DE ! ezt a nick eltünést pl nem én rendeztem, - ha kell erre akár Törvény előtt meg is esküszöm, hogy ezt nem én varázsoltam   -......ergo, más csodatevő faktorok is akciónálnak a zindexes terepen  ...

Előzmény: antinómia (125)
antinómia Creative Commons License 2022.03.28 0 0 125

Hehe. Már a természetes számokat se tudja sorba rendezni... ez a vacak

Előzmény: Aladin és a csodalámpa (124)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.03.28 0 0 124

Ott vót még 1 hsz, a 121- es, ami útközben valahogy nickestől eltünt, annak lett cimezve.

Előzmény: antinómia (123)
antinómia Creative Commons License 2022.03.28 0 0 123

Ez mi?

Aladin a csodalompossával

(Márha nem törölte közben a nemét.)

Előzmény: Aladin és a csodalámpa (122)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.02.10 0 0 122

Ez mi ?????????

Angyalt keresek, nem TETŰ- t..

Ez 1 TETŰ -ISMERJÜK FUJJ...

Előzmény: Törölt nick (121)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2022.02.09 0 0 120

Ich suche einen Engel

Woodoo - Woodpecker Creative Commons License 2022.01.14 0 0 118

Az intelligencia 50-80 %-ban genetikai lehet

Szerintem épp FORDITVA , az intelligencia hozza hozta a genetikai fejlődést is.

Előzmény: marjori (116)
artforwho Creative Commons License 2022.01.13 0 0 117

De hol a probléma ???

marjori Creative Commons License 2022.01.04 0 0 116

Debizony hogy. Ráadásul pl a svédek.

Ikerkutatas: szétválasztott ikrek  örökbe adott fele 4.4 ponttal teljesitett jobban mint at eredeti családban maradó, követve a trendet hogy az örökbefogadó családok jómódúbbak es képzettebbek  ( átlagban).

Olyan drámai javulást  nem mutatott tehát, de el lehet képzelni hogy egy elhanyagoló, érzelmileg, anyagilag szegény környezet,  bántalmazás, mennyivel többet ronthat . 

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3011356/Intelligence-based-nature-nurture-Study-finds-environment-plays-significant-role-smart-are.html

Van tudományosabb forrás is persze ha ez ciki :) késő van, ez akadt először a guglimra.

Az intelligencia 50-80 %-ban genetikai lehet.

Persze az intelligencia nem egyenlő a sikeres boldog élettel, de feltételezhető hogy a többi komponensre ugyanígy hat a rossz vagy ellenkezőleg a  kedvező családi környezet (pl empátia, művészi érzék, mozgásintelligencia, stb stb).,

Előzmény: midnight coder (115)
midnight coder Creative Commons License 2022.01.04 0 0 115

Az a baj, hogy ezt a területet annyira nagyon sokat nem kutatták. Már maga a kutatás is náci dolognak számítana, így kevesen mernének ebbe belevágni, és még kevesebben finanszírozni.

Előzmény: marjori (113)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2022.01.03 0 0 114

”….hogy az elsõ 5-10 évet milyen környezetben töltjük.…”

Minden bizonnyal, de a genetikát– szerintem – nem lehet felülírni! (Ma még!)

Előzmény: midnight coder (112)
marjori Creative Commons License 2022.01.03 0 1 113

Az a benyomásom hogy a genetikát pozitív irányban nehéz felülírni akármilyen fantasztikus környezettel, viszont rombolni az egyébként oké indulást sajnos marhakönnyű..... 

Előzmény: midnight coder (112)
midnight coder Creative Commons License 2022.01.03 0 0 112

Az ember azért eléggé eltér ebbõl a szempontból minden mástól. Nekünk nagyon-nagyon sok múlik azon, hogy az elsõ 5-10 évet milyen környezetben töltjük. Sokkal-sokkal rugalmasabb a "programunk" mint bármilyen más élõlényé. Viszont az, amit akkor kapunk eléggé meghatározza azt, hogy ki leszel utána. Nagyon kevesen tudnak ettõl eltérni, Pl. egy erõsen vallásos környezetben felnõtt emberbõl ritkán lesz ateista akkor is, ha amúgy ésszel átlátja hogy mekkora marhaság az adott vallás.

