csak mert beszóltak, és igazságosan, mert én hölyéskedek ezzel de még megeshet, hogy bejön ez az itthoni intelem, hogy..
- ne hülyéskedj mert úgy maradsz -
Amúgy nálunk indiánoknál tényleg nincs ilyen,- lehet van, nem tudom, kutatom, az indiánoknál is pont igy vagyok NEW mint a sápadarcuaknál...- de ha már nálatok fontos akkor ezt tiszteletben tartom.
Örömhír: Borkai jól van, nem követett el öngyilkosságot
Borkai Zsoltot sokszor keresték már ezzel kapcsolatban, az is eljutott hozzá, hogy az öngyilkossága sikerült. Aztán sokan látták, hogy megjelent például kézimeccsen, később valószínűleg ezért terjedt el, hogy csak öngyilkossági kísérletet hajtott végre. Még olyat is hallott, hogy a felesége vágta le a kötélről.
Az álhír cáfolataként hozzátette: Ami engem illet, nyugodtan leírhatják, hogy jól vagyok. És azt is, hogy a sportolói mivoltomnak köszönhetően van bennem elég erő ahhoz, hogy az átélt pokol után is folytatni tudjam az életemet.
Azt is közölte, hogy láthatóan az ördög ügyvédje ismét aktív, de nem gondolja, hogy a halálhírével kapcsolatos mendemondának politikai megfontolás állna a hátterében. A mondás egyébként úgy tartja, akinek halálhírét keltik, az sokáig él – jegyezte meg Borkai Zsolt.
Ezen az alapon a Parlamentet is neki tulajdoníthatod, hiszen amikor Kövér László Budapesten van, akkor abban a soktornyos és ezerabkakos házban szokott tartózkodni!
Az ellenzék 2022-es győzelme után el fogják távolítani Port Péter a legfőbb ügyészi állásából. S akkor majd beindulhat az elmúlt 12 év disznóságainak kinyomozása és egymás után jöhetnek a vádemelések. Mivel az egész NER-rendszert átszövi a korrupció, szinte egyetlen fideszes politikus sem érezheti magát biztonságban.
Elég lesz a család vagyoni helyzetét összehasonlítani a kapott fizetésekkel, és százak kerülnek majd kellemetlen helyzetbe, mivel képtelenek lesznek megmagyarázni a hihetlen gazdagodásukat.
Az esély megvan rá, hisz még mindig tart a hatvani közbeszerzési kisgömböc ellen a nyomozás a Boldog-módszerrel elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt.
Ez elmúlt hetekben két olyan dolog is történt, ami előre vetítheti a hatvani körzet fideszes képviselőjének, Szabó Zsoltnak a sorsát.
Látom, látom, sőt..Nem tudok sok ilyen apró részletet, ám de veletek ellentétben, nem vagyok érzelmi analfabéta. Ugyanis, ha jól értem,- vagy esetleg rosszul érteném ? - de ti itt már simán lecsuknátok az egész szerencsétlen nyomorult és idióta Fidesz bandát..
A lelketlenségeteknél még csak a logikátlanságotok a nagyobb..
Rágondolni is rossz mekkora TÖRTÉNELMI SZEMILYISÉGEKET faragnátok ezzel a szedett-vedett a csürhe fidesz bandából, csupa V. Lászlók, Ulászlók és Mátyás Anyják lesznek belőlök:
Hamarosan bővül a börtönfrakció - hivatali vesztegetés
Hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kérBoldog István fideszes parlamenti képviselőre az ügyészség, illetve a közügyektől öt évre tiltanák el, hangzott el a bíróságon június végén, Boldog ügyének előkészítő tárgyalásán.
Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtottak be vádiratot Boldog István és nyolc társa ellen.