Előzmény: Repülőrepülőgép (110)
robopassmeet Creative Commons License 2022.01.01 0 0 111

De:-))

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2022.01.01 0 0 110

Lehet tagadni, de millió és egy dolgot hordozunk kiirthatatlanul a génjeinkben! Amik pl a kulturális fejlődés következményei is!  Hogy ezek egy része kinevelhető az emberből? Időlegesen, de nem kiirthatatlanul! És ehhez idő kell, amit nem években, hanem évezredekben mérnek! Mert a természet így működik!

A kis gnú a születését követően néhány perc múlva feláll és jár. Az anyja tanította? Nem hiszem! A tudást a génjeiben hordozza! És még így lesz ez, amíg világ a világ! 

Előzmény: midnight coder (65)
Woodoo Child Creative Commons License 2022.01.01 0 0 109

De az se elhanyagolható körülmény, hogy tényleg a helyiek, mondjuk ki cigányok, már nem igazán kaphatóak az alja munkára, amit ezért inkább a távolról érkező munkásokkal végeztetnek el.

S ha a helyiek el is végzik- a zalja munkát - a vietnámi munkások jobban dolgoznak, a hazaiaknak kell a kávé, a cigi, a külföldiek megvannak az ilyen allürök nélkül is(mindezt Romániából tudom, de szerintem érvényes egész tán Nyugatra is).

Előzmény: Repülőrepülőgép (107)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2022.01.01 0 1 108

Hát egy lóalkatrészt! Fennáll a lehetőség, de közel sem biztos, hogy bekövetkezik! 
Emlékszel még, amikor a Sólyom Lászlót elküldték a szlovák határőrök a 3.14csába haza? Törvényesen?

Na kb ez vár az esetleg nemkívánatos maliban született muszlim francia állampolgárra is! 
Ha itt valamiért nemkívánatos, akkor ki lesz innen ba…a és mehet panaszra oda, ahová a Sólyom is; a q..a anyjába!

Előzmény: sdfasrasgfa (50)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2022.01.01 0 5 107

Nekem pl vannak rasszista előítéleteim és ezt ésszerűnek tartom! Akinek meg nincs, az magára vessen!

Előzmény: sdfasrasgfa (49)
Repülőrepülőgép Creative Commons License 2022.01.01 -2 4 106

“Akik ma Afrikából, Ázsiából vagy Latin-Amerikából átköltöznek Európába, fejlett társadalmakból (s nem ősközösségből) jönnek, de abban természetesen igazad van, hogy az integrációjuk nem fog egyik pillanatról a másikra megtörténni. Éppen a saját fejlett kultúrájuk a legfőbb akadálya ennek. “

Soha nem fog megtörténni az integrációjuk. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint a világ cigánysága. Hiába pénz, szándék, munka, igyekezet, soha és sehol nem integrálódott a világ cigánysága! Maradnak akik; megvetett páriák, púp a társadalmak hátán! 

“Az is igaz, hogy ha a hasonló kultúrájú, nyelvű emberek szeretnek saját közegükben élni, ez volt pl. az amerikás magyarokkal is. Eltelik egy idő, amíg integrálódnak a befogadó társadalomban,…..”

…mert hasonló kulturális közegből érkeztek! 

A feketék meg a büdös életben sem fognak integrálódni, mert akkora a kulturáls szakadék!

“… s természetesen nem csak az fogja őket megváltoztatni, hanem valamennyire ők is a befogadókat.“

És például ez az, amiből egyáltalán nem kér a magyar társadalom többsége! Mert van saját kultúránk, nyelvünk, tradíciónk, szokásaink, törvényeink, amik nekünk épp megfelelnek! És egy vonásnyit sem vagyunk senkihez és semmiben alkalmazkodni a saját hazánkban, mert Magyarország kizárólag a magyar társadalomé!

Minden idegen mindenben hozzánk köteles alkalmazkodni!

Akinek pedig ez nem tetszik, az elmehet a q..a anyjába innen, vissza, ahonnan jött!

Előzmény: sdfasrasgfa (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!